İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3- Arka Cam Otomatik Kapanma Sorunu

Abdullah Gülgün

Recommended Posts

Teyp açıldığında enter code tarzı bir yazı belirir ekranda.  Hiçbir ışık yanmayıp çalışmıyorsa bir şey diyemeyeceğim. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kadir Varol

Halat bozukmus, motor degisecez derlerse inanmayin. Bir saatte halletti. Iyi parami aldi usta. Basit bisey, uzulmemek lazim.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Caner Tiryaki

merhaba.. Benim aracımda arka camlar kapıdaki düğmelerden açılıyor fakat kapatmıyor. Kapamaya basınca hiç oynamıyor bile.. Sizce ne yapmam lazım ya da sorun nerededir?

Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki

Şimdi tekrar denedim.. Sağ arka kapı açma düğmesine basınca açıyor. kapama düğmesine basınca kapanmıyor. tekrar açma düğmesine basınca kapanıyor. sol arka sadece açılıyor hiçbir türlü kapanmıyor.. sürücü tarafından açıp kapamada ya da anahtardan açama kapamada bir sorun yok..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ersin Alan

Şimdi tekrar denedim.. Sağ arka kapı açma düğmesine basınca açıyor. kapama düğmesine basınca kapanmıyor. tekrar açma düğmesine basınca kapanıyor. sol arka sadece açılıyor hiçbir türlü kapanmıyor.. sürücü tarafından açıp kapamada ya da anahtardan açama kapamada bir sorun yok..

Ne yaptınız sorun için gerçi üzerinden zaman geçmiş ancak sorayım dedim bende de benzer durum mevcut
Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI
(düzenlendi)

Çözüm... 

Ön şoför kapı düğmelerini kullanarak camı kaldırın. Sonra elinizi hiç çekmeden camı full açın, açıldıktan sonra 3-5sn. kadar daha düğmeye basılı tutup sonra bırakın. Hemen ardından camı full kaldırın, kalktıktan sonra elinizi düğmeden 3-5 sn gene çekmeyin, sonra bırakın. deneyin cam yeniden programlanmış olacak. Olmadı ise aynı işlemi 1-2 defa daha peş peşe deneyin... Daha sonra kumanda ile tekrar deneyin... Gerekirse bu işlemi tüm camlar için tekrarlayın...

Cam  kumanda dışında   kapı düğmesi kullanılarak tek basışta yukarı kaldırmıyorsa kapatma  düğmesine basarak  camı kapatın. Düğmeyi bırakıp tekrar basın ve elinizi 10-15 saniye kadar çekmeyin  camlar programlanmış olacaktır.. 

tarihinde Şener KIRMIZI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...