Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 arkadaşlar herkese merhaba yarın bir aksilik olmazda allah nasip ederse. bir ford focus collection almak üzereyim. yanlız kafamda bazı sorular yüzünden karar vermekte zorluk cekiyorum. aracı satan arkadaş aracın 109ps olduğunu söylüyor, ve dediği gibi motor güçü olarakta 80 kw yazıyor. benim bildiğim 109 ps olanlarda motor güçü 80 kw oluyor. ama ruhsatta arac tipi yazan yerde ise focus mca cool. 90 ps. yazıyor.bunun bir yanlışlık olduğunu ve ruhsata yanlış yazıldığını söylüyor. benim sizlere sormak istediğim bu eğer bir yanlışlıksa doğrusunu nerden öğrenebilirim. yani araç 90psmi yoksa 109 psmi? ve eğer bu aracı ben alırsam ruhsatım cıkarken bunu nasıl nerden düzeltirebilirim. maliyeti bana cok olurmu? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Aracınızın motor resmini koyun söyliyelim 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Beygir gücünün yanlış yazılmış olması bir sıkıntı çıkarmıyor bildiğim kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 Aracınızın motor resmini koyun söyliyelim süha motordan nasıl anlaşılır bu arac benim yanımda değil ama ben motora baktığımda üst kapak vardı. bunu nasıl anlarım 109ps olup olmadığını sahibi aracın 109 luk olduğunu ve ruhsatın yanlış yazıldığını söylüyor ben 109 ps olanı almak istiyorum 90 lıksa aractan cayıcam. focuslar da 90 ps ve 109 ps olarak 2 ayrı motor seçeneği var. sizin alacağınız araç 90 ps lik. sadık abi ıkı motor seceneği olduğunun farkındayım 90 ps aracta 80 kw motor güçü oluyomu. ruhsatının yanlış basıldığını idda ediyor sahibi. Beygir gücünün yanlış yazılmış olması bir sıkıntı çıkarmıyor bildiğim kadarıyla. ama arac kaçlık benim için önemli olan o ilter abi ben 109 luk olanı almak istiyorum. daha sonrasında arac 90 ps lık olmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Ruhsat hatalı... Doğru bilgiler aşağıda... Küçük Özellikler Ön Kapı Eşik Koruması Yok İç Mekan Paketi Yok Zemin Altı Saklama Bölümsüz No.2 Valencia Fabrikası İmalatı Güvenlik Kilidi Grup 1 Özel Ekipman Paketsiz Konfor Grupsuz Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi Eksi Dış Görünüm Paketi Daha Az İşlenmiş RSO Less Mass Customization Package Lastik Onarma Servis Kiti Yok Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Kons.Küllüklü Sıc. Kontrollü Torpido Gözsüz Küçük Taban Konsolu ile İç M. Rengi - Orta Koyu Çakmaktaşı İç Mekan Rengi - Abanoz Ön Yer Paspasları Yok Daha Az Güneşlik Yük Bölmesi Ağ Kitsiz Yük Tutma Filesi Hariç Yük Tabanı Halısıyla Eksi Portbagaj/Rayı Eksi Tav. Portb. Yardımcı Tavan Bagajı Çubukları Yok Karartmalı Dikiz Aynası ile Çift Güçlü Htd Sinyal Aynaları Özel Ön Koltuk Örtüsü Olmayan Özel Arka Koltuk Örtüsü Olmayan Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli Eksi Yol.Kolt.Bel Dest. Daha Az Sıcaklık Kum.Sürücü Koltuğu Daha Az Sıcaklık Kum. Yolcu Koltuğu 4 Yöne Manuel Ayarlı Sürücü Kol.ile 2 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı Uzak. Kum. Kontak Anahtarsız Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Girşi Sistemi Dışında Değişken Zamanlı Ön Cam Silecekli Ön Far Temizleyicisiz Tavan Penceresi Hariç Gövde Yan Şeridi Olmayan Eksi Yan Hava Perdesi Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Mini Çelik Yedek Lastik İle Standart Arka Amortisörler ile 7.0 X 16" Alaşımlı Stil E 205/55VR-16 BSW Tyre Kilitlenmez Kulak Somunları Standart Elektrikli Marş Motoru Standart Süspansiyon ile Arkada Disk Frenli Acil Dur.Fr.Dest.İle Dört Tkrde Kltlnmeyi Önl. Frn Sist. Eksi Kaygan Plakalar Spor Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Yardımcı Isıtıcı Hariç Less Tyre Inflation Monitor Yön Bulma Sistemi Hariç Alarm Sistemi Hariç Eksi Arka Park Yardımcısı Daha Az Yardımcı CD Çalar Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl. ICE-Düşük Seviyeli CD + AM/FM Radyo 6 Adet Hoparlör ile Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok Çakmak Çıkışı Yok Kamerasız Less Style Pack Halojen Ön Far İle Gündüz Işıkları Hariç Ön Sis Farları ile Alüminyum Far Siperlikli Eksi Ayak Böl.Ayd.Lam. Arka Lambalar - Seviye 1 Daha az Far Kontrolü Daha Az Aksesuar - Paketler 2 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 Mehmet abi bunlara göre çözmem çok zor gibi ama yinede teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 Motorun resmini görmeden birşey söylemek zor. abi bu resimi şimdi eklemem imkansız yarında sabahtan notere gitmeyi programladık. bunu ben bakarak nasıl anlarım bir yolu yokmu? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Güzel kardeşim Turbo bu şekilde ise 90 lık Eğer bu şekilde ise 109 luk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Mehmet abi bunlara göre çözmem çok zor gibi ama yinede teşekkür ederim... Osman Bey açıkça yazıyor... araç 110 beygir.. Yani bizim 109 luk dediğimiz motor.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 90lıkla 110luk arasında çok bir fark varmı ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Mehmet Abi doğru olanı çıkarmış.Şase numaranızdan bulmuş bilgileri. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 90lıkla 110luk arasında çok bir fark varmı ? 0-100km de 1.8sn ile başlıyor fark Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 0-100km de 1.8sn ile başlıyor fark abi ben sahibinden.comda baktım karşılaştırma bölümünde 0-100de 4salise fark vardı ortalama yakıttada 0,4litre fark var. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Mehmet Abi doğru olanı çıkarmış.Şase numaranızdan bulmuş bilgileri. +1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 abi ben sahibinden.comda baktım karşılaştırma bölümünde 0-100de 4salise fark vardı ortalama yakıttada 0,4litre fark var. o zaman sahibinden.com teknik verileri yanlış 109ps - 10.9sn 90ps - 12.7n Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 o zaman sahibinden.com teknik verileri yanlış 109ps - 10.9sn 90ps - 12.7n doğrudur çünkü orda 90lık 11,5 gösteriyor Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 herkese cok teşekkür ederim vermiş olduğu bilgilerden dolayı özellikle mehmet abi cok sağol içime serin sular döktün gönül rahatlığıyla aracı alabilirim o zaman.... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 sahibinden.com haricinde bildiğiniz güvenilir karşılaştırma yapılabilecek başka bir site varmıdır ? Mehmet abi bunlara göre çözmem çok zor gibi ama yinede teşekkür ederim... Hocam hayırlı olsun bir mahsuru yoksa aracı kaça aldıınız Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 bu arada ruhsattaki motor nosunda bi gariplik var gibi Yorum bağlantısı
Cevdet Şentürk 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 aracı almadan önce trafik tescile gitme şansınız olursa aracın dosyasında gerekli teknik belgeler vardır. eğer bir hata varsa ordaki dosyadan bilgileri kontol edip bedel almadan düzeltirler. ondan sonra içiniz rahat bir şekilde aracı alıp kendi ruhsatınızı hazırlatabilirsiniz. hiç vakit alan bir işlem değil emin olmak için şubeye gitmenizde fayda var. milyonda bir ihtimal aracın teknik belgesiyle aracın örtüşmeme şansı var o zamanda aracı ilk satan bayiden hak talep etme şansınız olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 motor no doğru imiş bu arada baktım. trafik sigortasında da collection 90 lık yazmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 sahibinden.com haricinde bildiğiniz güvenilir karşılaştırma yapılabilecek başka bir site varmıdır ? Hocam hayırlı olsun bir mahsuru yoksa aracı kaça aldıınız aracı henüz teslim almadım ama 41000 tl motor no doğru imiş bu arada baktım. trafik sigortasında da collection 90 lık yazmışlar. trafik sigortasına nasıl baktınız Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 http://www.sbm.org.tr/trm-police/public/trafikpolicesorgu/sorgu.sbm Yorum bağlantısı
Cevdet Şentürk 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 ruhsat 90 ps iken ruhsattaki bilgileri baz alıp hazırlanan trafik sigortası, kasko vb evraklarda 109 ps olarak beklemek zaten mantıksız bir davranış olur. araç eğer 109 ps ise ancak ruhsatı düzelttikten sonra yapacağınız kasko trafik sigortası vs de 109 ps olarak işlenir. orada bile sizin belirtmeniz gerekebilir. sistemde tanımlanmış bir araç olarak mevcut ruhsat bilgileri kalabilir. sizin uyarınızla bilgiler değişebilir ve bu size ilave prim olarak yansıyabilir. araç kasko değeri de değişecek tahminimce. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Gül 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ruhsat hatalı... Doğru bilgiler aşağıda... Küçük Özellikler Ön Kapı Eşik Koruması Yok İç Mekan Paketi Yok Zemin Altı Saklama Bölümsüz No.2 Valencia Fabrikası İmalatı Güvenlik Kilidi Grup 1 Özel Ekipman Paketsiz Konfor Grupsuz Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi Eksi Dış Görünüm Paketi Daha Az İşlenmiş RSO Less Mass Customization Package Lastik Onarma Servis Kiti Yok Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Kons.Küllüklü Sıc. Kontrollü Torpido Gözsüz Küçük Taban Konsolu ile İç M. Rengi - Orta Koyu Çakmaktaşı İç Mekan Rengi - Abanoz Ön Yer Paspasları Yok Daha Az Güneşlik Yük Bölmesi Ağ Kitsiz Yük Tutma Filesi Hariç Yük Tabanı Halısıyla Eksi Portbagaj/Rayı Eksi Tav. Portb. Yardımcı Tavan Bagajı Çubukları Yok Karartmalı Dikiz Aynası ile Çift Güçlü Htd Sinyal Aynaları Özel Ön Koltuk Örtüsü Olmayan Özel Arka Koltuk Örtüsü Olmayan Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli Eksi Yol.Kolt.Bel Dest. Daha Az Sıcaklık Kum.Sürücü Koltuğu Daha Az Sıcaklık Kum. Yolcu Koltuğu 4 Yöne Manuel Ayarlı Sürücü Kol.ile 2 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı Uzak. Kum. Kontak Anahtarsız Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Girşi Sistemi Dışında Değişken Zamanlı Ön Cam Silecekli Ön Far Temizleyicisiz Tavan Penceresi Hariç Gövde Yan Şeridi Olmayan Eksi Yan Hava Perdesi Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Mini Çelik Yedek Lastik İle Standart Arka Amortisörler ile 7.0 X 16" Alaşımlı Stil E 205/55VR-16 BSW Tyre Kilitlenmez Kulak Somunları Standart Elektrikli Marş Motoru Standart Süspansiyon ile Arkada Disk Frenli Acil Dur.Fr.Dest.İle Dört Tkrde Kltlnmeyi Önl. Frn Sist. Eksi Kaygan Plakalar Spor Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Yardımcı Isıtıcı Hariç Less Tyre Inflation Monitor Yön Bulma Sistemi Hariç Alarm Sistemi Hariç Eksi Arka Park Yardımcısı Daha Az Yardımcı CD Çalar Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl. ICE-Düşük Seviyeli CD + AM/FM Radyo 6 Adet Hoparlör ile Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok Çakmak Çıkışı Yok Kamerasız Less Style Pack Halojen Ön Far İle Gündüz Işıkları Hariç Ön Sis Farları ile Alüminyum Far Siperlikli Eksi Ayak Böl.Ayd.Lam. Arka Lambalar - Seviye 1 Daha az Far Kontrolü Daha Az Aksesuar - Paketler bu özellikleri nereden sorguluyoruz.Bir bizim poliçede hasarsızlık oranı 4 yazıyor o nedemek.Kasko yok zaten 22 Temmuz 2012 tarihinde Uğur Gül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts