İçeriğe Yönlendir

Ufak Modifiyeler

Ahmet Buğrak Gözel

Recommended Posts

Ahmet Buğrak Gözel

Maşallah maşallah . Abi bu ne aşk .

Araba benim için kendi çapımda bir tutku....Teşekkürler yorumun için..

Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

220vol dönüştürücü 21062012211.jpg

21062012213.jpg

Buda el frenin altına düğme koydurdum sürekli açık kalmaması birde çocuk emniyeti 21062012212.jpg

Artık araçta ütü yapabilecez.... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Sıradaki proje asya tipi stoplar....

Yorum bağlantısı
Gökhan Meydan

hayırlı olsun hepsi janntlarınız 15 mi bir de bu klima dügmeleri türkiyede varmı acaba nerden alıdnız ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

Teşekkür ederim.Jantlarım 16 inç.Klima düğmeleri ebay sitesi üzerinden yurtdışından getirtiliyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cengiz Aratemur

Ahmet bey....bende aracıma sinyalli ayna takmak niyetindeyim.dikkat etmemi gerektirecek,bağlantı noktaları varmıdır ?

takacağım aynanın fişleri vs nasıl uyuyormu ?

bildiğim kadarıyla yan camurluk sinyalinden kablo çekiliyor....bu kabloyu ! kapı tesisatının geçtiği körükten,kapı içine geçirmek

zormudur.?

siz nasıl yaptınız? mümkünse anlatabilirmisiniz.?.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

Aracın orjinal soketleri sinyalli aynalara uymuyor.Bu yüzden elektrikçi iki tarafında kablolarını deneme yanılma ile bulup elektrik bandı ile ek yapıyor.Çamurluk sinyalinden alınan kablo klavuz yardımıyla kapıdaki körükten geçirildi.2 saat civarında sürüyor montaj.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

Aracın tamponunu boyattım ve park lambalarını turuncu ile değiştirdim.Amerikan park sisteminin çakması gibi oldu ama yakıştı...

16092012383.jpg

18092012385.jpg

18092012384.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

abi maşallah süper olmuş araba Allah nazarlardan saklasın :)yalnız şu amerikan park işi nasıl yapılıyor anlıyamadım ben sen çakma demişsin ama orjinali nedir ki bunun?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...