İçeriğe Yönlendir

Titanyum X Paket Mi Yoksa X Plus Paketmi

Mahmut Madendere

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Paket farklılıkları neler? Arada kayda değer bir fark yoksa Titanium X yetecektir.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Plus paket şuymuş:

Plus Paket

Sadece X-Paket ile birlikte seçilebilen Plus Paket kapsamında Anahtarsız Giriş & FordPower Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, Sony Müzik Sistemi, Bluetooth® & Türkçe Sesli Kontrol Sistemi, Sürücü & Ön Yolcu Yan Hava Yastıkları, Sürücü Diz Havayastığı bulunmaktadır.

Sesli kontrol güzel, anahtarsız çalışma da öyle . Biraz elektronik oyuncaklar içeriyor bu paket yani. Alınabilir bence...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Esp ayrı mı alınıyor.Güzel oyuncaklar var içerisinde.Keyif düşkünü iseniz alınabilir.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Güvenlik Paketi

Elektronik Denge Programı (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Acil Durum Fren Desteği (EBA), Sürücü ve Ön Yolcu Yan Hava Yastığı, Sürücü Diz Hava Yastığı, Yan Perde Hava Yastıkları

Yorum bağlantısı
Varol Güner

Ford iyice abarttı. x paket bitti şimdi x plus paket çıkmış yakında xxl paket de çıkar.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Otosan' a bunu getirtmek mesele. Bana 4-5 ay gün vermişlerdi tümüyle araçtan vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İmkan varsa tüm paketleri alın.

Hepsi birgün işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

splus alacağıma güvenlik paketi seçer esp nin zevkini çıkarırdım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Madendere

Tamer abi espli fiesta bulmak cok cok zor getirmiyorlar ne hikmet ise.Soyle bir durum daha duydum espli fiestalarda abs sorunu yokmus.

abs sorunu?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Düşük hızlarda ABS' nin devreye girdiğinde güven vermemesi / devrede kalması / fren mesafesini uzatması. Yüksek hızlarda hiç bir sorun yok. Tabi bu durumun sorun olup olmadığı halen netleşmedi diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

x plus için artık o kadar beklemeye gerek yok ben gecen gün bir kaç bayii aramıştım. arac elimizde musait gelip görebilirsiniz demişlerdi...

Yorum bağlantısı
Sinan Onuk

Maddi sıkıntı yoksa kesinlikle x plus paket derim.Bende tit x paket var gayet memnunum fakat plus ta ek olarak,anahtarsız çalıştırma siztemi (dez avantajı olsada),sesli komut sistemi ve müzik sistemi süperdir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

45bin liraya sıfır km yeni Astra 1.3 Cdti Edition satılıyor yahu. Anahtarsız giriş ve çalıştırma v.s. donanımları yok ancak araçta ESP plus standart ;) Aynı aracın 1.6 115 hp benzinlisi 38000 TL ;)

Ford gerçekten premium yolma yolunda tam gaz ilerliyor. Satışların gerilediği şu dönemdeki fiyatlara bak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...