Tamer Topaç 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Motor 1,6 tdci olursa fiyatta değme keyfine. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Kullanırken iyi de satarken verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz.Bizim halkımız çok donanımdan anlamıyor en çok bildikleri abese ve ayirbek gerisi yalan 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 O kadar para verip esp olmazsa olmaz bana kalırsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 8 Ağustos 2012 Paylaş 8 Ağustos 2012 Çok yakın zamanda(2 ay önce) 42 500 e X plus Fiesta alan birisi olarak birazda ben yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle X paketle X plus farkı 2000 tl gibi birşey olması lazım. Birisi aşağıdaki gibi yazmış ama bir problem var o fiyatta. xplus paket 44000 t normal x paket 40.750 Neyse farklara gelirsek. Güvenlik paketli ve 1.6 Tdci olarak ben bugune kadar bi fiesta görmedim. muhtemelen almak isterseniz de seneye filan ancak gelir. bende bu sebepten kendi kullandığım ESP siz 1.4tdci X plusla X paket arasındaki farkları yazmaya çalışacağım. Öncelikle en güzel özelliklerden birisi anahtarsız giriş. Aracın anahtarını cebinize koyup gerisini unutuyorsunuz. Aracın kapı kolu üzerindeki bi düğmeye bastığınızda kapılar size açılıyor. Meganlarda anahtarsız diye geçiyor ama kartı yine yuvaya sokmanız gerek. Fiestanın güzelliği burada anahtarı herhangi bir yere koymanıza gerek yok. Cebinizde durmaya devam ediyor. sizde Start tuşuna basıp aracı çalıştırıyorsunuz. aracı kitlerkende yine o düğmeyi kullanıyorsunuz ve araç kilitleniyor. Bagajı açarken araç kitliyse bagaj size açılıyor ancak araç kapıları açmıyor. Bagajı kapattığınız anda araç kilitili bir şekilde kalmaya devam ediyor. Yine bu esnada da anahtardan bir tuşa basmanıza gerek yok. Gidip direk açıyorsunuz Bagajı. Aracı aldığımdan beri %99 anahtardan bir tuşa basmamışımdır. Sürekli olarak kapıdaki düğmeyi kullanıyorum. Sadece ben uzakta isem ve araca başka birileri binecekse anahtardan açıyorum aracı onlar binsin diye. İkinci fark Sony müzik sisteminde. Zaten benimde insanlara kesinlikle xplus al diye tavsiye etmemin en büyük sebebi bu sistem. Bluetooth ve Türkçe Sesli Kontrol Sistemi inanın bana aracın kullanımını değiştiriyor. Mesela telefonu araca tanıttıktan sonra soldaki sinyal kolundaki bi tuşa bastıktan sonra "İsmi Ara" diyorsunuz araç size "İsim lütfen" diyor sizde telefon hafızasındaki ismi söyleyerek onu arayabiliyorsunuz. ses kalitesi oldukça iyi. Konuştuğum kişiler genelde araçtan konuştuğumu fark etmiyor bile. Sesli komutla Klimayı açabiliyorsunuz. Fan hızını ve sıcaklığı ayarlaya biliyorsunuz. Radyo CD veya USB ye geçebiliyorsunuz. Ayrıca Telefonunuz destekliyorsa Bluetooth üzerinden direk telefonunuzdaki müzikleri dinleye biliyorsunuz. Ve bunları yaparken elleriniz direksiyonda kalabiliyor. Trafikte inanılmaz rahatlık. Xplus paketle ESP gelmiyor. Ama Ön yolcu ve sürücü yan hava yastıklarıyla sürücü diz hava yastığı geliyor. 40750 ye X paket lacağıma 43000 tl ye Xplus ı şiddetle tavsiye ediyorum. zaten çoğunlukla kredi ile alıyoruz arabayı eğer uzun süreli binecekseniz hiç düşünmeyin bile derim. Evet 2. elde satarken donanımları para etmeyecek ama zaten o olmasa bile 2. elde bi ton zararım olacak. Prim yapsın diyerek zaten Ford Fiesta aldıysanız büyük hata yapmışsınızdır. Şayet gözünüze Fiesta kestirdiyseniz ve X pakette karar kıldıysanız o zaman arkadaşınızdan yada bankadan borç alıp Xplus alın. Araç ellerinde yoksa bile başka bayiden bulmalarını isteyin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Köksal 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 bence x plus ın beğendiğim ve kullanılacağını düşündüğüm 2 güzel yanı anahtarsız giriş ve iphone dan şarkıları kablosuz entegre edebilmek.. onun dışında aux kablosu sağolsun hayli işe yarıyor...ki şimdiki paketlerde usb de fazlasıyla iş görüyo.. istanbulda x plus için 3000 liranın altında fark isteyen bayi yok. Ve 3000 tl (700 litre dizel yakıt ediyor) bana hitap eden bu 2 özellik için verilmez diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Sadece Iphone değil bluetooth üzerinden müzik çalan tüm telefonlardan müzik dinleyebiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts