Saim Halıcı 3 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2012 sahibinden.com un azizliğine uğrayan vatandaş Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 Sahibinde.com hatalı..Ancak neticede her 2 araçta ghia ve 1.6 motora sahip..Birisi dizel ama yinede öteki kısımda yer alabiliyor.Saçmalık var.Buradan yola çıkan birisi ghia dizel dediği zaman tdci ları atlamış olabilir.Sahibinden.com düzenlemeye gitmeli.. Yorum bağlantısı
Ercan Aytuğ Atalay 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 Konu başlığını ne olarak değiştirelim ya konunun açılması yanlış zaten başlığında belli :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 Bu Ersel abinin aldığı sony teyp olayına benzeyecek. Bence araç sahibiyle görüşüp ilan hatalı şu fiyat olursa alırız demeli. Ne de olsa hatalı yani. Kesinlikle doğru,bazen böyle ilanlar avantaja dönüşebiliyor. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 ben neler gördüm, aracın bilgileri ilanı verenin insafına kalmış. 1,6 tdci focus motorunun 150 beygir olduğunuda yazan vardı. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 yazılımla o kadar(150 beygir)olduysa, zaten başka bir tarafların içine etmiştir zorlamaktan. bunu üreten bilimiyor mu yazılımla 150 beygire çıkarıp satmayı? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 yazılımla o kadar(150 beygir)olduysa, zaten başka bir tarafların içine etmiştir zorlamaktan. bunu üreten bilimiyor mu yazılımla 150 beygire çıkarıp satmayı? konuya ben de gireyim, bir yanım size hak verirken dumanına riskine razı gelip yaptırana da birşey diyemiyorum, düşünen biri olarak. Bu tür cevapları arayan bulması için doğru cevabı ilk ileti mi yapsak, ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 konuya ben de gireyim, bir yanım size hak verirken dumanına riskine razı gelip yaptırana da birşey diyemiyorum, düşünen biri olarak. Bu tür cevapları arayan bulması için doğru cevabı ilk ileti mi yapsak, ne dersiniz? bence doğru cevap yok burada...kişisel tercih var. ya da çoğunluğun tercihi var. herkes focusta siyah-beyaz-füme-metalik gri alır ama birinin zevkidir, gider bordo alır, kırmızı alır. şimdi aracını chiplettirmek tercih işidir, saygı duyarım ama, sonucuna da katlanırsın. birde şu var, aracın ilanına yazsan, ben 109 luk aracı chiplettirip 150 lik yaptırdım desen, insanlar aynı arabanın chipli mi, yoksa chipsiz haline mi aynı parayı verir. benim için chipli araba macera ve soru işaretidir. ama dedim ya, birisi içinde tercih nedeni olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 ilanlardan birisi yanlış yerde. ilan sahibi benzinli bölümüne, dizel aracını koymuş. taşı çıkarmaya 41 kişi mi kaldı yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts