İçeriğe Yönlendir

'09 Focus Xr-5 Turbo Loading

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Ulem iki gün forumdan uzak kaldık neler olmuş? :shok:

Hayırlı olsun Cüneyt.

Süha sanada hayırlı olsun. :nazar:

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

aracın eski sahibi bizim semtteymiş sahibindendeki ilanında gördüm. vayyy be hayırlı olsun cüneyt güle güle kullan.ama ilan hala sahibindende duruyo bilgine :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Cüneyt hayırlı olsun şimdi bu önler 4,5 arkalar 3,5 cm bastınmı tam olur :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

17" jant bence büyük cesaret. Ben 16" kullanıyorum, ön iki jant yamulmuş. Topağacı'nda yol çalışması yapıyorlar ve hiç bir uyarı yoktu ilk gece. Bende yokuşa geliyorum diye hızımı almış giderken sağlam çukura girdim. Lastikte balon yok ama ön iki jantı lastikçiye vermem gerekiyor.

Hayırlı olsun, güle güle yamuksuz :) kullan inşallah Cüneyt :nazar:

Hayırlı olsun Cüneyt.

Abi özlettin kendini :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun kardeşim :nazar:

Süha st jantları mükemmel olmuş . Sanada hayırlı olsun :nazar:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Ben 22 lerle daha böyle vak-a yaşamadım millet 17 den tırsıyor, özellikle Sani :p Gerçi araba çürük çarık olunca ona da hak vermek lazım :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yahu bırak, araba leğen diyen sensin. Demek ki esniyor, neresi çürük çarık :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Naylonun orjinal hammaddeden yapılanı vardır, bir de artık naylonların kırılmasıyla hammedde ilave takviyesiyle yapılan vardır.

Fark bariz belli olur. Lisedeyken muhasebe stajımı Emsan'a mal üreten bir yerde yapmıştım oradan biliyorum :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Naylonun orjinal hammaddeden yapılanı vardır, bir de artık naylonların kırılmasıyla hammedde ilave takviyesiyle yapılan vardır.

Fark bariz belli olur. Lisedeyken muhasebe stajımı Emsan'a mal üreten bir yerde yapmıştım oradan biliyorum :D

Bak şanslısın, tenekelerin tek bir hammadesi var. Ama teneke yine teneke işte :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Cüneyt.

teşekkürler Ersel abi

Hayırlı olsun kardeşim. :)

Beğendim yakışmış :) Biraz da bastın mı tamamdır bu iş ;)

yay şart ama 1,2 ay bekleyecek gibi :) :)

aracın eski sahibi bizim semtteymiş sahibindendeki ilanında gördüm. vayyy be hayırlı olsun cüneyt güle güle kullan.ama ilan hala sahibindende duruyo bilgine :)

Cüneyt hayırlı olsun şimdi bu önler 4,5 arkalar 3,5 cm bastınmı tam olur :D

5 nasıl olur diyorum ama bir yandanda 3,5 en ideali diye düşünüyorum :D

17" jant bence büyük cesaret. Ben 16" kullanıyorum, ön iki jant yamulmuş. Topağacı'nda yol çalışması yapıyorlar ve hiç bir uyarı yoktu ilk gece. Bende yokuşa geliyorum diye hızımı almış giderken sağlam çukura girdim. Lastikte balon yok ama ön iki jantı lastikçiye vermem gerekiyor.

Hayırlı olsun, güle güle yamuksuz :) kullan inşallah Cüneyt :nazar:

Abi özlettin kendini :flowers:

teşekkürlerr

Hayırlı olsun kardeşim :nazar:

Süha st jantları mükemmel olmuş . Sanada hayırlı olsun :nazar:

teşekkürler Ali abi

Hayırlı olsun :nazar:

teşekkürlerr

o ilanı söyleyecektim sonra plakalar falanda değişince hiç uğraşmadım :)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

bakalım artık :) :)

Bugün Kil ve Cila uygulamasınıda yaptım süha abiden gördükten sonra çok istiyordum anca yapabildim kolumu kaldıracak halim yok ama değdi :):flowers:

img0154yis.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

kil yetti zaten ya :D:p üstüne benim dışardan aldğım hızlı cilayı yaptım ekstra parlatıcı kilden sonra hemen cila yapmak gerekliymiş sonuç ortada ben çok beğendim :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Çok güzel olmuş.Parıl parıl parlıyor Maşallah.bu uygulamadan bende istiyorum.Hangi kili kullandın?Uygulama hakkında bilgi istiyorum.Çok şey istedim galiba.Kusura bakma Cüneytcim... :fiuw: :fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bakalım artık :) :)

Bugün Kil ve Cila uygulamasınıda yaptım süha abiden gördükten sonra çok istiyordum anca yapabildim kolumu kaldıracak halim yok ama değdi :):flowers:

Vay kardeşim taklitle nereye kadar :D Hayırlı olsun senide kil severler arasında gördük artık ve çok güzel olmuş diyebilirim ;) Bebek poposu gibi oldu mu ? Şansınada bugün sağlam yağmur yağdı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Vay kardeşim taklitle nereye kadar :D Hayırlı olsun senide kil severler arasında gördük artık ve çok güzel olmuş diyebilirim ;)Bebek poposu gibi oldu mu ? Şansınada bugün sağlam yağmur yağdı

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Çok güzel olmuş.Parıl parıl parlıyor Maşallah.bu uygulamadan bende istiyorum.Hangi kili kullandın?Uygulama hakkında bilgi istiyorum.Çok şey istedim galiba.Kusura bakma Cüneytcim... :fiuw: :fiuw: :fiuw:

kil bi abimden hediye ondan öğrenir öğrenmez söylerim mustafa abi camsil fıs fıslı kutusuna ılık suyla sabunu doldurup kili yapıcağın yere fışkırta fışkırta heryerine 3-4 kere gel git yapıyorsun ondan sonra güzelce yıkayıp cila :)

Cüneyt çok güzel olmuş. :nazar:

teşekkürler

Eline sağlık Cüneyt güzel olmuş. :good1:

teşekkürler ersel abi yordu ama değdi :)

Vay kardeşim taklitle nereye kadar :D Hayırlı olsun senide kil severler arasında gördük artık ve çok güzel olmuş diyebilirim ;) Bebek poposu gibi oldu mu ? Şansınada bugün sağlam yağmur yağdı

:D :D :D sen olmasan öğrenemicez zaten böyle şeyleri :blush: bebek poposu gibi oldu ama niyeyse seninki kadar olmadı belkide yüzey çok kötüydü bizimkinin biliyorsun ondan ama içime sindi yorgunluğuma değdi :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

kil ne la ??? :D :D :D

bende istiyom :) bana da bulalım, sonax hızlı cila kadar yormaz umarım :(

abi emin ol ondan kat ve kat daha çok yoruyorrr hiç öğrenme boşverrr :tongue::D :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...