Ünal Doğar 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Arkadaşlar tatil dönüşü büyük bir süprizle karşılaştım.Sigorta atmış ve buzdolabı 5 gün elektriksiz kalmış.Eve girdiğimde eyvah dedim.Koku iğrençti.Denemediğim temizleyici kalmadı.Görüşü olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Arkadaşlar tatil dönüşü büyük bir süprizle karşılaştım.Sigorta atmış ve buzdolabı 5 gün elektriksiz kalmış.Eve girdiğimde eyvah dedim.Koku iğrençti.Denemediğim temizleyici kalmadı.Görüşü olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. bende aynı şeyle karşılaştım bizim de denemediğimiz şey kalmadı .yine kendi istediği zaman gitti koku .....bizim buzlukta 2 kilo civarı et vardı çok kötü tabloydu ya.7 saatlik yoldan geldik sonra temizlik yaptık bide Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Geçmiş olsun... Temizlik ve havalandırma dışında yapacağınız bir şey yok galiba.. Derin dondurucu var mıydı.. ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Antibakteriyal temizlik malzemeleriyle sürekli silinecek; Ve boş çalıştırın , sık sık temizleyin.. Ben olsam araba klimalarında kullandığımız dezenfektan köpükle şansımı denerdim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Önce 1 gün kadar havalandırılacak, sonrasında Ersen'in dediği gibi boş çalıştırılıp sürekli temizlenecek. Başımıza geldi, uzun sürüyor ama mutlaka geçiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 gitmeden boşaltıp kendim kapatmıştım tedbiren. Buzdolabı iç malzemesi yapısı gereği koku tutmaz, yani iyi bir temizlik ve biraz zaman lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Söylenenlere ek olarak iyice temizlendikten sonra bildiğimiz kömür ve ağzı açılmış pasta vanilyası ile çalıştırıldığında normalden çok daha kısa sürede koku kaybolacaktır. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Çalışır iken içerisine toz kahve koyar iseniz de kokuyu alıyor Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Bir bardak sirkenin içine ekmek parçası koyarak dolabın içine koy.Kokuyu çekiyor.Tecrübeyle sabit. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Mangal kömürü de çekerdi galiba... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Dolabın kanalları dolmuştur eriyen gıda atıklarıyla.İçini boşalt.Balkona çıkar.Sökebileceğin kısımları sök.Sonra hortumla iyice yıka.Bulaşık süngerini al cifle bi güzel ulaşabileceğin her yerini iyice ov.Sonra domestos tarzı mikrop öldürücüyle kanallar da dahil heryerini bi daha yıka.Sonra iyice durula.Bırak iki üç gün balkonda kalsın kurusun havalansın.Son bir işlem kaldı.O da taze çekilmiş kahveyi al dolabın her rafına tabaklar içind yerleştir ve dolabı çalıştır.Tüm kapıları kapa.En az bir gün bu şekilde sadece kahve ile çalışsın.Tüm kokuları alacaktır.İki defa başıma geldi.Ben bunları yaptım.Dolap hala çalışıyor.Sorun yok. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Aynı iş 10 gün önce başımıza geldi. Temizlik ve havalandırma ile kurtulduk. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Benim komşu da tatile giderken sigortaları kapatıp gitmişti...Kurban bayramı tatili olduğu için ortalık fena oldu...Bir ay gitmedi kokusu, dolap gitti de koku bitti...İnşallah çözümler işe yarar...Bence mantıklı hepsi.... Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 7 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2012 Arkadaşlar en son vanilya ile deneme yaptım.Başarılı olacak gibi görünüyor.Yalnız 18 paket vanilya kullandım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Arkadaşlar en son vanilya ile deneme yaptım.Başarılı olacak gibi görünüyor.Yalnız 18 paket vanilya kullandım. Hadi bakalım..Yalnız düz hesap 20 yapsaydınız daha iyi olurdu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Aynı durum başıma gelmişti, neler denemedik ki karbonattan tut, vanilya ya her tür kombinasyonu denedim. En son bilgisayar temizlediğimiz köpükle dolabın içini iyice bir sildim. 5 Gün havalandırdım da anca kokusu geçmişti. Gerçekten zor bir durum. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts