Cüneyt Işıkkent 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Cüneyt maliyet ne oldu bu çift çıkış hususunda? 200 Tl abi..birde 30Tl benim aldığım sprey var Hayırlı olsun Bu egzosçuya gittim ben daha önce sanki. Halil İçingir'e de yaptırmıştık. Aynı yer mi? ı-i yok o gökhan boru esenlerdeki bu sanayide davut boru :) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 tüm orjinallik gitti yani, egzos borusunda da kaynak / kesip biçme operasyonu ile, jantlar da mk2 kasa, camlarda da seloteyp, 25kaat işler 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 tüm orjinallik gitti yani, egzos borusunda da kaynak / kesip biçme operasyonu ile, jantlar da mk2 kasa, camlarda da seloteyp, 25kaat işler :D artık moralimi bozamassın çağlar abi arabam az yakıyor SATMIYORUM tüm orjinallik gitti yani, egzos borusunda da kaynak / kesip biçme operasyonu ile, jantlar da mk2 kasa, camlarda da seloteyp, 25kaat işler sanada yapıcaz hem o seloteyp'ten :D Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 tüm orjinallik gitti yani, egzos borusunda da kaynak / kesip biçme operasyonu ile, jantlar da mk2 kasa, camlarda da seloteyp, 25kaat işler Senin mondiye de benzer çamurları atsak kaça kapatırız ki ? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Jantlari çok beğendim 18 inçte benzeri kapaklı versiyonuna bakıyorum. Arka tampon eki olmadan eksozlar yalnız gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Senin mondiye de benzer çamurları atsak kaça kapatırız ki ? Jantlari çok beğendim 18 inçte benzeri kapaklı versiyonuna bakıyorum. Arka tampon eki olmadan eksozlar yalnız gibi duruyor. teşekkürler..ayhan abi arkaya difüzör yapsam bu sefer marşpiyel sonra ön tampon uzar gider böyle ben bunları yapmak istemiyorum 3 tane yapılcak kaldı yay-yazılım-bi-xenon ondan sonra yıkatır mazotumu atar gezerim bana kalsa bunuda yaptırmıyacaktım ama önceki sahibi maalesef tamponu kestirip yaptırmış dandik birşey paslanmış falan o yüzden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Senin mondiye de benzer çamurları atsak kaça kapatırız ki ? satılık deeel, bakılık 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Cüneyt kardeşim hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :nazar: (Kusura bakma ben konuyu yeni gördüm, ne zamandır forumda çok fazla vakit geçiremiyorum) Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Cüneyt kardeşim hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :nazar: (Kusura bakma ben konuyu yeni gördüm, ne zamandır forumda çok fazla vakit geçiremiyorum) Önemli değil abi..çok teşekkürler yakıttan kurtardık artık arabaya harcıyabiliyoruz:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Eksozlar güzel olmuş cüneyt,bol duman atmalar Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2012 Eksozlar güzel olmuş cüneyt,bol duman atmalar çok teşekkürler hakan abi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 Bugün eksoz'lardaki bir ayar bozukluğundan ötürü sanayideydim ve gitmişken tabikide çağlar abinin yanına uğradım ve uzun bir süredir dikkatimi çeken arabadaki tıkanıklık sorunundan bahsettim çağlar abi baktı etti bir ara enjektör der gibi oldu sonra vazgeçti bu arada benimde aklıma hava filtresi geldi birçok kez uzun yol yapmasından falan tıkanmış olabiliceğini düşündüm ve açtık 6.000 Km. yapmış olmasına karşın full dolu bir filtre çıkardık ve sorunu çözdük Ve çağlar abi bir hava filtresinin önemini gösteriyorr Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 (düzenlendi) ben yokken neler olmuş, hayırlı uğurlu olsun Cüneyt kazasız belasız zevkle gezersiniz inşallah. Maşallah edit: çift egzoz demiştim 2 sayfa önce yapılmış çok daha yakışmış. 4 Eylül 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 ben yokken neler olmuş, hayırlı uğurlu olsun Cüneyt kazasız belasız zevkle gezersiniz inşallah. Maşallah edit: çift egzoz demiştim 2 sayfa önce yapılmış çok daha yakışmış. çok teşekkürler lokman abim.. benimde içime sinen bir operasyon oldu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Güzel olmuş Cüneyt güle güle kullan.Arabanın Maşallahı var.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin... :nazar: Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 hala motorun sallanıyor ama viteste stop ettim mi sallanmıyor Araç gittikçe dahada güzelleşiyor Kazasız,cezsız sürmeniz dileğiyle çok teşekkürler hepimiz için geçerli hiçbirimizin başına gelmedin olumsuz olaylar.. Güzel olmuş Cüneyt güle güle kullan.Arabanın Maşallahı var.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin... :nazar: teşekkürler mustafa abi ufak ufak yapıyoruz işte birşeyler Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 cüneyt o hava filtresi ne öyle bak gördüğüm yerde kontrol edicem Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 biz 5000 bin km de bir değiştiririz sen neyin peşindesin Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 cüneyt o hava filtresi ne öyle bak gördüğüm yerde kontrol edicem mehmet abi şu hava filtresinde bu forumda hep ben reklam oluyorum yaa biz 5000 bin km de bir değiştiririz sen neyin peşindesin 6,000'de değiştim bende abi ama sanırım o bozcaadanın falan etkisi büyük olmuş bu hale gelmesinde araba kendine geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 mehmet abi şu hava filtresinde bu forumda hep ben reklam oluyorum yaa insanın adı çıkacağına canı çıksın daha iyi demiş atalarımız Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Maşallah gayet güzel olmuş Cüneyt, keyfini çıkar,iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 insanın adı çıkacağına canı çıksın daha iyi demiş atalarımız aynen öyle Maşallah gayet güzel olmuş Cüneyt, keyfini çıkar,iyi günlerde kullan çok teşekkürler cem abi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 mehmet abi şu hava filtresinde bu forumda hep ben reklam oluyorum yaa 6,000'de değiştim bende abi ama sanırım o bozcaadanın falan etkisi büyük olmuş bu hale gelmesinde araba kendine geldi desene 90 lıklar sana saplıyordu Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 desene 90 lıklar sana saplıyordu ben o filtreyle forumun st'sini tokatladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts