İçeriğe Yönlendir

Diyemedim Ya La Ben ( İşler Güçlerin Manidar Videoları)

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Akan Belen

Ee biz zaten daha öncede kullanıyorduk bu lafı.Şimdi popüler oldu dadı gaçtı ya la :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Biz la diye gonuşunca gabalıktı, şindi gomiklik oldu.

La bi gidin la.

Gim gaba didi la oğa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Geçen bir yazı okumuştum. "Yalan Dünya" dizisi ile ilgili yazar diyorki kemçik kemçik konuşmak şimdi sanat oldu ise vah bizim halimize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

tek kelime mükemmel ya la :D

Aveo veya fun konusu yapsalar kesin dikkatleri daha çok çekerlerdi değilmi :biggrin:

hakan abi adamsın kralsın tam yerine cuk diye oturdu :good1:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Kim nereye oturuyor?

Ben de merak ettim bu sorunun cevabını.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Dizi güzel olmuş ayrı. Mehmet Cemcir ve Sadi Celil Cengiz "Üsküdar'a Giderken" adlı dizide de başarılılardı, keşiflerinde geç bile kalındı.

Yorum bağlantısı

Dizi güzel olmuş ayrı. Mehmet Cemcir ve Sadi Celil Cengiz "Üsküdar'a Giderken" adlı dizide de başarılılardı, keşiflerinde geç bile kalındı.

Dizi piyasasında çok yetenek var,kimin ne zaman patlıyacağını kestiremiyoruz artık.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Dizi piyasasında çok yetenek var,kimin ne zaman patlıyacağını kestiremiyoruz artık.

Şimdi baktım maillerime, TV'deki arkadaşlarıma bu 2'si ile ilgili mail atmışım Ocak 2012'de projelerde düşünün diye. 1 yıl prodüksiyon işi yaptım az çok mutfağından haberim vardır.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Bebe dedi geçen bölümlerin birinde Playstation oynarken tombul olan , ben ona çok gülüyorum ,dün akşamda 130 kg olmak için 11 lt su içti askerlik muayenesi öncesinde , yıkıldım :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

hakan abi adamsın kralsın tam yerine cuk diye oturdu :good1:

Yavas ol delikanlı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Murat'ı ne kadar tanırsın ? Hakan'ın Murat'a laf koymak gibi bir derdi mi var sanırsın ? Sokak ağzı yakışmaz bize..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Murat'ı ne kadar tanırsın ? Hakan'ın Murat'a laf koymak gibi bir derdi mi var sanırsın ? Sokak ağzı yakışmaz bize..

eyvallah abi ama bu ciddi söylenmiş bişey değil yanlış anlaşılmasın

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

eyvallah abi ama bu ciddi söylenmiş bişey değil yanlış anlaşılmasın

Sen kötü niyetli olmasan da , tanımadığın birisi için yaptığın espri vb. şeyler O'nu kırabilir , kızdırabilir. Biz Murat'ı tanırız , severiz. Sevdiğimizden takılırız sadece. Bizim O'na takılmamız , tanımayan kişilere O'nunla farklı ağız ile konuşma hakkını vermez.

Senin kötü niyetli biri olmadığına , sadece yapılan espriyi övmeye çalıştığına eminim. Lakin bunun için '' beğendim '' butonunu kullanman daha hoş olur.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...