İçeriğe Yönlendir

Collinite 915

Batın Kırat

Recommended Posts

Batın Kırat

Bu ürünün boya koruma özelliği ve aracın kaporta aksamında su tutmama özelliğini çok duydum araştırdığım kadarı ile kullananlar çok memnun. bu ürünü satan yer bulamıyorum, bu ürünü nereden temin edebilirim?

Yorum bağlantısı
Batın Kırat
(düzenlendi)

Buraya konuyu açmadan önce Erdem boyayı aradım ve ellerinde olmadığını söylediler. Alternatif başka bir satıcı varmı Türkiye'de.

tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Batın Kırat
(düzenlendi)

Başka forumlardan da araştırdım kullananlar çok memnun. fakat Erdem ticaret zaten o zmaan da kış gelir, kim uğraşır kışın aracın boya koruması ile :rolleyes:, sanırım Perpa ticaret de onlara aitmii orayı da aradım yok ellerinde.5-6 haftadan önce temin edemeyecklerini söylüyorlar

tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bende kullandım güzel ürün.Islak bir parlaklık verir.Erdem Boya da olmaması ilginç.Bulursam haber veririm.Ama fk 1000p de iyidir.Hatta sıcak havalarda colliden biraz daha iyi derler.Onuda deneyebilirsiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batın Kırat

Bende kullandım güzel ürün.Islak bir parlaklık verir.Erdem Boya da olmaması ilginç.Bulursam haber veririm.Ama fk 1000p de iyidir.Hatta sıcak havalarda colliden biraz daha iyi derler.Onuda deneyebilirsiniz

bu ürünü de erdem boyaya yarın tlf. ile sorayım. Collinite 915 için koyu renk araçlar için daha iyi bir ürün olduğunu belirtiyorlar peki fk 1000p onun kadar iyimidir acaba? kalıcılık için en az 2 hafta Collinete daha uzun süre dayanıklı diyorlar testinide yapmışlar hatta.

http://www.ebay.com/...6#ht_2847wt_982

İngiltereden olsun isterseniz.

Teşekkürler. Ben daha önce ebay'dan ürün satın almadım risk varmı acaba? en önemlisi gümrük için herhangi bir bedel ödeniyor mu bunun için?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

bu ürünü de erdem boyaya yarın tlf. ile sorayım. Collinite 915 için koyu renk araçlar için daha iyi bir ürün olduğunu belirtiyorlar peki fk 1000p onun kadar iyimidir acaba? kalıcılık için en az 2 hafta Collinete daha uzun süre dayanıklı diyorlar testinide yapmışlar hatta.

Teşekkürler. Ben daha önce ebay'dan ürün satın almadım risk varmı acaba? en önemlisi gümrük için herhangi bir bedel ödeniyor mu bunun için?

Genel kanı colli koyu renkli araçlarda fk açık renkli araçlarda daha iyi gibi diyorlar.Ama bana kalırsa genel anlamda pek fark yok.Ben o zaman colli almıştım ama bulamasaydım fk alacaktım.Yaz dönemi için fk daha iyi olabilir hatta.Hatta incelediğim ve gördüğüm kadarıyla yukarıda yazdığım gibi colli ıslağımsı bir parlaklık fk ise taha kristalimsi bir parlaklık veriyor.Benim açtığım konulara bakarsanız focus varken yaptığım uygulamayı görebilirsiniz colli ile.

Ebay olayında ise ben dahil birçok akadaş ürün aldık.Sıkıntısız bir site.150 dolar gibi bir sınır var sanırım ona dikkat edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...