İsmail Avcı 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LGFhECHn9rA&feature=player_profilepage bence güzel olmuş .farlar focus 3 e benziyor birçok arkadaş yeni focusu sevmemişti bence o da güzeldi ya neyse.mondeo yada fusion adı aslında ne fusion ne de mondeo pazarlama stratejisi olmuş biraz .sizce nasıl olmuş??? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Çok kötü olmuş bişeye benzememiş slx in bile yanında gideri var Yorum bağlantısı
Burak Karahan 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 mükemmel olmuş . aston martin havası veriyor 4 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Çok kötü olmuş bişeye benzememiş slx in bile yanında gideri var Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Mondeonun şu anki kasasını sevmiyordum özellikle arka tasarımını.Ama bunu çok beğendim.Burak da söylemiş zaten önden aston martin anımsatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 ön ızgara çok harika, baktın mı altına yapıyorsun, hırrrrrr, ısırırım, yerim seni diyor... dikiz aynamdan bu aracın geldiğini görsem hemen sağ şeride geçerdim. bence doğru bir pazarlama stratejisi ve fiyatla efsane olmaya aday...hayalimdeki kasaya çok yakın... 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Amerikan fusion bu. Avrupaya gelirmi ki acep? 1 Yorum bağlantısı
Burak Karahan 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Erkan abi bende fusion diye biliyorum . Türkiyede mondeo ismiyle satılacak sanırım . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Bu fusion degilki.. yeni kasa Mondeo ,forumda konusuda vardi ve daha TR ye gelmedi. Amerikada fusion avrupada mondeo.. 2 Yorum bağlantısı
Arif Doğan 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 (düzenlendi) Izgara aston martin, farlar mitsubishi lancer, aynalar mercedes. Spor bir duruş var.. hoş olmuş.. Ekleme: çift eksoz gördüm sanki 4 Ağustos 2012 tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 MAkyaj derim ben buna, yapısal olarak aynı focus 2.5 gibi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Amerikada fusion avrupada mondeo.. Bendeki ne o zaman? Amerika'lı ile ayın parayı verip Fusion diye benim arabayı veriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2012 (düzenlendi) timsah hayvanını çok severim ama bi taraftan da sevmem bursada yaşayan beşiktaşlı olarak:) neyse açtığım konuyu ben sulandırmayayım 4 Ağustos 2012 tarihinde ismail Avcı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 (düzenlendi) MAkyaj derim ben buna, yapısal olarak aynı focus 2.5 gibi bende zaten onun için beğendim, kan çekti demek ki donanım ve makine uyumuna bakmak, yol tutuş ile değerlendirmek lazım, hele bir gelsin bakalım ama, videoya bakarak, çok orantılı esnediğini söyleyebilirim. ne çok yumuşak, ne de rahatsız edecek kadar sert... 4 Ağustos 2012 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Burda bir köpekbalığı denen bir arac var,onu anımsattı bende.güzel olmuş. Yorum bağlantısı
İhsan Candan 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 başlıktaki "fordçular" yazısı kulağa garip geldi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Konu, ilk iletiye iç mekan fotoları eklenerek desteklenebilir. Arka tampon Mk3 ST tamponuna benzemiyor mu ? Özellikle difizör yapısı.. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Arkası audi yi anımsattı bana gerçekten güzel yapmışlar 2.0 dizel 170-180 beygirde motor konulursa bu araba 2013 e damgasını basar.Birde audinin tfsi varsa Fordun ecobostu var mantığıyla güçlü benzinli motor koyarsa genç ve ruhu genç olanların hayalini uzun bir süre süsler gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Bende diyecektim eğer fişinin buysa vah focus vah. Mükemmel bir tasarım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 (düzenlendi) Bence bu isim ile Türkiye'ye getirmemelerinin sebebi kimsenin Fusion adını söyleyememesi, arabayı aldığım adam, servistekiler, sanayidekiler adını söyleyemiyorlar 10 değişik versiyonu vardır, fışın, füsyon, fışıyın, fışıyon, fışıttırıyon vb. 6 Ağustos 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Çok güzel olmuş.,adamlar yapmış be ha mondeo ha fusion isim önemli değil. 2 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 Bence bu isim ile Türkiye'ye getirmemelerinin sebebi kimsenin Fusion adını söyleyememsi, arabayı aldığım adam, servistekiler, sanyidekiler adanı söyleyemiyorlar 10 değişik versiyonu vardır, fışın, füsyon, fışıyın, fışıyon, fışıttırıyon vb. füsun? 2 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 vışşşş, asfaltı yırtarım, önüme geleni ısırırım diyor, alın bunu alın alın alın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts