İçeriğe Yönlendir

Beklenen Damacana Listesi

Taner Kızılkor

Recommended Posts

Taner Kızılkor

Ankara suyu gerçeği ile ilk geldiğimde burası gibi zannedip çeşmeden su içme gafleti ile tanıştım bir daha almayayım mümkünse :D :D

anında insanın karar merkezini etkileme özelliği çok gelişmiştir suyumuzun sizde farketmişsiniz :D :D

Kaynaktan çıkan sularda,direk topraktan bulaşan bakteriler o kadar yoğun ki,tahlil sonucunu görseniz inanamazsınız.

100 mt lik sondajdan su alıp analiz yaptım,inanılmaz koliform grubu bakteriye rastlandı.(Orman kenarı ve etrafında ev namına birşey yok.)(dışkı ve toprak kökenli patojen bakteridir.)

Riva da ormanın derinlerikten getirip kullandığımız içme suyumuz da aynı durumda.(bütün mahalle kullanıyor :biggrin: )

yakılan benzine yazık harcanan zamana yazık desenize :D

telefonla yukarıdaki listede olmayan birine su söyleseler hem ucuz hem hızlı hem zahmetsiz hem daha risksiz :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

büyük şehirlerde fırsatı olmayanın yapabileceği şey pek yok.Köyler ve meydanlarında içme suyu çeşmesi olanlar şanlı.Yada bir çok kişi haftasonları arabalarıyla,biryerlerden su alır :unknw:

bu arada ben,Beykoz daSırmakeş caddesinde oturuyorum,Fabrikayla aramda 50 mt var :D

mahalleye su çeken belli oldu :D :D

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

yok valla,tek bidon su almışlığım yok ordan :biggrin:

1oo mt ilrimizde de (bilenler vardır) Karakulak fabrikası var.

Ben Rivadaki,ormandan alınan suyu kullanıyorum,her hafta sonu 2 damacana :good1:

eee bakteriler?? :s

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

doğal olup,işlem görmemiş her kaynak suyunda,toprak kökenli bakteri olur.

hem daha lezzetli içimi var :biggrin:

Hocam koskoca gıda teknisyeni diyorsa böyledir. Saygılar :thank_you2:

Vitamini bakterisinde yani ;):D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İdeal küçük marketlerde görüyordum.. Diğer markaları tanımıyorum...

Ayrıca, Bim'de hiç ideal görmedim.. Bim Aytaç satar..

Şahsen hiç damacana su almıyorum..

Sürekli olarak depozitosuz 10 litrelik Aytaç alıyorum.. Yamuğunu duyarsanız haberim olsun..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Haberlerde damacana su listesi sayılırken bende bu konuyu okurken kapı çaldı. Sipariş vermiş olduğumuz su geldi. Kapıyı açtım su İDEAL su :( Getiren amcada çok yaşlı. Şükür 1 tane sipariş vermiştim.

Dayı birdaha bana bu sudan getirme bak haberlerde söylediler.Bu su sorunlu. Daha önceki bahçeayranıda getirme. Başka firmayla anlaşmanız lazım dedim.

Şayet suyu getiren yaşlı amca olmasaydı suyu geri yollardım :( Şimdi gelde Maraş'ta damacana su bul :(

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mehmet hocam erikli,sırma,aysu,nestle falan yok mu dağıtım kanalları geniş firmalar bunlar.Sırmayı tavsiye ederim bizim şirket alıyor damacana ve 0,5 lt olarak tüm analizleri,izinlerini ibraz ediyorlar ve incelenerek yapılıyor sözleşme güvenilir olduğunu düşünüyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Haberlerde damacana su listesi sayılırken bende bu konuyu okurken kapı çaldı. Sipariş vermiş olduğumuz su geldi. Kapıyı açtım su İDEAL su :(

Kaça alıyorsun 19 luk damacanayı..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Kaça alıyorsun 19 luk damacanayı..

5 tl

Hayat su onlarada 3.5 geliyormuş 6 tl ancak kurtarır gibi diyor.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet hocam erikli,sırma,aysu,nestle falan yok mu dağıtım kanalları geniş firmalar bunlar.Sırmayı tavsiye ederim bizim şirket alıyor damacana ve 0,5 lt olarak tüm analizleri,izinlerini ibraz ediyorlar ve incelenerek yapılıyor sözleşme güvenilir olduğunu düşünüyorum

Maraş'ta çeşmeden akan su çok güzel. Burada fazla damacana su kullanılmıyor. Eşim çeşme suyu içmediği için biz damacana su alıyoruz. Maraşta erikli falan var ama şehir merkezinde ve bizim buraya (6-7km) getirirlermi bilmiyorum. Bizim mahallede bir yaşlı amca var o su dağıtımını yapıyor ve maraşın en büyük su bayisiymiş. Bundan dolayı bu mahalleye firmalar getirirmi bilmiyorum.

Bu arada mahalle tek bir site ve yaklaşık 3500 (üçbinbeşyüz) konut var :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

5 tl

Hayat su onlarada 3.5 geliyormuş 6 tl ancak kurtarır gibi diyor.

Günde ortalama 5 litreden fazla su içiliyor bizim evde..

Aytaç 10'luğu genelde 2 liraya buluyorum... 2 liraya kim verirse ordan alıyorum.. illaki marketin birisi bir kamyon alıp, kampanyalı satıyor...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Günde ortalama 5 litreden fazla su içiliyor bizim evde..

Aytaç 10'luğu genelde 2 liraya buluyorum... 2 liraya kim verirse ordan alıyorum.. illaki marketin birisi bir kamyon alıp, kampanyalı satıyor...

Abi çok iyi alıyormuşsun. Fiyat çok uyggunmuş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi çok iyi alıyormuşsun. Fiyat çok uyggunmuş.

Sen de bulabilirsin.. Küçük marketleri dolaş.. hem bu arada mondeo stop ediyor mu test edersin :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen de bulabilirsin.. Küçük marketleri dolaş.. hem bu arada mondeo stop ediyor mu test edersin :D

Burada belli bir market var piyasanın en düşük fiyatına veriyor zaten. Yarın bakarım artık.

Abi bugün test ettim :D Gerek kalmadı :D Pazartesi günü LPG takılırsa dahada rahatlayacam. Gezemiyorum biliyorsun benzinle geziyorum :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

1 yıldan fazladır depozitosuz şişelerden alıp damacanaya boşaltıp sebile takıyorum.. Depozitolu şişelere güvenemiyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla biz de daha kolay olduğu için 5-10 kg lik depozitosuz şişelerden alıyoruz.Hayat oluyor,Nestle oluyor falan..Genel olarak su seçmem.Ancak bundan sonra daha dikkat etmek gerekiyor demek ki.

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

bu arada aklıma geldi, geçen yıl doktor bir arkadaşım waterbox öneriyordu. hani şu çeşmeye bağlatıp arıtma yapan aletlerden. annesine almış ve labaratuvar da testlerine bakmış bir çok damacana ve içtiğin sudan gayet iyi sonuçları var demişti. bildiğim kadarıyla sitelerin ana bağlantılarına da takıyorlarmış bir bakmak lazım...

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

BURSA KAYNAK SUYU BALIKESİR YENİ SANAYİ SİTESİ 46.SOK. NO:6/A ERİKLİ

:bambam:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

O zaman alacak su kalmamış ki.Ben nestle kullanıyorum ama kafam karıştı şimdi ne alacaz anlamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

kipa su alayım bari 3.60 lira, erikliye 6 lira verirdik. Kay su da alınabilir 4 lira.

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Ankarada A.O.Ç su var listede görmedim. Elmacık yazıyor suyun üstünde. Hadi şimdilik yırttık diyelim :D ben bir ara 0,5 lik suyunu içtim lezzetli ve yumuşaktı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...