Yakup Doğu Timuçin 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 3 gün aracı hiç kullanmamıştım sonrasında aracıma bindiğimde aşırı bi debriyaj sertliğiyle karşılaştım bu bi sorun yaratırmı acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Bastıkça yumuşadı mı? Psikolojik te olabilir. Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 Bastıkça yumuşadı mı? Psikolojik te olabilir. yumuşama yok bayada sert Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 3 gündür ne kullanıyordunuz? bence unutulmuş his var? Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 linea kullanmıştım ondan olabilirmi 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 linea kullanmıştım ondan olabilirmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 gerçek otomobile yine alırşın zamanla üzülme 4 Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 gerçek otomobile yine alırşın zamanla üzülme teşekkürler Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 linea kullanmıştım ondan olabilirmi Kesin ondandır, ben de aracımın tamirdeyken 4 gün accent era kullandım, kendi aracıma binince buna nolmuş çok sert dedim, neyse ki insan herşeye 3 günde alışıyor, aracınıza tekrar alışırsınız, sorun kalmaz Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 Kesin ondandır, ben de aracımın tamirdeyken 4 gün accent era kullandım, kendi aracıma binince buna nolmuş çok sert dedim, neyse ki insan herşeye 3 günde alışıyor, aracınıza tekrar alışırsınız, sorun kalmaz çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Ford sert arabadır.Araba kullandığını anlarsın.Ben de vw boradan focusa geçince sol ayağım uzun süre ağrıdı ama sonrasında forddan vazgeçemedim bir türlü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Debriyaj değişiminde, pedalı yumuşatmak mümkündür, zararsız bir operasyondur, işlem 2-3 saat gibi uzar, az bir maliyet getirir o kadar. Ustalık sırrı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Debriyaj değişiminde, pedalı yumuşatmak mümkündür, zararsız bir operasyondur, işlem 2-3 saat gibi uzar, az bir maliyet getirir o kadar. Ustalık sırrı Ne zaman geleyim... ? Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 (düzenlendi) Debriyaj değişiminde, pedalı yumuşatmak mümkündür, zararsız bir operasyondur, işlem 2-3 saat gibi uzar, az bir maliyet getirir o kadar. Ustalık sırrı Ne zaman geleyim... ? Ben de geleyim, zaten debriyaj bitmek üzere Nedir bu işin sırrı? 6 Ağustos 2012 tarihinde Erkan Kıyak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Güntay 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 bende yaklaşık 40km seat leon kullandım. direksiyon ve debriyaj inanılmaz yumuşak. 2 saatlik aradan sonra tekrar arabama binince debriyajımda bir sorun olduğunu düşündüm. yani olay tamamen psikolojik. leon'dan sonra focus sol ayağımı ağrıttı. Ama sonuç olarak tabiki focus'un sürüş keyfi buna değer. özellikle fiat grubunda bu "yumuşaklık" araba değilde, bisiklet falan sürdüğünüzü hissettiriyor size. Şu an basıyor muyum? Ayağım nerede? diyerekten bakıyorsunuz falan. debriyaj dediğin sert olur arkadaş, zaten spor yapmıyoruz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 27 Ağustos 2012 Paylaş 27 Ağustos 2012 Ben de geleyim, zaten debriyaj bitmek üzere Nedir bu işin sırrı? Debriyajın bitmek üzere olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Timur Akdas 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 peki arkadaslar, benim focusumun aynisindan arkadasimda var onu sürdüm gecenlerde onun debriyaji bana daha yumusak geldi. acaba bunun anlami nedir? benimmi onunmu debriyaji daha normal? Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Debriyajın bitmek üzere olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Tamamen tahmini Arabanın kmsi 130bin oldu ve debriyaj hiç değişmediği için böyle yazdım ama sanırım 5. viteste hafif gaz vererek ayak debriyajdan çekildiğinde araç harteket ederse baskı balata kaçırıyordur okumuştum bir yerlerde.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts