Serdar Varol 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 öncelikle herkese selamlar.connectimin sol aks keçesi yağ kaçırıyordu ön takım yaptırdıktan sonra kaçırmaya başladı. ve uzun yolda sıkıntı çıkardı.yolda olduğum için mecburiyetten geçtiğim yerdeki sanayide değiştirdim.100 km gitmeden tekrar kaçırdı o telaşa başka bir yerde yine değiştirdim. malum yine kaçırdı. çanakkaleye kadar öyle geldim serviste tekrar değiştirdim şu an kaçak yok. yani 1 günde 3 kere aks keçesi değiştirdim. keçeyi yerine takmanın bir adabı varmı şanzıman yağı çok koyuldu ise kaçak yaparmı özellikle vites levyesi üzerindende yağ kaçırıyordu serviste usta sol amartisör yeni değişmişti üst taraftan sıkılmamış dedi zaten sol lastik yanlamasına duruyordu sıktı düzeldi bu durum aks keçesini bozarmı. yollarda değiştirdiğimde yine kaçırıyordu ve ben sık sık durup şanzıman yağını vidayı açarak kontrol ediyordum musluktan su akar gibi akıyordu.şimdi servisten sonra sırf merakıma yine açtım çok az sızma yaparak akıyor bu durum normal mi yoksa yağ mı eksik teşekkürler saygılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 aks keçesinin şanzıman yağı ile ilgisi yoktur? dış kafa keçesi değil mi? Yorum bağlantısı
Serdar Varol 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Çağlar bey aksın şanzımana bağlandığı yer. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Yağın musluktan akar gibi akması seviyesinin fazlalığını gösterir.İp gibi akması lazım.Ayrıca keçe takılırken çakma aparatı vardır.Pat küt çekiç kısa kol darbeleri keçeyi yaralar. Yorum bağlantısı
Serdar Varol 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 servis harici yolda taktırdığım iki keçeyi de çekiç ile çaktılar.serviste bizzat gördüm aparat kullandılar.ayrıca şanzıman yağını kontrol için açtığımda şu an ip gibi çok az akıyor.şanzıman yağının seviyesi çok olursa şanzıman üstünde bulunan( vites haereketini sağlayan levye olması lazım) tahliye hortumu gibi ucu açık plastik boru var oradan fazla yağı atarmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts