İçeriğe Yönlendir

İzmir'De Ayçe Otogaz

İlhan Kara

Recommended Posts

İlhan Kara

Merhaba arkadaşlar, Manisa AKhisar'da yaşıyorum ve buradaki tamircimin tavsiyesi ile İzmir'de LPG dönüşümü yaptıracağım. Ayçe otogaz ile görüştüm ve yetkili temsilci ile uzun uzadıya konuyu konuştuk. Kendisi aracıma Atiker ve Brc tavsiye etti. Her iki markada da sorunsuz montaj ve kullanım olacağını söyledi. Hatta Atikeri'i deneyin memnun kalmazsanız BRC yaparız dedi. Ayrıca ekledi memnun kalacağınızdan şüphem yok zaten. Kısmetse önümüzdeki günlerde gidip taktıracağım. İzmir'de Ayçe ile çalışan aradaşlar var mıdır? Konuyla ilgili fikirlerinizi almak isterim.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Ben hyundai garanti bozulmasın diye brc taktım mecburiyetten ama memnunum. Garanti sorunu olmasaydı atiker takardım büyük ihtimal. LPG kitleri arasında çok büyük bir fark görmüyorum. İş tamamen becerikli ustada bitiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akif Özkan
(düzenlendi)

Kitler arasında fark olmaması için enjektörlerinin aynı hızda kapanıyor olması, regülatör basınclarının aynı olması, yazılımlarının aynı olması gerekir.Bunun dışındaki kitler arasında tabi olarak fark vardır.

tarihinde Ömer Celal Özkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Ben BRC kullanıyorum ve allaha şükür 1 kere bile arızası olmadı,beni hiç ama hiç üzmedi.Eğer brc düşünürseniz,tanıdığımız var ilgilenebilirim bilginize;)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bence de brc.En azından enjektörleri daha iyi.Ustalık olayına girmiyorum zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Kara

Aldığım bilgiye göre Atiker arıza durumunda parça değişim garantisi verirken hiç bir marka bunu yapmıyormuş. Yani parça arıza tespit ve tamire gidiyor. Ama Atiker'de ise anına serviste değişim yapılıyormuş. Bu hoşuma gitti. Ayrıca her iki kit içinde uyun konusunda hiç bir sorun olmayacağını zaten aracın Lpg'ye uygunluğu LPG reklamlarında oynayacak kadar ünlü. Henüz karar vermedim ama Atiker'i beğenmeme noktasında fark almaksızın değişim yapacak olmarı da çok hoşuma gitti.

Ben BRC kullanıyorum ve allaha şükür 1 kere bile arızası olmadı,beni hiç ama hiç üzmedi.Eğer brc düşünürseniz,tanıdığımız var ilgilenebilirim bilginize;)

Özelden yazıyorum şimdi. Görüşebiliriz.

Yorum bağlantısı
Eray Eski

Aldığım bilgiye göre Atiker arıza durumunda parça değişim garantisi verirken hiç bir marka bunu yapmıyormuş. Yani parça arıza tespit ve tamire gidiyor. Ama Atiker'de ise anına serviste değişim yapılıyormuş. Bu hoşuma gitti. Ayrıca her iki kit içinde uyun konusunda hiç bir sorun olmayacağını zaten aracın Lpg'ye uygunluğu LPG reklamlarında oynayacak kadar ünlü. Henüz karar vermedim ama Atiker'i beğenmeme noktasında fark almaksızın değişim yapacak olmarı da çok hoşuma gitti.

atiker cok ariza yaptigi icin hemen serviste degistiyorlar parcayi :D

Yorum bağlantısı
İlhan Kara

firma kaç yıllık mış?

GÜzel soru. Açıkçası bu soru aklıma gelmedi. Ben de merak ettim şimdi. Öğrenmeye çalışalım.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
A. Ertan Akçakmak

ilhan bey sonuçlar hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim zira ben de lpg taktırmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

ilhan bey sonuçlar hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim zira ben de lpg taktırmayı düşünüyorum.

Ertan Bey avatarınızı yüzünüzü sizi dışarıda gördüğümüzde tanıyacağımız resminizle değiştiriniz.

Zira diğer avatarlar forum kuralları gereği yasaktır.

Yorum bağlantısı
İlhan Kara

Arkadaşlar salı günü bahsettiğim yerde lpg dönüşümünü gerçekleştirdik. BRC ve Atiker arasında kalmıştık. Ancak gidip yüzyüze görüşünce Atiker yapmaya karar verdik. Atiker'in SAfe Fast OBD modelini taktik. İzlenimlerimi paylaşayım.

Telefonda olsun yüzyüze olsun son derece ilgili ve samimi bir şekilde karşıladılar.

Sanayi sitesine kadar olan yolu tarif edip kapıdan bizi aldılar

Uzun uzadıya her marka için artılarını eksilerini anlattılar

Montaj sırasında aracın tamponunda falan delik açılmaksızın, özenli bir şekilde boruları vs'leri yerleştirdiler. (Hatta deponun altındaki menfezin etrafını bile silikon ile kapatıp güzelce yerleştirdiler)

Yaklaşık 5.30 saat sürdü

Ancak tekrar belirtmek isterim ki herşeyden ziyade yakın ilgileri ve teknik anlamdaki rehberlikleri beni çok memnun etti. Hatta ben iki marka arasında kalınca Atiker'i deneyin beğenmezseniz Brc yaparız dediler. Kısacası gönül rahatlığıyla takdırdım.

Ancak şöyle bir sıkıntı oldu. Simit tüp taktık. Ancak aracın stepnesi ince olduğu için depo bagaj seviyesinin üstüne çıktı. Onu da bagaj zeminine 3 cm'lik strafor koyarak çözdük. Aracın arıza lambası hiç bir aşamada yanmadı. Yaklaşık 130 km yol yaptım ve çekişte olsun devirlenmede olsun bir problem görmedik. Kısacası araçlta lpg olduğunu unutmuş durumdayım. Ayçe Otogaz'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Başka sorularınız olursa yine görüşebiliriz.

Yorum bağlantısı
A. Ertan Akçakmak

Arkadaşlar salı günü bahsettiğim yerde lpg dönüşümünü gerçekleştirdik. BRC ve Atiker arasında kalmıştık. Ancak gidip yüzyüze görüşünce Atiker yapmaya karar verdik. Atiker'in SAfe Fast OBD modelini taktik. İzlenimlerimi paylaşayım.

Telefonda olsun yüzyüze olsun son derece ilgili ve samimi bir şekilde karşıladılar.

Sanayi sitesine kadar olan yolu tarif edip kapıdan bizi aldılar

Uzun uzadıya her marka için artılarını eksilerini anlattılar

Montaj sırasında aracın tamponunda falan delik açılmaksızın, özenli bir şekilde boruları vs'leri yerleştirdiler. (Hatta deponun altındaki menfezin etrafını bile silikon ile kapatıp güzelce yerleştirdiler)

Yaklaşık 5.30 saat sürdü

Ancak tekrar belirtmek isterim ki herşeyden ziyade yakın ilgileri ve teknik anlamdaki rehberlikleri beni çok memnun etti. Hatta ben iki marka arasında kalınca Atiker'i deneyin beğenmezseniz Brc yaparız dediler. Kısacası gönül rahatlığıyla takdırdım.

Ancak şöyle bir sıkıntı oldu. Simit tüp taktık. Ancak aracın stepnesi ince olduğu için depo bagaj seviyesinin üstüne çıktı. Onu da bagaj zeminine 3 cm'lik strafor koyarak çözdük. Aracın arıza lambası hiç bir aşamada yanmadı. Yaklaşık 130 km yol yaptım ve çekişte olsun devirlenmede olsun bir problem görmedik. Kısacası araçlta lpg olduğunu unutmuş durumdayım. Ayçe Otogaz'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Başka sorularınız olursa yine görüşebiliriz.

hayırlısı olsun, kazasız belasız. mahsuru yoksa ruhsata işletme filan hepsi ile ne kadar tl tuttu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yok öyle birşey. Daha geçen hafta başımıza geldi. Regülatörü değiştirin dedik. Garantiye gidecek ve garanti kontrolünden sonra değişim yapılacak ve size parça 2 günde anca gider gelir dediler.

Bende de bundan var. Kolay kolay arıza lambası yakmıyor. Hadi hayırlı uğurlu olsungüle güle gezin.

Yorum bağlantısı
İlhan Kara

Ertan Bey, henüz işletmedim. Vizenin dolmasına biraz daha zaman var. Ancak maliyet olarak 1000 TL kit fiyatı tuttu. Ancak şunu da hemen söyleyeyim. Aynı markanın alt modellerini 900 tl'ye kadar düşebiliyorlar. Ancak bu Safe Fast Obd oldğu için fiyat fark etti. Yani fiyat alırken modelini de sormak da fayda var. Ayrıca simit depo olmasaydı bir 50 Tl daha düşme imkanı vardı. İşletme masrafı olarak da vizeye ek olarak sadece sızrmazlık muayenesi farkı olarak o da çok bir şey tutmuyor dediler.

Mehmet Bey, bana söyledikleri Atiker bu desteği veriyor ancak her işletme uygulama noktasında böyle davranmıyor dediler. Dahası çoğu yer takdırdğın yere git deyip yollar dediler. Bir de Atiker'in garanti kayıtları merkezi bir sistemde toplanmayıp sadece elimize verdikleri o kitapçıktan ibaret olduğu için çamur yapmaları daha basit oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...