Mert Yavaş 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Merhaba arkadaslar daha önce cok tartısılmıstır ama aradım taradım bulamadım simdi sormak istedigim bisi var alibaba.com da http://www.alibaba.com/product-gs/553638503/2_din_car_dvd_for_ford.html bu tarz bir oem buldum fakat klima konsolunun fotografıda var digital halemi ceviriyor cozemedim diger sorum sa bir oem almayı planlıyorum simdi bi bildigim cylon markası var 1500 ustu fiyatlarda birde diger çin markaları 900 -1300 fiyatlarında adları degisiyor ama ozellikleri aynı aslında hepsinin özellikleri aynı gibi duruyor fakat cylonun 600 lira fazla olmasının bir nedeni varmı marka olması dısında bir işlemci ram tarzında teknik detayları mı iyi yoksa hepsi gerçekten aynımı - tahmin ettiğim üzere yavas aletler takılma donma yasıyorlar diye dusunuyorum en son novigold mu kısaca siz alsanız 1500 lira vermenin teknik acıdan bir artısı varmıdır yoksa navigold tarzı bisi yeterlimidir http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-fiesta-2009-ve-ustu-tv-navi-ful-multimedya-kapinda-ode-85931616/detay ilginize tesekkurler Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Tr'deki de fena değil ama bu cihazlarla haşır neşir olan arkadaşlar ne diyecek bakalım. Yorum bağlantısı
Mert Yavaş 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 navigold tarzı kullanan hiç yokmu aramızda veya öneri marka Yorum bağlantısı
Hasan Molla 16 Ağustos 2012 Paylaş 16 Ağustos 2012 radyoda rds olup olmadıgı öğrenin sahibinden deki ilanda. onun için türkiyedkeini almak her zmana daha mantıklıdır. kaldı ki 450 USD a alibabadan alacağınız ürün garantili olmayacak , türkçe dil desteği yazmıyor. belki vardır ama şansınıza. Ürün geldiğinde gümrük mevzuatlarıyla da uğraşma olasılığınız yüksek. Gümrük mevzuatına tabi olursa 100 TL gibi radyosu için daha fazlasını da TV özelliği için TRT bandrol parası ödeyeceksiniz. % 18 kdv yi de ilave edeceksiniz bu arada. ve ordino , ve antrepo ücretlerini de ilave ettiğiniz zaman ekstradan cebinizden çıkacak para 500 TL yi bulur. alın sahibinden geçin maksimum iki gün sonra elinize geçer. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2012 Paylaş 16 Ağustos 2012 MArkalara takılmayın, 1-2 bilindik marka haricinde içleri aynı, şahsen Tr de raftaki (nispeten garantili) olanı seçerdim , gümrüğü, bondrolü, kargo beklemesi ile ömrümü yerdim yoksa Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 16 Ağustos 2012 Paylaş 16 Ağustos 2012 focus için araştırmıştım türkiye de satılanların işlemcisi, ram gibi özelliklerini dispiritörü bile bilmiyor aradığımda ise ( sadece satıyoruz ) diyorlar. en iyisi vergileri göze alıp sağlam ingilizcesi olan bir arkadaşınızla ebay almanız Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 focus için araştırmıştım türkiye de satılanların işlemcisi, ram gibi özelliklerini dispiritörü bile bilmiyor aradığımda ise ( sadece satıyoruz ) diyorlar. en iyisi vergileri göze alıp sağlam ingilizcesi olan bir arkadaşınızla ebay almanız Adaş naaptın aldınmı sen ) Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 ürünün kaliteli olmadığını düşündüğüm için almadım Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Bu işlerle uğraşan iki ayrı arkadaşıma zamanında çok baskı yaptım, illa takaım diye önermediler; biz de başka bir cihaz taktık Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Türkiye den alın. Ancak bazı Çin malı ürünler hafızayı tutabilmek adına araç uyku halindeyken bile elektrik çekip bir süre sonra akü yü yiyebiliyor. Yorum bağlantısı
Mert Yavaş 9 Kasım 2012 Yazar Paylaş 9 Kasım 2012 arkadaşlar gözümü kapadım 2 ay önce aldım fakat anca nete girebilme fırsatım oldu navigold aldım 750 lira pazarlıkla 150 lira montaj verdim ama kamera montajı dahil , genel olarak memnunum istanbulda merkezde 25 net kanal gördüm ama durur iken , onun dışında video,(klip ve dvd film )gösterme olayı şahane ki arabanın havasını değiştiriyor kısaca artıları görünüm , tüm özellikleri , çoklu bağlantı girişi ki en sevdigim ise av girişini iphona göre ayarladım iphone ekranını ekranda gösterebiliyor olması :=) eksileri arayüz , arada bir takılıyor olması , saat ayarının kaçması , radyo zayif çekmesi ben navigoldu öneririm ama dikkat taktırırken bildiğiniz bir adama taktırın yoksa tam oturtamıyorlar sonra abi ürün uyumsuz diyip yollayabiliyorlar ki başıma geldi bu yüzden fiestayı kurcalamış bilen birilerine girmenizde fayda var. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Konuyu cortlatıyorum... Bu aralar bu ürünleri incelemeye başladım... Sahibinden de bulduğum bir kaç ilanı sizlerle paylaşıyorum... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-fiesta-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-86719307/detay Bu ürünün fiyatı 900 iken http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-dvd-ve-multimedya-sistemi-ucretsiz-montaj-87770425/detay Bu ürünün fiyatının bu kadar olmasının sebebi nedir... ? Birde işlemci farkları nasıl oluyor... Servis sorunu olabilir mi ? Forumda okuduğum yorumlara hepsinin içi aynı hepsi çin malı... Madem bunlar arasında bu kadar uçurum bir fiyat farkı var ayıran bir özellikler olmalı diye düşünüyorum... Son olarak burdan Hüseyin Matur hocama sesleniyorum mesajıma hala cevap vermedi... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Kimsenin bilgisi yok mu yahu illa gidip yeni konumu açmak lazım ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Benim bilgim yok Yeni konu açayımda gör o zaman... Konuları birleştirmek için uğraş dur... Yorum bağlantısı
Gürcan Güler 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 hocam bende epey araştırdım ve bir tanesini sipariş ettim. Henüz gelmedi 15 gün sonra gelicek sanırım o zaman monte edip videosunu çekip gönderecem ve yorumlarımı yazarım Şimdi birkaç değişik model var. Temel farkları, -bazılarında orjinal cd çalar çıkıyor ve yerine yeni dvd çalar takılıyor. bazılarında ise orjinal cd çalar duruyor, yeni dvd çalar torpidoya yada koltuğun altına monte ediliyor. -bazılarında ürünün orjinal ekranı tamamen sökülüp atılıyor, bazılarında ise orjinal ekranı klima düğmelerinin altına monte ediliyor ki bence hiç hoş bir görüntü değil... ayrıca bu tip cihazların genelinde radyo çekmeme sorunu varmış ancak benim aldığım yer, tunerini başka yere yaptırıp bu sorunu çözdüğünü iddaa ediyor. Gelince görecez bakalım ) 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 hocam bende epey araştırdım ve bir tanesini sipariş ettim. Henüz gelmedi 15 gün sonra gelicek sanırım o zaman monte edip videosunu çekip gönderecem ve yorumlarımı yazarım Şimdi birkaç değişik model var. Temel farkları, -bazılarında orjinal cd çalar çıkıyor ve yerine yeni dvd çalar takılıyor. bazılarında ise orjinal cd çalar duruyor, yeni dvd çalar torpidoya yada koltuğun altına monte ediliyor. -bazılarında ürünün orjinal ekranı tamamen sökülüp atılıyor, bazılarında ise orjinal ekranı klima düğmelerinin altına monte ediliyor ki bence hiç hoş bir görüntü değil... ayrıca bu tip cihazların genelinde radyo çekmeme sorunu varmış ancak benim aldığım yer, tunerini başka yere yaptırıp bu sorunu çözdüğünü iddaa ediyor. Gelince görecez bakalım ) O zaman sizin yorum görüşleirnizi sabırsızlıkla bekliyorum... Dvd si ayrı olanlar benim pek hoşuma gitmiyor sizinde dediğiniz gibi bende bütün olarak bir unite arıyorum... Şimdiden hayırlı olsun size iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
Gürcan Güler 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Bende cihazı sabırsızlıkla bekliyorum ) Gelir gelmez takıcam tüm tesisat hazır, araba parçalanmış halde bekliyor )) Detaylı bir inceleme yazarım takar takmaz ) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts