İlker Kireçcioğlu 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Arkadaşlar, Black Line serisi olarak çıkarılan Connectlerin içleri karartılmış farları hakkında yorumlarınız nasıl olur ? Aslında benim Ford'dan beklentim karartılmış far yerine aynı far kasasına uzun - kısa ayrı far aynası değişikliği olurdu.... ( xenon uygulamalarının kolaylığı açısından değil valla ) Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 (düzenlendi) Benim yorumum.. Ben açıkçası beğendim farlar karartılmış,cam aarası direkler folyoyla kapatılmış, ön ızgara ve tavan barları siyah renge boyanmış.. İçinde ise direksiyon ve koltuklarda belirgin siyah dikişler yapılarak daha spor bir görünü kazandırılmış.. Araç 50. yıl ve Silver serisinde olduğu gibi GLX olarak ve 90 ps 220 Nm gücünde üretiliyor.. Farlar konusuna gelirsek ki zaten 2013 yeni kasa connectlerin paten çizimleri ortaya çıktı.. Yeni araçta farlardan tutun her alanda istenilen değişiklikler yapılmış o yüzden bana kalırsa Ford bu seride farları değiştirme ihtiyacı hissetmemiş.. 18 Temmuz 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Çıkmacılarda karartışmış far gören olursa haber versin 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Son dokunuşlar, eldekiler gitsin hesaabı. Çıkmacılarda karartışmış far gören olursa haber versin Daha dur be. Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 1-Son dokunuşlar, eldekiler gitsin hesaabı. 2-Daha dur be. 1-Aynen. 2-Biliyorumda, aklınızda olsun işte Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 1-Aynen. 2-Biliyorumda, aklınızda olsun işte Yapılması kolay bir işlem, tabi ben yapacağım demeli insan. Bugün Ozan Arif modundayım. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Yapılması kolay bir işlem, tabi ben yapacağım demeli insan. Bugün Ozan Arif modundayım. Uğraşamam.Çıkma olsun, orjin olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Söküp boyansa daha iyi değil mi? ben düşünüyordum? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Söküp boyansa daha iyi değil mi? ben düşünüyordum? Hüseyin sen led döşe arabaya başka bişey bulumayacaksın senin arabaya uyan. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Uğraşamam.Çıkma olsun, orjin olsun İnşallah bulamazsın. Söküp boyansa daha iyi değil mi?ben düşünüyordum? En olağanı. Basit bir iş ve de ekonomik. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Temmuz 2012 Paylaş 19 Temmuz 2012 Hüseyin sen led döşe arabaya başka bişey bulumayacaksın senin arabaya uyan. Doğru söylüyorsun, araba fiesta ile transit connect kırması olunca birşey bulamıyoruz. ama feci bir procem var, valla dibiniz düşecek, modeo ile takas isteyeceksin. Yorum bağlantısı
Yasin Yurtcu 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Abi bu farların yeni kasalarında H1 oldugu gibi bisey duydum var mi oyle bisey yoksa H4 mü ? Yardimci olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Yasin Yurtcu 9 Kasım 2012 Paylaş 9 Kasım 2012 Connect Blackline için h4 değil yani doğru mudur ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts