Akan Belen 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı uğurlu olsun.Dizel çok keyifli gelmiştir diğerinden sonra. Bir uyarı yapayım kil uygulamışsın aracına.Cila yeterli gelmez.Mutlaka wax atmalısın araca.Colli 915 tavsiye ederim.Biliyorsun benim aracımda bu renkti.İyi bir uygulamayla çok güzel bir sonuç alınıyor haberin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı uğurlu olsun.Dizel çok keyifli gelmiştir diğerinden sonra. Bir uyarı yapayım kil uygulamışsın aracına.Cila yeterli gelmez.Mutlaka wax atmalısın araca.Colli 915 tavsiye ederim.Biliyorsun benim aracımda bu renkti.İyi bir uygulamayla çok güzel bir sonuç alınıyor haberin olsun. Kil'in ardından nxt uyguladım ben mesela abi yetersiz mi ? Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Kil'in ardından nxt uyguladım ben mesela abi yetersiz mi ? Bence yetersiz kardeşim.Daha yoğun bir wax atılmalı araca.Sonrasında yıkamalardan sonra hızlı cila ile devam edilirse hem koruyuculuk artar hemde parlaklık daha iyi olur. 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Cüneyt hayırlı uğurlu olsun.Dizel çok keyifli gelmiştir diğerinden sonra. Bir uyarı yapayım kil uygulamışsın aracına.Cila yeterli gelmez.Mutlaka wax atmalısın araca.Colli 915 tavsiye ederim.Biliyorsun benim aracımda bu renkti.İyi bir uygulamayla çok güzel bir sonuç alınıyor haberin olsun. teşekkürler akan abi öyle valla çok fark var bir bakayım ona olmadı onuda yaparız Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 aldığımızdan itibaren tavanındaki kirlenme ve azda olsa sigara içilmesnin verdiği sarılıklardan şikayetçiydim bugün onuda hallettim çok yakın bir arkadaşımın dayısının silivrideki oto kuaförüne gittim akşam boş oldukları bir vakitte ve detaylı bir iç temizlik yaptıkk 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Maşallah.Tertemiz olmuş Cünetycim.Bende bu akşam arabayı iç dış komple temizledim.Bu akşam saat 11'e kadar temizledim.Canım çıktı.Yolda görenler hocam arabayı mı satıyorsun diyorlar. :D Ben de yola çıkacağım diyorum.Araba kirli olunca yola konsantre olamıyorum.İnşallah yarın akşam memlekete gitmek için yola çıkacağım...Uzun bir yolculuk beni bekliyor... :) Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Maşallah.Tertemiz olmuş Cünetycim.Bende bu akşam arabayı iç dış komple temizledim.Bu akşam saat 11'e kadar temizledim.Canım çıktı.Yolda görenler hocam arabayı mı satıyorsun diyorlar. :D Ben de yola çıkacağım diyorum.Araba kirli olunca yola konsantre olamıyorum.İnşallah yarın akşam memlekete gitmek için yola çıkacağım...Uzun bir yolculuk beni bekliyor... :) yordu abi ama değdi hayırlısıyla kazasız belasız git abi.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2012 Jantlar yakışmış Cüneyt. teşekkürlerr rıfat abi dinledik sözünü benimde çok hoşuma gitti Pırıl pırıl olmuştur Cüneyt.. Ellerinize sağlık. çok sağol erkan abim Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Kardeşim güle güle kullan aracını. Forumun kupon araçlarından yapıcaz bu Focusu'da... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Kardeşim güle güle kullan aracını. Forumun kupon araçlarından yapıcaz bu Focusu'da... teşekkürler mertcan abim..inşallah bakalım öyle bir niyetimiz var bu sefer öncekine yakıttan başımızı kaldıramadığımız için bişe yapamamıştım 3 sene jant jant diye söylendik durduk 2.ay'ında jantladık birazda kısmetli araba sanki :D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Telefonu kurcalarken bir program buldum indirdim biraz kurcaladım hoşuma giden birşey çıktı ortaya Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2012 Geçenlerde arabanın yanına gittiğimde bagaj kapağındaki krom çıtanın aşşağı doğru sarktığını gördüm takmaya falan çalıştım ama olmadı kırılmıştı çağlar abinin yanına gittim yapıştırırız dedi üstteki bütün dişlerin kırıldığını söyledi nasıl olur dediğimde ise ya çalmaya çalıştılar yada bilerek kırmışlardır dedi bende ne gerek var yapıştırmaya alır yenisini takarız dedim ve efe'den fiyat almaya gittim verdiği fiyat 450Tl otosan fiyatı 750Tl imiş :D dedim yapıştıralım biz o zaman sista ile yapıştırdık bantladık ertesi gün bantları çıkardığımda aynı şekilde öne doğru çıktı bantla birlikte tutmadı çağlar abiye sorduğumda sıcaktan silikon kurumuyor havaların biraz soğumasını beklemek lazım yada kopmle bagaj açılıcak sökülücek çıta dedi 2-3 gün bekledim baktım olmıyacak çıta elimde kaldı kalacak tekrar gittim ve çıtayı söktük kırık olan bütün dişleri yapıştırdık ve tekrar yerine oturttuk aralarada ince çift taraflı bant yapıştırdık şimdilik sapasağlam Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2012 Hangi manyak kırmış. ne biliyim ben yaa ne zoru varmış burdan sevgilerimi yolluyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 ne biliyim ben yaa ne zoru varmış burdan sevgilerimi yolluyorum Bende. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Vay... neyse devamını getirmeyeyim. Geçmiş olsun, en azından yapıştırılabilir durumda kalmış. Demekki tırnaklar kırılınca o da vazgeçti çalmaktan... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2012 Vay... neyse devamını getirmeyeyim. Geçmiş olsun, en azından yapıştırılabilir durumda kalmış. Demekki tırnaklar kırılınca o da vazgeçti çalmaktan... üstteki bütün dişler kırılmış asılmış üstten şimdilik sağlam gibi duruyor ama bakalım ne olacak çok pahalıymış ufacık şey niye bu kadar pahalı dediğimde bu parçalar fazla satılmadığı için bu kadar pahalı dedi trendlerin krom olmayanları 250imiş efe'de Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 üstteki bütün dişler kırılmış asılmış üstten şimdilik sağlam gibi duruyor ama bakalım ne olacak çok pahalıymış ufacık şey niye bu kadar pahalı dediğimde bu parçalar fazla satılmadığı için bu kadar pahalı dedi trendlerin krom olmayanları 250imiş efe'de yine de pahalı... vay anasını... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Bende şaşırdım neden o kadar pahalı ya.. Neyse en azından sökememişler bunda da vardır bir hayır.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 19 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2012 Bende şaşırdım neden o kadar pahalı ya.. Neyse en azından sökememişler bunda da vardır bir hayır.. olduğu bi çıta işte ama fazla satılmadığı için demek ki satıldığındada tam olsun diyorlar Geçmiş olsun Cüneyt. teşekkürler ersel abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 olduğu bi çıta işte ama fazla satılmadığı için demek ki satıldığındada tam olsun diyorlar teşekkürler ersel abi Çıkmacıyı aradım ama elinde yokmuş paşam ama gelir dedi mutlaka takip edelim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Çıkmacıyı aradım ama elinde yokmuş paşam ama gelir dedi mutlaka takip edelim Eksozu da unutma Yorum bağlantısı
Recommended Posts