İçeriğe Yönlendir

Amfi Seçimi

Enver Çatak

Recommended Posts

Çağlar Bayur

kullanacaksan, ses de istiyorsan baştan dizayn yapılacak derim, cihazların çok güzel çünki...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)
  Çağlar Bayur yazdı:

kullanacaksan, ses de istiyorsan baştan dizayn yapılacak derim, cihazların çok güzel çünki...

tamam çağlar abi dizayn ederiz sıkıntı değil amatörce bu kadar oldu :D biraz prof işi yapalm :D her şeyi ezberledim arabada :D nereye ne taktığımı :D

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Mustafa AKTÜRK yazdı:

Edison marka amfi var fiyatı da gayet uygun sizce alınır mı?Woofer almadan ön kapı için komponent alacağım.Şapkalıktaki pioneer hoparlörlerimi de amfiye bağlayacağım.Linki

http://urun.gittigid...0-watt-65751586

ben şu an esk modeli mevcut belki 5 seneden fazladır kullanılıyo sıkıntı bile cıkarmadı yeni modelleri nasildir bilemem :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ilker Ucar

Edison fiyat kalite performansı olarak iyidir ancak tecrübelerime dayanarak; ses kalitesi istiyorsanız Alpine, güç istiyorsanız Jbl öneririm.

Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK
  Uğur Çınar yazdı:

ben şu an esk modeli mevcut belki 5 seneden fazladır kullanılıyo sıkıntı bile cıkarmadı yeni modelleri nasildir bilemem :D

Umarım yeni modelleri de öyledir almayı düşünüyorum :) Peki ses kalitesi nasıl woofer bağlı mı?

Ilker Ucar yazdı:

Edison fiyat kalite performansı olarak iyidir ancak tecrübelerime dayanarak; ses kalitesi istiyorsanız Alpine, güç istiyorsanız Jbl öneririm.

Benim 2 adet pioneer oval hoparlörlerim var bir de ön kapılar için alacağım onları bağlayacağım.Çok profesyonel istemiyorum ama belki ilerde woofer da bağlayabilirim.Birde jameson var sanırım onu da iyi söylüyorlar.Benim için orta derece olsa iyi ama ben fiyatı ucuz diye belki fazla kaliteli değildir dedim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
  Mustafa AKTÜRK yazdı:

Umarım yeni modelleri de öyledir almayı düşünüyorum :) Peki ses kalitesi nasıl woofer bağlı mı?

Benim 2 adet pioneer oval hoparlörlerim var bir de ön kapılar için alacağım onları bağlayacağım.Çok profesyonel istemiyorum ama belki ilerde woofer da bağlayabilirim.Birde jameson var sanırım onu da iyi söylüyorlar.Benim için orta derece olsa iyi ama ben fiyatı ucuz diye belki fazla kaliteli değildir dedim.

sadece woofer bağlı olarak kullanıyorum su daha tam ayar yapmadım ortalıyo yıkıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK
  Uğur Çınar yazdı:

sadece woofer bağlı olarak kullanıyorum su daha tam ayar yapmadım ortalıyo yıkıyor :D

Kıskandım :biggrin:.Bu amfiyi alayım hemen o zaman baktım bas yeterli değil mdf+woofer gelsin.O zaman kıskançlığım gider :D

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Rasim Bolat

300 watt rms verecek tek çıkışlı mono bass amfi arıyorum iki marka arasında kaldım  bir çok markaya baktım ama mantıklı olan cadence  gibi geldi bana ikinci el almak istemiyorum marka  model önerilerinizi bekliyorum

• Cadence Csa 650.1 2 Kanal Mono Amfi
  • 650WX1 (2 OHM,14.4V)
  • 450WX1 (4 OHM,14.4V)
  • 18,5 cm Uzunluk
  • 15 cm Genişlik

diğeride xetec Xi-600.1 TEKNİK ÖZELLİKLER 

RMS @ 4 OHM (<1% Distorsiyon) 350W 
RMS @ 2 OHM (<1% Distorsiyon) 600W ;)  ;)  ;)

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

hakan bey  fiyatıda uygun cadence  sizin jbl tutkunuzu biliyorum jbl 601.1 buldum memlekette 240 tl istediler ikinci ele güvenemedim . arabayı değiştirecem geçici olarak şu diyarbakırdan tayinim çıkana kadar idareten  dinlicem bir sistem istiyorum bu tarz da amfi öneriniz var mı. sony 121 ls 300 watt rms bunu kaldıracak bir şey for-x  forwell bunlara hiç güvenemiyorum pioneer   çok akım çekiyor ve amfi ısınıyor onuda  eledik 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...