Misafir 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Teyp açıldığında enter code tarzı bir yazı belirir ekranda. Hiçbir ışık yanmayıp çalışmıyorsa bir şey diyemeyeceğim. Yorum bağlantısı
Kadir Varol 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Halat bozukmus, motor degisecez derlerse inanmayin. Bir saatte halletti. Iyi parami aldi usta. Basit bisey, uzulmemek lazim. Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 merhaba.. Benim aracımda arka camlar kapıdaki düğmelerden açılıyor fakat kapatmıyor. Kapamaya basınca hiç oynamıyor bile.. Sizce ne yapmam lazım ya da sorun nerededir? Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Şimdi tekrar denedim.. Sağ arka kapı açma düğmesine basınca açıyor. kapama düğmesine basınca kapanmıyor. tekrar açma düğmesine basınca kapanıyor. sol arka sadece açılıyor hiçbir türlü kapanmıyor.. sürücü tarafından açıp kapamada ya da anahtardan açama kapamada bir sorun yok.. Yorum bağlantısı
Ersin Alan 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Şimdi tekrar denedim.. Sağ arka kapı açma düğmesine basınca açıyor. kapama düğmesine basınca kapanmıyor. tekrar açma düğmesine basınca kapanıyor. sol arka sadece açılıyor hiçbir türlü kapanmıyor.. sürücü tarafından açıp kapamada ya da anahtardan açama kapamada bir sorun yok..Ne yaptınız sorun için gerçi üzerinden zaman geçmiş ancak sorayım dedim bende de benzer durum mevcut Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 (düzenlendi) Çözüm... Ön şoför kapı düğmelerini kullanarak camı kaldırın. Sonra elinizi hiç çekmeden camı full açın, açıldıktan sonra 3-5sn. kadar daha düğmeye basılı tutup sonra bırakın. Hemen ardından camı full kaldırın, kalktıktan sonra elinizi düğmeden 3-5 sn gene çekmeyin, sonra bırakın. deneyin cam yeniden programlanmış olacak. Olmadı ise aynı işlemi 1-2 defa daha peş peşe deneyin... Daha sonra kumanda ile tekrar deneyin... Gerekirse bu işlemi tüm camlar için tekrarlayın... Cam kumanda dışında kapı düğmesi kullanılarak tek basışta yukarı kaldırmıyorsa kapatma düğmesine basarak camı kapatın. Düğmeyi bırakıp tekrar basın ve elinizi 10-15 saniye kadar çekmeyin camlar programlanmış olacaktır.. 25 Aralık 2016 tarihinde Şener KIRMIZI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts