Gökhan Çoşkun 17 Ağustos 2012 Paylaş 17 Ağustos 2012 Yaklaşık 1 hafta oldu 2006 Focus Sedan aracımı alalı.Alırkende ses geldiğini söylemişti satıcı.Önemli değil diye yaptırmadım demişti.Bunun nedeni ne olabilir ? Direksiyonu saga veya sola tam çevirince inceden cızırtı gibi bi ıslık sesi geliyor.demir demire sürter gibi.sol taraftayken daha çok geliyor ses.Tamirciye gitmem zor uzaktayım bu hafta.Kafama çok takıldı bu ses.Uzun yol yaptıgımdan ne olur ne olmaz.Başına gelen yada nedenini bilen varmı ? En yakınımda Ford Servis var ancak servise vericek nakitim yok yanımda. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ağustos 2012 Paylaş 17 Ağustos 2012 Direksiyon pompasından gelen bir ses,gayet normal bir durummuş.Benim araçtada var o ses hatta bi çok araç ta o ses duyuluyor.Ustalarımız sıkıntı yok demişlerdi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ağustos 2012 Paylaş 17 Ağustos 2012 Yaklaşık 1 hafta oldu 2006 Focus Sedan aracımı alalı.Alırkende ses geldiğini söylemişti satıcı.Önemli değil diye yaptırmadım demişti.Bunun nedeni ne olabilir ? Direksiyonu saga veya sola tam çevirince inceden cızırtı gibi bi ıslık sesi geliyor.demir demire sürter gibi.sol taraftayken daha çok geliyor ses.Tamirciye gitmem zor uzaktayım bu hafta.Kafama çok takıldı bu ses.Uzun yol yaptıgımdan ne olur ne olmaz.Başına gelen yada nedenini bilen varmı ? En yakınımda Ford Servis var ancak servise vericek nakitim yok yanımda. Bu sesi ortaya çıkartmadan direksiyonunuzu çevirin.Çünkü pompa için zararlı bir durum..Tam sağ tam sol yapmayın yapmak zorunda kalsanız da o konumda çok bekletmeyin.Ses normal hidrolik direksiyonlarda hep var.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 20 Ağustos 2012 Paylaş 20 Ağustos 2012 aynı durum bende de var ve ford servisi direksiyon kutusunda sorun olabileceğini söyledi, daha soonra başka ustalara da gösterince de bu modellerde normal olduğunu sölyedi, iki usta daha aynısını söyledi aldıktan sınra da 4bin km yol yaptım alıştım o sese de sorun yok inş da olmaz Yorum bağlantısı
Ahmet Karahan 21 Ağustos 2012 Paylaş 21 Ağustos 2012 Bizde de aynı modelin trendi var.Direksiyonu tam sağ yada tam sol yapınca ses falan yok ama rölanti 1in altına biraz düşüp geri yükseliyor.1 buçuk senedir hep böyle.Bi sorun çıkmadı ben de normaldir diye düşünmüştüm. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Ağustos 2012 Paylaş 21 Ağustos 2012 Direksiyon pompasından geliyor o ses. Tam dibe dayamak zararlı olabilir. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 kusura bakmayın dostlarım ufak bi tatil geçirdik yazamadım cevap.Zararlı diyende cıktı demiyende.ben sese alıştım çeviriyorum.Babam açımadan küt küt vurdurana kadar çeviriyor. Ve bişi daha farkettim ben titiz kullanıyorum fakat babam çok sert acımadan kullanıyor.Adamın 30 senedir hep arabası olmuş.hiç arzası yok.bende artık sert kullanıcam.ne kadar etrafı dinlersem o kadar kafaya takıyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 kusura bakmayın dostlarım ufak bi tatil geçirdik yazamadım cevap.Zararlı diyende cıktı demiyende.ben sese alıştım çeviriyorum.Babam açımadan küt küt vurdurana kadar çeviriyor. Ve bişi daha farkettim ben titiz kullanıyorum fakat babam çok sert acımadan kullanıyor.Adamın 30 senedir hep arabası olmuş.hiç arzası yok.bende artık sert kullanıcam.ne kadar etrafı dinlersem o kadar kafaya takıyorum. Siz yine de sert kullanmayın Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 direksiyon modu konfor da iken ses artar spor moda alın ses %60 azalacaktır Yorum bağlantısı
Saim Halıcı 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Ford focus 1.6 tdci manevra yaparken direksiyondan ses geliyor acaba sorun nedir tecrübe edinenler var mı acaba teşekkürler Yorum bağlantısı
Saim Halıcı 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 benimki tam tur değil de dönüş esnasında ses geliyor ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts