İçeriğe Yönlendir

Deri Koltuk Yaptıranlar.....

Avni Turna

Recommended Posts

Avni Turna

Aracına deri koltuk yaptıranların tecrübelerini bekliyorum;

airbagli koltuklar olduğundan her yerde yapılmaz mı?bir de terletme olayı fazla oluyor mu?

standart koltuk döşemesinin rengi canlı durmuyor bir de çabuk kirleniyor ve temizlemesi daha zor;o yüzden deri döşeme koltuklar yaptırmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bence yapılmışken mutlaka delikli deri döşeme kullanın. Oturduğumuz bölege ve sırt bölgesi 'de hem ısıtmalı hemde soğutmalı olur ise tadından yenmez ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Avni Turna

ısıtma ya da soğutma çok elzem deyil öncelik temizlik ve görünüş.zaten gerekirse sonradan minder vs atarım

Bence yapılmışken mutlaka delikli deri döşeme kullanın. Oturduğumuz bölege ve sırt bölgesi 'de hem ısıtmalı hemde soğutmalı olur ise tadından yenmez ;)

resim var mı şu delilikli döşeme dediğinizden

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Altta verdigim firmadan yaptiran arkadaslarim var iscilik ve memnuniyet cok iyi.. Dikislerin duzenli gidisi derinin kalitesi gercekten guzel..

Bakmakta fayda var.

http://www.otoderi.com/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

sonradan ısıtma ve soğutma ekleniyormu?

Bunun gibi ürünler kullanılarak yapılabiliyor. Lakin piyasada denenmiş çok daha etkili olanları olacaktır ;)

ısıtma ya da soğutma çok elzem deyil öncelik temizlik ve görünüş.zaten gerekirse sonradan minder vs atarım

delikli-deri-model.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kışın ısıtma çok lazım olacaktır, zira akşama kadar cır cır dolaşmamak gerekir. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Avni Turna

Altta verdigim firmadan yaptiran arkadaslarim var iscilik ve memnuniyet cok iyi.. Dikislerin duzenli gidisi derinin kalitesi gercekten guzel..

Bakmakta fayda var.

http://www.otoderi.com/

trabzon'da olanı lazım o siteyi ben de gördüm:)

teşekkürler

deri direksiyon kaplama için ne diyorsunuz...trabzon'da olduğum için çıkma direksiyon bulma şansım yok.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yaptıracaksan bence alcantra tarzı, yani oturduğun yer kumaş, yanlar deri olsun, st stili yani, sıfır terleme, süper konfor.

ST koltuk.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yaptıracaksan bence alcantra tarzı, yani oturduğun yer kumaş, yanlar deri olsun, st stili yani, sıfır terleme, süper konfor.

ST%20koltuk.jpg

Bu koltugun yapisi itibari ile yaptirmak zor sadece kenarlar deri olur oda ne kadar hos olur duz koltukta bilmiyorum.. Bu arada terletmeme olayi diye birsey yok st koltukta da terleniyor malum hava sicak ama konfor ve sarmasi paha bicilemez.

Yorum bağlantısı
Uğur Gül

bizimkinde orjinal bej deri var delikleride var ama uzun yolda terletiyor kısa mesafe sorun yok.Başka bi sorunda araç güneşte bırakınca oturduğun zaman alev gibi oluyor.Kışın ise buz gibi oluyor allahtan ısıtma var .

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Orjinal deri döşemeli araçların genelinde koltuk ısıtması ve soğutması mevcuttur. Aksi halde kışın ve yazın sürüş konforunu düşürür. Çünkü deri yazın çok sıcak, kışın da çok soğuk olur.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Alcantara+suni deri oldukça iyi sonuç veriyor.Benim araştırmalarım ve net üstünden okuduklarıma göre bu konuda artcar var.Ama tabiki İstanbulda bulunuyor şirket.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...