İçeriğe Yönlendir

5000 Focus Teyb Usb Kart Giriş

Caglayan Bayram

Recommended Posts

Caglayan Bayram

dün sipariş kargoya vermedi 24 saat dolunca ihtar verdim bugün akşam 20:18 kargoya verildi diye bildirim geldi

mng kargoya vermiş kargo takipten bakıyorum "Aradığınız sipariş numarasına ait kayıt bulunamadı." diyor şimdi bu herif kargoya vedimi vermedimi

kargolaması geç sürüyor ben montajı yaptım aux girişinden mükemmel ses ama usb den çalıştıramadım klasörler şeklinde 50 adet parça var ama çalmıyor

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

3 gün içerisinde ürün herhangi bir bildirimde bulunmazsak satıcı para satıcıya aktarılıyormuş

bu sürede gelmezse ben işlemi durduracağım

usb den neden çalmıyor acaba bilenler yardımdı olacaktır sanırım

Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

3 gün içerisinde ürün herhangi bir bildirimde bulunmazsak satıcı para satıcıya aktarılıyormuş

bu sürede gelmezse ben işlemi durduracağım

usb den neden çalmıyor acaba bilenler yardımdı olacaktır sanırım

Bende anlamadım neden çaldığını dosyaları kaldırıp deneyeceğim bugün.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

bugün saat 20:00 itibarıyla ürün tarafıma ulaştı

5 dkda montajını yaptım

aux kablosu telefonuma uyum sağlamadı ama kart okuyucum vardı sd karta cd1 cd2 şeklinde klasörler oluşturarak taktım ve çalıştı sonuç mükemmel diyebilirim

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

ard arda mesaj oluyor ama önceki mesajlarımı düzenleyemiyorum

bakın böle bişiy buldum

denemek isterim ama 10 kere indim çıktım arabaya vakitte geç oldu ...

CheLeBao Mp3 Sort

USB flash diskinizdeki MP3 dosyalarının çalma sırasını düzenleyen küçük bir yardımcı programdır.

Seçtiğiniz dosyayı yukaru aşağı taşımak için "Move Up" ve "Move Down" butonlarını kullanınız.

Sıralamayı yaptıktan sonra "Save" butonuna basmayı unutmayın.

Not:

USB Flash Diskinizin sürücü harfi,sisteminizde "E" olması gerekiyor.

http://www.xcarlink.com.tr/download/manager.rar

,

,

,

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Caglayan Bayram

ard arda mesaj oluyor ama önceki mesajlarımı düzenleyemiyorum

bakın böle bişiy buldum

denemek isterim ama 10 kere indim çıktım arabaya vakitte geç oldu ...

http://www.xcarlink....oad/manager.rar

,

,

,

Dün akşam klasörleri kaldırıp mp3 direk usb belleğin içine klasör oluşturmadan attım çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

acaba yeni konumu açmalıydım bilemedim

usb adaptorün yerini beğendiniz mi?

evet evet doğru görüyorsunuz en son kırdığım ve 25 tl vererek tamir ettiediğim kaset mekaniğinin yerine koydum :D:shok:

20120907327large.jpg

20120907331large.jpg

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

yeri gayet güzel olmuş bence dostum....bende alırsam bu aleti kaset yerini kırarım :D

bu aleti nerden bulabiliriz samsunda fiyat ne kadardır?

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

alsında torpidoya koyacaktım ama genelde sd karttaki mp3 leri dinliyorum sürüş esnasında telefon bağlıyorum telefon çalınca hafıza kartını çıkarınca direk telefon görüşmesine başlıyoru. gören orjinal gibi olmuş diyor

ben burdan aldım daha uygunu bulamadım

bence buradan alabilirsin

http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Mk1-98-04-Usb-sd-cevirici-Audio-System__isp3287483

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Taner Kızılkor
(düzenlendi)

birşeyler yapılamazmı ki? Usb ihtiyacım yok diyenler için...

Benim ünitem 2. videodaki gibi ama nasıl yapmış diye düşünüyorum... Sanki elektronik kaset uygulaması mantığında birşey yaptığına kanaat getirmek üzereyim... :unsure2:

tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor
(düzenlendi)

Gerçi şimdi buldum sitede Cengiz Aratemur bey şu konuda 6000 için olanı yapmış ama. Bunu 5000 kasetçalar için asıl uygularız ki :unknw: Hem mekaniği kaset var gibi aldatacak hemde stereo kablodan gelen sesi kaset gibi kristalde çalmasını sağlayacak... :fiuw:

tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mustafa Tüfekçi
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum.Forumda konusuda var.Oldukça kaliteli ses ama ben mp3 lerimi 320 kbps kalitesinde kullanıyorum.Çakmaklığa takılan cihazlarla uzaktan yakından alakası yok.Cihaz kendini cd changer olarak tanıtıyor ve usp nizde bulunan müzikleri çalıyor.Usp ye CD1,CD2.....,CD6 şeklinde dosyalar oluşturuyorsunuz her dosyaya 99 tane şarkı atabilirsiniz.Kısaca 99*6=594 tane şarkı atabiliyorsunuz.Teyp bunları cd seçimi yapıldıktan sonra çalmaya başlıyor mesela CD1- track1, track2..... track99 şeklinde çalıyor.

Tahir abi. bu cd changerdan yine aldım :D elime geçti daha takamadım ama geçen seferkinde dikkat etmemiştim bunun arkasında BT girişi var yani bluethoot hands free modülü takıla biliyor. ürünü de buldum :D bizimkilerin üstünde farklı marka yazıyor ama her şeyi aynı senin cihazda da giriş varmı arkasında küçük usb girişi gibi. hiç kullanan görmedim ama alasım geldi :D şimdilik başka siparişim var onu bekliyorum :D

http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Module-Kit-for-Yatour-Digital-Music-Changer-iPhone-iPod-Car-Adapter-/380637583471?pt=Car_Audio_Video&hash=item589fc4986f&vxp=mtr

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Tahir İlter

http://www.sanalpaza...tem__isp8214434

bundan değil miydi seninki de. scart girişi gibi olan tarafta minik bir giriş var da dikkatimi çekti xcarlinklerinde o tip aksesuarı varmış. 5000rds görünümlü güzel bir ses sistemi olacak bu gidişle :D

Hah işte aldığım yer de burası :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...