İçeriğe Yönlendir

'09 Focus Xr-5 Turbo Loading

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Akan Belen

Cüneyt hayırlı uğurlu olsun.Dizel çok keyifli gelmiştir diğerinden sonra. :)

Bir uyarı yapayım kil uygulamışsın aracına.Cila yeterli gelmez.Mutlaka wax atmalısın araca.Colli 915 tavsiye ederim.Biliyorsun benim aracımda bu renkti.İyi bir uygulamayla çok güzel bir sonuç alınıyor haberin olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bir uyarı yapayım kil uygulamışsın aracına.Cila yeterli gelmez.Mutlaka wax atmalısın araca.Colli 915 tavsiye ederim.Biliyorsun benim aracımda bu renkti.İyi bir uygulamayla çok güzel bir sonuç alınıyor haberin olsun.

Kil'in ardından nxt uyguladım ben mesela abi yetersiz mi ?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kil'in ardından nxt uyguladım ben mesela abi yetersiz mi ?

Bence yetersiz kardeşim.Daha yoğun bir wax atılmalı araca.Sonrasında yıkamalardan sonra hızlı cila ile devam edilirse hem koruyuculuk artar hemde parlaklık daha iyi olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

teşekkürler akan abi öyle valla çok fark var :) bir bakayım ona olmadı onuda yaparız :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

aldığımızdan itibaren tavanındaki kirlenme ve azda olsa sigara içilmesnin verdiği sarılıklardan şikayetçiydim bugün onuda hallettim çok yakın bir arkadaşımın dayısının silivrideki oto kuaförüne gittim akşam boş oldukları bir vakitte ve detaylı bir iç temizlik yaptıkk

img0173ei.jpg

img0171ht.jpg

img0172kq.jpg

img0179oj.jpg

img0178be.jpg

img0175rj.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Tertemiz olmuş Cünetycim.Bende bu akşam arabayı iç dış komple temizledim.Bu akşam saat 11'e kadar temizledim.Canım çıktı.Yolda görenler hocam arabayı mı satıyorsun diyorlar. :D :D :D Ben de yola çıkacağım diyorum.Araba kirli olunca yola konsantre olamıyorum.İnşallah yarın akşam memlekete gitmek için yola çıkacağım...Uzun bir yolculuk beni bekliyor... :) :) :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Maşallah.Tertemiz olmuş Cünetycim.Bende bu akşam arabayı iç dış komple temizledim.Bu akşam saat 11'e kadar temizledim.Canım çıktı.Yolda görenler hocam arabayı mı satıyorsun diyorlar. :D :D :D Ben de yola çıkacağım diyorum.Araba kirli olunca yola konsantre olamıyorum.İnşallah yarın akşam memlekete gitmek için yola çıkacağım...Uzun bir yolculuk beni bekliyor... :) :) :)

yordu abi ama değdi :) hayırlısıyla kazasız belasız git abi..

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Jantlar yakışmış Cüneyt. :)

teşekkürlerr rıfat abi dinledik sözünü benimde çok hoşuma gitti :)

Pırıl pırıl olmuştur Cüneyt.. :nazar:

Ellerinize sağlık.

img0171ht.jpg

çok sağol erkan abim :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Kardeşim güle güle kullan aracını. Forumun kupon araçlarından yapıcaz bu Focusu'da...

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Kardeşim güle güle kullan aracını. Forumun kupon araçlarından yapıcaz bu Focusu'da...

teşekkürler mertcan abim..inşallah bakalım öyle bir niyetimiz var bu sefer öncekine yakıttan başımızı kaldıramadığımız için bişe yapamamıştım 3 sene jant jant diye söylendik durduk 2.ay'ında jantladık birazda kısmetli araba sanki :D :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

Telefonu kurcalarken bir program buldum indirdim biraz kurcaladım hoşuma giden birşey çıktı ortaya :)

27806410151011606628232.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cüneyt Işıkkent

Geçenlerde arabanın yanına gittiğimde bagaj kapağındaki krom çıtanın aşşağı doğru sarktığını gördüm takmaya falan çalıştım ama olmadı kırılmıştı çağlar abinin yanına gittim yapıştırırız dedi üstteki bütün dişlerin kırıldığını söyledi nasıl olur dediğimde ise ya çalmaya çalıştılar yada bilerek kırmışlardır dedi bende ne gerek var yapıştırmaya alır yenisini takarız dedim ve efe'den fiyat almaya gittim verdiği fiyat 450Tl otosan fiyatı 750Tl imiş :D :D dedim yapıştıralım biz o zaman sista ile yapıştırdık bantladık ertesi gün bantları çıkardığımda aynı şekilde öne doğru çıktı bantla birlikte tutmadı çağlar abiye sorduğumda sıcaktan silikon kurumuyor havaların biraz soğumasını beklemek lazım yada kopmle bagaj açılıcak sökülücek çıta dedi 2-3 gün bekledim baktım olmıyacak çıta elimde kaldı kalacak tekrar gittim ve çıtayı söktük kırık olan bütün dişleri yapıştırdık ve tekrar yerine oturttuk aralarada ince çift taraflı bant yapıştırdık şimdilik sapasağlam :)

img0241tf.jpg

img0242oy.jpg

img0247ng.jpg

img0246ag.jpg

img0245bg.jpg

img0244yo.jpg

img0248ti.jpg

img0234ys.jpg

img0236x.jpg

img0237po.jpg

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Hangi manyak kırmış. :)

ne biliyim ben yaa ne zoru varmış burdan sevgilerimi yolluyorum :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vay... neyse devamını getirmeyeyim.

Geçmiş olsun, en azından yapıştırılabilir durumda kalmış. Demekki tırnaklar kırılınca o da vazgeçti çalmaktan...

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Vay... neyse devamını getirmeyeyim.

Geçmiş olsun, en azından yapıştırılabilir durumda kalmış. Demekki tırnaklar kırılınca o da vazgeçti çalmaktan...

üstteki bütün dişler kırılmış asılmış üstten şimdilik sağlam gibi duruyor ama bakalım ne olacak çok pahalıymış ufacık şey niye bu kadar pahalı dediğimde bu parçalar fazla satılmadığı için bu kadar pahalı dedi trendlerin krom olmayanları 250imiş efe'de

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

üstteki bütün dişler kırılmış asılmış üstten şimdilik sağlam gibi duruyor ama bakalım ne olacak çok pahalıymış ufacık şey niye bu kadar pahalı dediğimde bu parçalar fazla satılmadığı için bu kadar pahalı dedi trendlerin krom olmayanları 250imiş efe'de

yine de pahalı... vay anasını...

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bende şaşırdım neden o kadar pahalı ya..

Neyse en azından sökememişler bunda da vardır bir hayır.. :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Bende şaşırdım neden o kadar pahalı ya..

Neyse en azından sökememişler bunda da vardır bir hayır.. :)

olduğu bi çıta işte ama fazla satılmadığı için demek ki satıldığındada tam olsun diyorlar :)

Geçmiş olsun Cüneyt.

teşekkürler ersel abi

Yorum bağlantısı

olduğu bi çıta işte ama fazla satılmadığı için demek ki satıldığındada tam olsun diyorlar :)

teşekkürler ersel abi

Çıkmacıyı aradım ama elinde yokmuş paşam ama gelir dedi mutlaka takip edelim ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...