İçeriğe Yönlendir

Beklenen Damacana Listesi

Taner Kızılkor

Recommended Posts

Taner Kızılkor

Özellikle istanbullu arkadaşların dikkatine

http://www.haberturk.com/saglik/haber/764710-iste-beklenen-damacana-listesi

damacana sularında uygunsuzluk bulunan firmaları yayınlamışlar.

Listeye gelince;

Gençsu,

Karlık Madran,

Alka Madran,

İvriz Su,

Beysu,

EDK Lara,

Hünkar,

Revan,

Buzdağ,

Kardelen,

İdeal,

Hazar Vox Nida,

Bahçeayran,

Esensu Özayran,

Kabalak

Sadece damacanalarında sorun olduğu belirtiliyor. Güvenebilen diğer sularını da içer...

İsimlerini de daha önce hiç duymadım bunların...

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

İdeal Bim'in sattığı su.

Kalabak'da mı var ? :shok:

Kalabak yok kabalak var. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İdeal Bim'in sattığı su.

İdeal su Maraşta damacana değilde şişe su olarak satışta. Bimin haricinde heryerde satılıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İdeal su Maraşta damacana değilde şişe su olarak satışta. Bimin haricinde heryerde satılıyor.

Damacana suyumuzda İdeal miş :(

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kalabak'da mı var ? :shok:

Kabalak olmasın o düzce deki ? Arkadaşımın köyüdür çok güzel suyu var doğal halde bile ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Kabalak olmasın o düzce deki ? Arkadaşımın köyüdür çok güzel suyu var doğal halde bile ;)

Bende Eskişehir'deki kalabak zannetim. Dikkatsizim dikkatsiz. :(

Yorum bağlantısı

Tv de aslında çoğu dolum firmasının suçunun olmadığının olayın kaynağının suyun kaynağı yani yer altı olduğunun bilgisi verildi. Ne derece doğru bilemiyorum. Firmalar değil su kaynağı kirli deniyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Erikli-israil bağı ne durumda, doğruysa ondaki durumu tespit etmek için bizde yeterli teknoloji yok :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ne bağı varmış? İkisi de altı harfli. O mu acaba? :D

Bilmem artık, 6 harfmi dna kodumu :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bilmem artık, 6 harfmi dna kodumu :D

Tabiiki yok.

Biliyorsunuz değil mi, İsrail'e biz su satıyoruz?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bu ne yav hic duymadigim sular..

Bizim sucu da 4. kere marka degistirdi.. Gecenlerde Belediye'nin suyunu satiyordu bakti satamiyor simdi Pinar suya gecti.. Suan memnunuz.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Burda Çine Topçam Madran var.. Aydın/Çine'den geliyor on numara su :good1:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

14 yıldır su analizi yaparım,Kardelen hariç diğerlerini ilkkez duyuyorum.Yöresel mi acep :unsure2:

Buralar da var.Kaynak bakımından zengindir bizim yöre çoğu toroslardan çıkma bu da öyle olabilir abi.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Vallaha mis gibi çeşme suyumuz var şükürler olsun :) Binamızın bile deposu tertemiz o kadar yani. Misss misss

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Vallaha mis gibi çeşme suyumuz var şükürler olsun :) Binamızın bile deposu tertemiz o kadar yani. Misss misss

Aynen bizim hat buranın kaynak suyundan geliyor Dere suyu deriz biz şimdi git çeşmesinin önünde sıra vardır yaz kış bu gibi akar musluklardan.

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

damacanalarının sorunlu olduğu yazıyor zaten diğer dolumlarında sorun yok yada incelemedikleri için birşey diyemiyorlar ;)

Tv de aslında çoğu dolum firmasının suçunun olmadığının olayın kaynağının suyun kaynağı yani yer altı olduğunun bilgisi verildi. Ne derece doğru bilemiyorum. Firmalar değil su kaynağı kirli deniyor.

bende kaynak olarak değilde bayi olarak saklama koşullarının da sorun yaratabileceğine dair bir haber duydum...

tabi plastik içindeki suyu 50 derece güneşin anlında bırakırlarsa herşey olabilir.. Zaten kafadan plastik içerisinde oluşu bir risk gıdalar için.

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Aynen bizim hat buranın kaynak suyundan geliyor Dere suyu deriz biz şimdi git çeşmesinin önünde sıra vardır yaz kış bu gibi akar musluklardan.

çok güzel bir olanak. Ankara içinde çoğu damacana sudan temiz Ankaranın çeşme suyu diye orman bakanı açıklama yaptı ama o kadar klorlu damacana suda yoktur zaten :D

ne tadı var ne içim zevki. siz bize göre oldukça şanslısınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

çok güzel bir olanak. Ankara içinde çoğu damacana sudan temiz Ankaranın çeşme suyu diye orman bakanı açıklama yaptı ama o kadar klorlu damacana suda yoktur zaten :D

ne tadı var ne içim zevki. siz bize göre oldukça şanslısınız.

Ankara suyu gerçeği ile ilk geldiğimde burası gibi zannedip çeşmeden su içme gafleti ile tanıştım bir daha almayayım mümkünse :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...