Emre Aytan 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Arkadaşlar arayışlarım sonucu şöyle bir ürünle karşılaştım ve bugün indirimin son günü. http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-minikit-slim/productDetails.aspx?productId=telblukparmnkt&categoryId=16217&SKU=TELBLUKPARMNKT Bu tip Parrot ürünleriyle ilgili olarak tecrübe eden var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Aracım mk1 kasa ford focus. Bu tip ürünlerde sesim net şekilde karşı tarafa ulaşır mı? Karşı taraf da sesimi net şekilde alır mı? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Ben bunun araca montelisini kullanıyorum CK 3100 olanını gayet memnunum.Parrot pek sorun çıkarmaz. Ses olayı müthiş. Ama tabi benim aracın hoparlörlerinden duyuyorum sesi... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Bir arkadaşımda vardı ama aynı marka değildi, ses gayet güzel ve tatmin edici idi. Umarım buda aynı kalitededir. Yorum bağlantısı
Mert Metin 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Bu üründen ben de almak istiyorum kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?? Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Bacanagim kullandi problemler yasadi, ya sesi gitmedi ya ses alamadi. Ben gereksiz buluyorum sonradan takilanlari. Fikrim eger bunla ugrasmaktansa bir tane bluetooth kulaklik kullanmak cok daha pratik ve ekonomik bir cozum olacaktir. Yorum bağlantısı
Mert Metin 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 az para değil 100 tl verip alacağız,bunun için hepsiburadadan yorumlar çok kullanışlı diye görünce çok gaza geldim,kulaklık var ama arabaya binince tak çıkar falan sıkıntı,bu daha kullanışlı gibi ama bakalım ustalar ne diyor.. Yorum bağlantısı
Mert Metin 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 aldım artık gelince ürün izlenimleri yazarım başkaları da yararlansın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Parrot 3200 Ls kullanıyorum... mükemmel, hiç hatasına rastlamadım.. Çağlar sağ olsun http://www.amazon.com/Parrot-LS-COLOR-Bluetooth-Includes-display/dp/B0014KKZVY Yorum bağlantısı
Mert Metin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 geldi benim ürün hepsiburadadan 100 tl verip aldım,son derece kolay oldu,hemen telefon ile (samsung s3 telefonum) eşleştirip rehberi attım içine sarj edip başladım kullanmaya ses,kullanım son derece güzel alacaklara tavsiye olunur:)) Yorum bağlantısı
Recommended Posts