Hakan İldeş 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 evet arkadaşlar artık batmayan mayo sayesinde suyun üstünde rahatlıkla yüz üstü ve sırt üstü durabiliyorum ve de adamakıllı yüzüyorum iki hafta önce batmayan mayoyu çıkardım ve aynı şekilde sırt üstü ve yüzüstü yüzmeye başladım fakat boyumu geçen yerlerde yüzerken ayakta durmaya korkuyorum yüzmeyi bilenler hele bi anlatın bakalım nasıl yapıyorsunuz şu ayakta durma işini 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Eller sağa sola uzatılıp aşağı-yukarı çırpılır..Ayaklarda aşağıya doğru parmaklar bakacak konumda ileri geri çırpılır.. Yorum bağlantısı
Hakan İldeş 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 Eller sağa sola uzatılıp aşağı-yukarı çırpılır..Ayaklarda aşağıya doğru parmaklar bakacak konumda ileri geri çırpılır.. peki abicim bunları yapmazsak batar mıyız Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 peki abicim bunları yapmazsak batar mıyız Aynen cumburlop Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Denizde hiçbir hareket yapmadan da durabilirsiniz. Havuz için Ayhan'ın söylediklerine aynen katılıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Denizde hiçbir hareket yapmadan da durabilirsiniz. Havuz için Ayhan'ın söylediklerine aynen katılıyorum. Hatta ben yoruldumu suyun üstüne uzanıp yatıyorum 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 dik olarak suyun üstünde durabiliyorum ama bir müddet sonra yoruluyorum, daha yatay bir şekilde yüzme pozisyonunda durduğum vakit bu daha az yorucu olduğundan bu takdiği kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Denizde hiçbir hareket yapmadan da durabilirsiniz. Havuz için Ayhan'ın söylediklerine aynen katılıyorum. Akdeniz bölgesin de daha rahat durulur ama diğer denizler de hareketsiz kalırsa birde yüzmeyi yeni öğrenmiş birisi doğrudan batar Hatta ben yoruldumu suyun üstüne uzanıp yatıyorum Karadeniz de yat bakalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Yatay dikey her türlü durabiliyorum, antreman ve zaman meselesi aceleci olmayın, riske de girmeyin, 1.5 mt derinlikte 15mt. lik derinlikte yüzerken aynı, kum sahilse dip akıntısı uyarısına dikkat, dalga açığa çekerse geri geri değil yarım daire şeklinde önce açığa dopru sonra kıyıya paralel yapı geriye yüzün Yorum bağlantısı
Fatih Köken 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Şu deniz herkesi kaldırıyorda bi beni kaldıramadı 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Şu deniz herkesi kaldırıyorda bi beni kaldıramadı Aynen Gerçi pek hevesim de yok ama bilmek lazım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Şu deniz herkesi kaldırıyorda bi beni kaldıramadı Korku ve panik Ben zamanında başımdan geçen olaydan dolayı fobi oluştu. Boyumun olduğu yerde uzun süre sırtüstü yatar ve yüzerim. Ama boyumu geçtiğini anladığm an su nedense beni kaldırmıyor Oraya kadar kaldıran su oradan sonra kaldırmı ilginç değilmi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 (düzenlendi) Korku ve panik Ben zamanında başımdan geçen olaydan dolayı fobi oluştu. Boyumun olduğu yerde uzun süre sırtüstü yatar ve yüzerim. Ama boyumu geçtiğini anladığm an su nedense beni kaldırmıyor Oraya kadar kaldıran su oradan sonra kaldırmı ilginç değilmi aynı sıkıntı bende de var niye çözemedim ama psikolojik yardım almam gerekecek. toktor sence faydası olurmu 10 Ağustos 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Bence tamamen sonradan öğrenilmiş bir panik durumu. Bizim çocuklar 4,5 yaşında ve havuz, deniz fark etmez yüzebilir duruma geldiler. Denize "Aaaa! Ne kadar büyük bir su?" diye koşarak atlamaları ile ilk boğulma denemelerini yaşayarak tecrübe kazanmaya başladılar. Travma olur diye korkarken, danışman yönlendirmesi ile zorlamamak ama engellememek şartıyla su kenarı oyunları oynarken suya alıştılar. 1-2 kez daha havuza atlama olayı yaşayınca 3 yaşından beri yazları haftada 2 gün yüzme dersi aldılar. Artık suya atlamaları problem olmuyor. Hatta çok su yutup, tekrar tekrar yüzmeye gidiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 aynı sıkıntı bende de var niye çözemedim ama psikolojik yardım almam gerekecek. toktor sence faydası olurmu Dr kendine faydası yok.Geçen tatile gidecem ama sığ deniz arıyorum diyordu. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Bende bilmiyorum hayırına öğretecek var mı ? Bu yaştan sonra kursa falan gitmeye utanıyorum :D 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Dr kendine faydası yok.Geçen tatile gidecem ama sığ deniz arıyorum diyordu. O da yan gelip yatmaktan göbek yapmış deniz nasıl kaldırsın Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Öğretmenlerin işi kolay her zaman yaptıkları gibi yapacaklar yatacaklar hoooppp öğrenecekler yüzmeyi 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Valla bende adam gibi yüzemem nedense denizde daha çok zorlanıyorum.Birde sırt üstü yüzebiliyorum ama yüzüstü çok zorlanıyorum. Tahirin dediği gibi kursa gitmek de zor bu yaştan sonra 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Valla bende adam gibi yüzemem nedense denizde daha çok zorlanıyorum.Birde sırt üstü yüzebiliyorum ama yüzüstü çok zorlanıyorum. Tahirin dediği gibi kursa gitmek de zor bu yaştan sonra Abi senin ki daha vahim Karadeniz lisin bir de :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Dr kendine faydası yok.Geçen tatile gidecem ama sığ deniz arıyorum diyordu. bulmuş mu? O da yan gelip yatmaktan göbek yapmış deniz nasıl kaldırsın adaş göbek işi karıştırma o en büyük sıkıntımız zaten 1 Yorum bağlantısı
Hakan İldeş 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 Öğretmenlerin işi kolay her zaman yaptıkları gibi yapacaklar yatacaklar hoooppp öğrenecekler yüzmeyi pardon ama mesleğimiz neydi Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Abi senin ki daha vahim Karadeniz lisin bir de :D Sorma valla.Millet öyle diyor zaten.Aha bak bu zaman oldu daha denize gitmedim.Her sene birşeyler çıkıyor birkaç defa anca gidebiliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Öğretmenlerin işi kolay her zaman yaptıkları gibi yapacaklar yatacaklar hoooppp öğrenecekler yüzmeyi Yatacağız tabi sizin gibi zeki insanları yetiştirmek kolaymı Yatarak çalışıyoruz ve yatarak sizin gibi değerli zeki insanları yetiştiriyoruz. Ya yatmasak ne olurdu merak ediyorum Abi senin ki daha vahim Karadeniz lisin bir de :D Tahir ben İskenderun'luyum ha bulmuş mu? adaş göbek işi karıştırma o en büyük sıkıntımız zaten Abi sen üstüne alınma bende de hafiften var Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 pardon ama mesleğimiz neydi Alınmayın hemen ya beni biliyorlar forumda ne demek isteğimi anladılar diğer öğretmen arkadaşlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts