İçeriğe Yönlendir

Klima Tuş Takimi Kaplamasi

Ersel ÇETİN

Recommended Posts

Ersel ÇETİN

Merhabalar...

Aracımın klima tuş takımının üzerindeki kaplama önce kabardı zamanla yerinden kalktı bu durumla ilgili servisle görüştüğümde kaplamanın tamirinin olmadığı komple tuş takımını değiştirmem gerektiği söylendi fiyatı da 1000 TL civarıymış :unsure2: bu konuda İzmir de daha ucuza konuyla ilgilenecek işletme bulabilir miyim yada ne önerirsiniz yardım bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Merhabalar...

Aracımın klima tuş takımının üzerindeki kaplama önce kabardı zamanla yerinden kalktı bu durumla ilgili servisle görüştüğümde kaplamanın tamirinin olmadığı komple tuş takımını değiştirmem gerektiği söylendi fiyatı da 1000 TL civarıymış :unsure2: bu konuda İzmir de daha ucuza konuyla ilgilenecek işletme bulabilir miyim yada ne önerirsiniz yardım bekliyorum..

İzmir'de oto hurdacıları gitgide büyüyor. 2.Oto Sanayinin etrafında uygun fiyata bulmak kaydıyla bu hurdacılardan temin edilebilir.

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN

Çıkma olarak çok araştırdım ama bulamadım bilgisayarlı serigrafi reklam yapan firmalar belki çözüm olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN

Fotoğraf yok ama akşama çekip eklerim bi sorun çıkmaz ise...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arkadaşın klima tuşları benimki gibi olmuş anlaşılan, yani şöyle:

lsYSW.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

mondeoda kronik. önce baloncuk şeklinde kabarıyor sonra dökülüyor.

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN

b1chb.jpg

Resmi ekledim arkadaşlar yukarda arkadaşında belirttiği gibi önce kabardı şimdi dökülmeye başladı :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

makyajla beraber o tuş takımları değişti. esp-cam rezistans tuşları da aynı şekile soyuluyor zamanla onlar nette uygun fiyatlı olarak bulunabiliyor ama klima paneline denk gelmedim. iş o parça sıfır olarak değişsede 1-2 seneye aynı hali alır gibi geliyor bana. makyajlılarda siyah tuş takımı kullanıldı o parça focus 2008 ghialarda c maxlerde vs zar. çerçeve değişip o panelden alınca belki iyi olabilir.

makyajla o kısım bayağı değişmiş şimdi baktım da :(

yurt dışından getirtebilirseniz şu parça nete düşmüş

http://www.ebay.co.uk/itm/ford-mondeo-mk4-climate-control-panel-heater-unit-etc-07-11-/261071344417?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cc9109321

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN

Yurt dışından getirtmemiz halinde gümrükte problem çıkma ihtimali nedir acaba ? ne kadar gümrük koyarlar üzerine ? ayrıca 2 yılda bir kaplama için tuş takımı değiştirmek makul değil sanki :unsure2:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

75 EURO altındakiler gümrüğe takılmıyor. satıcı ile anlaşıp bedeline 50 euro yazdırtırsanız sıkıntı olmaz pek. 2 yılda bi tuş takımı değişimi evet kötü bir şey :) makyajda dediğim gibi panel değişmiş zaten bi sebebi bu olsa gerek. çünkü ilk dizayn daha hoş sonrakine göre.

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN

Bu tarz kaplamaları yurt içinde yapabilecek veya yapan firma yok mu acaba çok zor bir şey değil sanki ve problem kronik olduğu için talep olacaktır diye tahmin ediyorum.....

Yorum bağlantısı
Alper Bilici

bu kabarmalar tam anlamıyla kronik anlaşılan bende de mevcut fakat bu tuşta degil arka cam rezistans tuşunda sağ üst köşede kullanmadıgım için öyle cok küçük bi yuvarlak şeklinde duruyor bazen büyüyor bazen küçülüyor :D benim tek tuş oldugu için skntım olmaz sanırım bulmam konusunda satın alırım en kötü servisten ama siz umarım çözüm bulabiliriniz :)

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Sirkilasyon düğmesinini üzerinde hava kabarcığı mı var _

Yorum bağlantısı
Ersel ÇETİN
(düzenlendi)

Aynen önce kabarma oluyor daha sonra kalkıyor kaplama aşırı derecede canımı sıkmaya başladı......

Başka bir sorunda iç güneşliklerde mevcut güneşliğin araca bağlandığı tutamak kısmı üzerindeki plastik kaplama sıcaktan çatladı ve zamanla attı sadece metal kısım kaldı güneşliğin adedi 165 tl gel de al bu paraya :angry: yan sanayiside yok ki nası iş anlamadım....

tarihinde Ersel ÇETİN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

tuşlar kazınıp folyo kaplanabilir. zaten o malzemede folyomsu bir şey olsaki böyle kabariyor

Yorum bağlantısı
Alper Bilici

güneşten cok etkileniyor araç anlaşılan benimde son yaptırdıgım olay yolcu tarafı kapı döşemesi camla birleştigi yer kalkmıştı yapıştırttım ben mümkün oldugunca kaçırıyorm aracı o olaydan sonra ama sanırım zamanla gene olucak :(

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Ağkaya

- düğmelerin kaplamasının kabarması,

-kapılardaki camla birleşen yerdeki kaplamaların kavlaması,

-ön yolcu konsolundaki alüminyumun kavlaması

-arka çamurluk davlumbazlarının yerinden sökülmesi

-klima hava çıkış yerlerindeki krom renk kaplamalrın zamanla kavlaması

-arka yolcu bölümüne klimanın sıcak hava vermemesi

-araç içi halıserin zamanla yırtılması

bunlar 2009 titanyumda başıma gelenler,çok eski olsa neyse.

Ford mondeonun iç işçiliği gerçekten çok kalitesiz. mondeodan soğudum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

- düğmelerin kaplamasının kabarması,

-kapılardaki camla birleşen yerdeki kaplamaların kavlaması,

-ön yolcu konsolundaki alüminyumun kavlaması

-arka çamurluk davlumbazlarının yerinden sökülmesi

-klima hava çıkış yerlerindeki krom renk kaplamalrın zamanla kavlaması

-arka yolcu bölümüne klimanın sıcak hava vermemesi

-araç içi halıserin zamanla yırtılması

bunlar 2009 titanyumda başıma gelenler,çok eski olsa neyse.

Ford mondeonun iç işçiliği gerçekten çok kalitesiz. mondeodan soğudum.

yazdıklarınızı çoğunu bende başka araçta gördüm. kapı trimlerinin kabarmasını çok yadırgamıştım

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ersel ÇETİN

bi çözüm bulamadık ya parayla alsan dünya para bi kaplama için :(

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Ben çıkma olarak aynı parçauyı 550 TL ye almıştım geçen sene...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...