İçeriğe Yönlendir

38 Cm Sony Xpold Serisi 250 Rms Bas Için Kabin Ölçüsü

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

elimde bulunan bas için kabin yapacağım ama ölçüleri bulamadım bi kabin 80 litrelik kabinle iyi çalar dedi

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

sony sub. mı at çöpe gitsin kardeşim ya :D

Apaçi görmesin bunu. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sony sub. mı at çöpe gitsin kardeşim ya :D

:D :D benim olsa atmıştım bile biraz bari tadını cıkaralım diye kabin yapacaz :D

Yorum bağlantısı
Onur Kılıç
(düzenlendi)

kardeşim malımı kötüleme kaç senedir kullanılıyo yani :D istersen pıonner ları verebilirim :D

tarihinde Onur Kılıç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

2 sony ile şuan 130 db alıyorum Mod bey, at çöpe ile olmuyor bu işler, kullanabilmeyi bilmek lazım :)

Uğur ben sana akşama doğru bir ölçü ayarlayıvereyim. Bi kaç cavur dostum var söyleyeyim çıkarsınlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

2 sony ile şuan 130 db alıyorum Mod bey, at çöpe ile olmuyor bu işler, kullanabilmeyi bilmek lazım :)

Uğur ben sana akşama doğru bir ölçü ayarlayıvereyim. Bi kaç cavur dostum var söyleyeyim çıkarsınlar :)

teşekkurler hakan abi bekliyorum haberlerini

kardeşim malımı kötüleme kaç senedir kullanılıyo yani :D istersen pıonner ları verebilirim :D

yok teşekkür ederim kardeşim ben bunu biraz zorlıyım baktık olmuyo bakarız çaresine :D :D :D

Yorum bağlantısı
Onur Kılıç

teşekkurler hakan abi bekliyorum haberlerini

yok teşekkür ederim kardeşim ben bunu biraz zorlıyım baktık olmuyo bakarız çaresine :D :D :D

olmadı benim pıonner ları döşeriz senin arabaya :D:D:D dökülür ondan sonra araç :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ahaha komedi bu bende bir değer sandım :D

30cm bir tane kicker 160db verdi ;)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

ahaha komedi bu bende bir değer sandım :D

30cm bir tane kicker 160db verdi ;)

Ah Süha ahh bir öğrenemedin karşılaştırma yapmayı. Ule bende o kadar akü olsa ses yalıtımı olsa oraya kadar bulurum merak etme :) 2 tane 10 inçlikle adam 159 yapıyor xplodla yani. Yapılmayacak şey değil ama bizimki amatör konumda 130 db...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ah Süha ahh bir öğrenemedin karşılaştırma yapmayı. Ule bende o kadar akü olsa ses yalıtımı olsa oraya kadar bulurum merak etme :) 2 tane 10 inçlikle adam 159 yapıyor xplodla yani. Yapılmayacak şey değil ama bizimki amatör konumda 130 db...

iphone ölçümü mü yoksa :D Bırak abi bu işleri ben artık emekli oldum bu sektörden yenilere bıraktım. 1 tane koltuk altı bass ile takılıyorum

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bildiğin iasca yarışlarında 2 10" xplod 159 db cillop gibi ayfon falan değil :)

hakan abi senin cavurlardan bi haber varmı :D :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
hakan abi senin cavurlardan bi haber varmı :D :D

Bir daha dürteyim elemanı, ben de ilgilenemedim işlerimden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...