Mehmet Demirci 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Uğultu yapmadı ama görüntü sonradan hoşuma gitmedi çıkarttım. Teşekkür ederim yorumunuz için. Herhalde ben abarttım ses olayını ozaman . Zaten hassasım ses konusunda . Birde galiba HB lere sedanlardan daha çok yakışıyor gibi . 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 Galiba benim araçta sırıttı çünki. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Galiba benim araçta sırıttı çünki. abi ben Adilcevaz da askerlik yapmıştım 2003-2004 yılında . 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Ahmet güle güle kullan, değişik bir hava katmış arabaya. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 abi ben Adilcevaz da askerlik yapmıştım 2003-2004 yılında . Ben tatvandayım 2 yıl daha... Ahmet güle güle kullan, değişik bir hava katmış arabaya. Teşekkür ederim abi artık temmuzda mersinde görüşürüz. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Ahmet abi sinyalli aynaları ne kadara almıştın? 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Güzel olmuş,güle güle kullanın.Bir şey dikkatimi çekti sadece,aynalar orjinal boyutundamı yoksa birazcık küçükmü? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet abi sinyalli aynaları ne kadara almıştın? Sinyalli aynalar tamamen tesadüf oldu.Spoileri takmak için buradaki bir aksesuarcıya gittim oda elinde bir çift müşterisine ait ayna olduğunu söyledi.Sıkı bir pazarlık ile çiftini 100 Tl ye aldım.Şanslı günümdü herhalde... Güzel olmuş,güle güle kullanın.Bir şey dikkatimi çekti sadece,aynalar orjinal boyutundamı yoksa birazcık küçükmü? Teşekkür ederim.Abi aynalar orjinal boyutunda. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 çok şanslı gününmüş abi hakikaten. güle güle kullan :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 çok şanslı gününmüş abi hakikaten. güle güle kullan :nazar: Teşekkür ederim.Bugünde arka tampon çıtası boyandı onuda taktım akşam ekliyecem fotoğraflarını. Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Arka tampon çıtalarının boyalı hali. 1 Yorum bağlantısı
Erol KABADAYI 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Ahmet Hocam, tampon çıtaları boyanınca daha güzel olmuş, (park sensörleri zamanında alta montaj edilmiş ama, yinede güzel duruyor) :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Ahmet Hocam, tampon çıtaları boyanınca daha güzel olmuş, (park sensörleri zamanında alta montaj edilmiş ama, yinede güzel duruyor) :bravo: Teşekkür ederim.Benden önceki sahibi çıta altına monte ettirmiş. Maşallah çok yakışıklı olmuş Teşekkürler kardeşim. Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 10 Haziran 2012 Yazar Paylaş 10 Haziran 2012 masallah guzel olmus Teşekkür ederim. maşallah Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 abi maşallah çok güzel bu bagaj üstü rüzgarlıkta sende de altta boşluk var mı ?? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 10 Haziran 2012 Yazar Paylaş 10 Haziran 2012 Teşekkür ederim.Boşluk derken yanlış anlamadıysam bagaj kapağına bitişik olarak yapışık. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Teşekkür ederim.Boşluk derken yanlış anlamadıysam bagaj kapağına bitişik olarak yapışık. evet öyle ama bunu tam gerdirmek gerekiyo takarken ama biz onu gözden kaçırdık ford ambleminin üst tarafında alttan elinle baktığın zaman boşluk kaldı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 evet öyle ama bunu tam gerdirmek gerekiyo takarken ama biz onu gözden kaçırdık ford ambleminin üst tarafında alttan elinle baktığın zaman boşluk kaldı Bendeki spoiler fiber olduğu için gerdirmeye gerek kalmadı.Direk oturuyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 15 Haziran 2012 Yazar Paylaş 15 Haziran 2012 Bugün ön ve arka tampon altlarını söktürdüm.Kaportacıda yarın akşama doğru araç rengi boyalı şekilde alacaz bakalım.İnşallah yakışır. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2012 Paylaş 15 Haziran 2012 Resimleri bekliyoruz.yalnız en güzel ve karlı işiniz sinyalli aynalar olmuş. Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 16 Haziran 2012 Yazar Paylaş 16 Haziran 2012 Tampon altlarının boyalı hali... :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts