İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Karter Tapa Yuvası Bozuldu

İbrahim Aslıoğlu

Recommended Posts

Çağlar Bayur

helicoil kılavuz çekilerek bir üst bot tapaya geçilir bu durumlarda, herhangi bir şey sökmeden

Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz

alüminyum karterlerde aşırı sıkma sonucunda bu sorun oluyordu çağlar abinin dediği gibi diş açılarak bir büyük tapa konuluyordu iyice sıkarak bu şekilde olur kaynatarakta olur

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

helicoil kılavuz çekilerek bir üst bot tapaya geçilir bu durumlarda, herhangi bir şey sökmeden

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

bugun yağ değiştirirken tapayı daha önce galiba fazla sikmamdan dolayı en son dış kısmını siyirdi.icini elimle temizledim.tapayi tekrar taktigimda dış kapma yoktu ama tam sikmadi.bosa döndü.yagi doldurup marşa bastım.akitma yok yada şuan için sızma felan yok.lakin İçim rahat değil.

Karterimi degistirmeliyim yoksa diş mi acilmali.?en kısa zamanda ustaya göstereceğim .

tarihinde Ersin Özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
14 dakika önce, Ersin Özkaya yazdı:

bugun yağ değiştirirken tapayı daha önce galiba fazla sikmamdan dolayı en son dış kısmını siyirdi.icini elimle temizledim.tapayi tekrar taktigimda dış kapma yoktu ama tam sikmadi.bosa döndü.yagi doldurup marşa bastım.akitma yok yada şuan için sızma felan yok.lakin İçim rahat değil.

Karterimi degistirmeliyim yoksa diş mi acilmali.?en kısa zamanda ustaya göstereceğim .

diş acılıp yeni tapa takılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Gecenlerde espri mahiyetli musluk takilmis bir karter vardi.Daha kullanisli bir goruntu vardi..Zamanla belki daha kullanisli bir hale gelir su tapa..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
On 18.05.2019 at 13:35, Ersin Özkaya yazdı:

Isındığı zaman terleme akma kokma yapabilir.

Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı

İçiniz rahat etmiyormuş. Diş açtırın, olsun bitsin. Maliyeti fazla olmaz. Çektiğiniz strese değmez. Rahat edersiniz.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

yerinde sonda döndü (diş kaptı yalama oldu) bosa döner gibi üstünede yag bosaltılmıs ben olsam gece uyuyamazdım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Şuan sanayideyim.yeniden dış açılıyor.keza ısınınca damlatma yaptı.bir büyük tapaya geçiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Salih Güzey

gecen sene benimde başıma geldi 90 tl karter kapağı komple değiştirdik bizim usta yağı makineyle üsten cekiyor diğer bakımda altan 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...