Çağlar Bayur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 geçmi,ş olsun, kaskodan hallederiz, nerede düştün çukura? çekici yollıyam mı, yalar mı kırıldı hallederzi merak etme ne marka taktın? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Neden arkalar 5cm değilde 3.5 cm düştü? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Mal boncuk olmuş Cüneyt. Kazasız belasız yanlayasın. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 geçmi,ş olsun, kaskodan hallederiz, nerede düştün çukura? çekici yollıyam mı, yalar mı kırıldı hallederzi merak etme ne marka taktın? ön tamponu bıraktığım yerde seni arıyacağım abi Mal boncuk olmuş Cüneyt. Kazasız belasız yanlayasın. teşekkürler hüseyin abi. Neden arkalar 5cm değilde 3.5 cm düştü? herkezin söylediğine ve benim araştırmalarıma göre 5cm'lik yay kitlerinde sadece önler 5'e yakın düşermiş arkalar o kadar düşmezmiş oda önün arkadan daha düşük görünmesi içinmiş sanırım.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 ön tamponu bıraktığım yerde seni arıyacağım abi teşekkürler hüseyin abi. herkezin söylediğine ve benim araştırmalarıma göre 5cm'lik yay kitlerinde sadece önler 5'e yakın düşermiş arkalar o kadar düşmezmiş oda önün arkadan daha düşük görünmesi içinmiş sanırım.. eibach pro kiti nimi taktın cüneyt yoksa sportline miydi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Güzel olmuş kardeşim , iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 Cüneyt güle güle kullan,yakışıklı olmuş. çok sağol hakan abi yavaş yavaş birşeyler yapıyoruz işte eibach pro kiti nimi taktın cüneyt yoksa sportline miydi pro kit'ler 3,5 sportline Güzel olmuş kardeşim , iyi günlerde kullan teşekkürler ali abi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 Maşallah Cüneyt süper olmuş.. teşekkürler sami Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 pro kit'ler 3,5 sportline yeni lift, bunca pısmışı bile kaldırabilecek, 9.8 cm yüksekliğinde fellali yi bile alıveriyor üstüne Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 yeni lift, bunca pısmışı bile kaldırabilecek, 9.8 cm yüksekliğinde fellali yi bile alıveriyor üstüne ooo daha ne abicim yaa lift sıkıntımız yok o zaman Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 çok sağol hakan abi yavaş yavaş birşeyler yapıyoruz işte pro kit'ler 3,5 sportline teşekkürler ali abi prokitler benim bildiğim 4,5 önler arkalar 3,5 seninki ondan sanırım ama böyle durması hoşuma gidiyo arabanın Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 ön tamponu bıraktığım yerde seni arıyacağım abi teşekkürler hüseyin abi. herkezin söylediğine ve benim araştırmalarıma göre 5cm'lik yay kitlerinde sadece önler 5'e yakın düşermiş arkalar o kadar düşmezmiş oda önün arkadan daha düşük görünmesi içinmiş sanırım.. Yayları takmadan önce 4 yayın kodlarını kontrol ettin mi aynı mıydı? Birde o kodları netten kontrol etseydin yaylar dogru mu diye. Çünkü benim gördüğüm 5cmli Focuslara göre ön tamam ama arka fazla yüksek kalmış kardeş. İçini bulandırmak istemem ama bu işte bir gariplik var Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 prokitler benim bildiğim 4,5 önler arkalar 3,5 seninki ondan sanırım ama böyle durması hoşuma gidiyo arabanın benimde böyle hoşuma gitti Yayları takmadan önce 4 yayın kodlarını kontrol ettin mi aynı mıydı? Birde o kodları netten kontrol etseydin yaylar dogru mu diye. Çünkü benim gördüğüm 5cmli Focuslara göre ön tamam ama arka fazla yüksek kalmış kardeş. İçini bulandırmak istemem ama bu işte bir gariplik var yok önemli değil valla kodlar aynıydı siteden kontrol etmedim ama almadan içimde bir korku olduğu için kaç düşer falan diye sorduğumda listeden baktık bilgisayardan arkalar 3,5 yazıyordu önler için 4-4,5 yazıyordu belkide eibach için böyledir seviyeler yada henüz yaylar oturmadığı için arkada kimse oturmadığı için biraz geç oturabilir bagajda taş'la geziyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 benimde böyle hoşuma gitti yok önemli değil valla kodlar aynıydı siteden kontrol etmedim ama almadan içimde bir korku olduğu için kaç düşer falan diye sorduğumda listeden baktık bilgisayardan arkalar 3,5 yazıyordu önler için 4-4,5 yazıyordu belkide eibach için böyledir seviyeler yada henüz yaylar oturmadığı için arkada kimse oturmadığı için biraz geç oturabilir bagajda taş'la geziyorum Sitesinden kontrol edip bir baksana uygun kodu var mı focus tdci için ? Güldürme beni ya Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Eylül 2012 Yazar Paylaş 24 Eylül 2012 Sitesinden kontrol edip bir baksana uygun kodu var mı focus tdci için ? Güldürme beni ya İyide olsa ne olurr olmasa ne olurr ben yapılan işlemden memnun kaldıktan sonra :nazar:Hayırlı olsun Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 İyide olsa ne olurr olmasa ne olurr ben yapılan işlemden memnun kaldıktan sonra Teşekkürler.. o zaman git palio yayı da tak ondan da memnun kalacaksın ki zaten Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 o zaman git palio yayı da tak ondan da memnun kalacaksın ki zaten hiç tavsiye etmem aynı connect inki gibi süspansiyon sistemi takoz gibi :D :D 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 hiç tavsiye etmem aynı connect inki gibi süspansiyon sistemi takoz gibi :D :D muhaha ne güzel sert işte Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 muhaha ne güzel sert işte sert olsa gene üzerinde 70 yanak lastik var kıçımın altında her takırdıyı hissediyorum sanki 30 yanak lastik varmış gibi sert olsa sevinecem viraj biraz sert gibi araba ne yapacağını sapıtıyo :D Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Eylül 2012 Yazar Paylaş 25 Eylül 2012 o zaman git palio yayı da tak ondan da memnun kalacaksın ki zaten sana kullandırmam lazım abi arabayı Güzel olmuş güzel güle güle kullan. teşekkürler fatih abi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Focus 3 sprey şeklindeki su fıskiye uygulaması 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts