Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 (düzenlendi) Bildiğiniz gibi yakıt sıkıntılarından dolayı çok sevdiğimiz 2010 titanium-x focus'umuzu satmıştık..1 hafta 10 gün araba arayışına başladık aklımızda focus vardı yine ama değişik araba kullanalım sevdasına başka modellere binip deniyelim diye düşünürken bir 308 bulduk süha abim ve fatih uzun abiyle gittik baktık araca ben beğenmiştim ama bizimkiler pek beğenmemişti aracı sonrasında aracı sanayiye çağlar abinin yanına getirdiğimizde can abi'de peugeot kullanısı olduğundan hemen test sürüşü yaptı ve çıkıcak masrafları söyleyince birde seni bu arabaya bindirmeyiz diyince aracı geri yolladık ve sonuçç?? Focus'tan kopamadık ve 2009 Titanium aldık Aracımızdan ailem ve özellikle ben gerek yakıt olsun gerekse performans olsun çok memnunuz.. o 1 hafta 10 günlük süreçte sürekli yanımda olup bana tavsiye veren İlteber,,Can,,Çağlar,, Fatih Keskin Özelliklede Sayın SÜHA DEMİRTAŞ abime çok teşekkür ediyorum Alır almaz direk yüce oto'ya gittim ve güzel bir iç dış yıkama temizlik ardındanda NXT yaptık Park'lara bu sefer değişiklik olsun dedim ve Led taktım turuncu yerine arabanın rengiylede çok uyumlu oldu Ve ilteber abi'le Xr-5 turbo logomuzu alıp taktık ilk adımımızı atmış olduk merceğimiz olmadığından şimdilik Yakınlara Osram Nightbreaker sislere ise önceki focusumuzdan söktüğümüz mtec xenonları taktık İlteber abi yanımda :D Resimler iphone'dan çekilmiştir.. 11 Haziran 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Büyük yazı fontları kullanmayalım :) 9 Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Güle güle kullanın. Maşallah çok güzel araba. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Güle güle kullanın. Maşallah çok güzel araba. çok teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Güle güle kullan. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Güle güle kullan. Hayırlı olsun. teşekkürler hasan abi Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Hayırlı olsun Cüneyt..TDCI ile bol gezmeler Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 (düzenlendi) ben de focus arıyorum. acaba km, fiyat ve donanım hakkında bilgi verebilir misiniz? 67.000de aracın herhangi bir değişen kazası yada boyası yok Hayırlı olsun Cüneyt..TDCI ile bol gezmeler çok sağol emin abi artık keyfini çıkarabilicem rahat rahatt 27 Kasım 2012 tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı olsun,dün gece saat 21 gibi gördüm bu aracı.istanbul evlerinin ordaki a-101 markete gelmiştim.dikkatlice içine baktığımda ne yalan söylim bu cüneyt dedim aracın arkasındaki XR-5 TURBO yazısınıda görünce kesin o tamam dedim.yanılmamışım. güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Hayırlı olsun, maşallah. Çok güzel, hatta süper Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Hayırlı olsun, güzel araç; güle güle kullanın :nazar: Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı olsun,dün gece saat 21 gibi gördüm bu aracı.istanbul evlerinin ordaki a-101 markete gelmiştim.dikkatlice içine baktığımda ne yalan söylim bu cüneyt dedim aracın arkasındaki XR-5 TURBO yazısınıda görünce kesin o tamam dedim.yanılmamışım. güle güle kullan. bende onu diyecektim dün a-101'de gördüm seni hakan abi diye arabanın arkasındaki logodan ve temizliğinden tanıdım hemen orda oturuyorum zaten bende yanındaki büyük sarı binada daha önce çalışlardada görmüştüm seni çok teşekkürlerr Hayırlı olsun, maşallah. Çok güzel, hatta süper çok teşekkürler Güle güle kullan teşekkürler sani abi Hayırlı olsun, güzel araç; güle güle kullanın :nazar: teşekkürler Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 hayırlı olsun cüneyt kazasız belasız kullanmak dileğiyle Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 hayırlı olsun cüneyt kazasız belasız kullanmak dileğiyle teşekkürler Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Cüneyt, hayırlı olsun. çok teşekkürler servet abim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Cüneyt güle güle kullanın kazasız belasız günlerde inşallah. :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 bende onu diyecektim dün a-101'de gördüm seni hakan abi diye arabanın arkasındaki logodan ve temizliğinden tanıdım hemen orda oturuyorum zaten bende yanındaki büyük sarı binada daha önce çalışlardada görmüştüm seni çok teşekkürlerr Dursaydın konuşurduk 1-2 dakika cüneyt .Çokmu temiz yahu bu araba sizemi öyle gözüküyor . Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 (düzenlendi) Cüneyt güle güle kullanın kazasız belasız günlerde inşallah. :nazar: çok teşekkürler ersel abi 11 Haziran 2012 tarihinde Cüneyt Işıkkent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Tekrar Hayırlı olsun Kardeşim, Kafana vura vura Focus TDCI aldırdık ya sana ölsemde gam yemem, ne mücadele verdik be, Araçta komşumun aracıdır bu arada ama tanımadığım bir komşu Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Tekrar Hayırlı olsun Kardeşim, Kafana vura vura Focus TDCI aldırdık ya sana ölsemde gam yemem, ne mücadele verdik be, Araçta komşumun aracıdır bu arada ama tanımadığım bir komşu :D çok sağol abi gerçektende öyle oldu şimdi herkes memnun durumdan Dursaydın konuşurduk 1-2 dakika cüneyt .Çokmu temiz yahu bu araba sizemi öyle gözüküyor . abi kusura bakma bir arkadaşla buluşucaktım acelem vardı duramadım ama yakınız nasılsa müsait olduğun bi vakitte görüşürüz temiz temiz Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 abi kusura bakma bir arkadaşla buluşucaktım acelem vardı duramadım ama yakınız nasılsa müsait olduğun bi vakitte görüşürüz temiz temiz Tamam cüneyt buluşalım temiz temiz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Hayırlısı olsun kardeş iyi günlerde kullan. Seni mutlu edecek bir şeyler yaptıysak ne mutlu bana lakin bu şekilde üzerine basa basa yazmana gerek yok kardeşim her daim elimizden geleni yaparız Bu arada 308 mi pöhhh Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız iyi günlerde Kullan çok teşekkürler can abi Hayırlısı olsun kardeş iyi günlerde kullan. Seni mutlu edecek bir şeyler yaptıysak ne mutlu bana lakin bu şekilde üzerine basa basa yazmana gerek yok kardeşim her daim elimizden geleni yaparız Bu arada 308 mi pöhhh o kadar götürdün getirdin süha abi çok sağol tekrar..aldırmadınız güzelim 308'i :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts