Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 2004 model Focus'umda 5 yıldır civarı bir titreme sorunu var.Hız 100-120 arasında iken frene dokunduğunuz anda direksiyon titremeye başlıyordu.Dört set disk ve balata değiştirdim 3 kere otosanın orjinal diski sonuncusuda valeo disk olmuştur.Orjinal disklere bir kerede diskler sökülerek torna yapılmıştır.Titreme sonucunu bu hafta maslak sanayideki EBC fren sayesinde çözdüm.Eğer bu sorunu yaşayanlar varsa sırasıyla şunları yapıyor; Eğer arabamın herşeyi düzgün çalışsın diyorsanız üzerinde yamuk bir parça olmasın diyorsanız aracınızın porya bilyalarını değiştiriyorsunuz.Ve ardından yeni bir set disk ve balata ile sorun düzelmiş oluyor. Eğer porya bilyalarına girmeden ve az masraf ile yine titremesiz bir fren sistemi istiyorsanız aracınızın disklerini torna yaptırıyorsunuz ama aracın diskleri sökülmeden torna yapılması lazım ve bu sistem duyduğuma göre her oto tornacıda olmuyor. Sorun mantık olarak nasıl çözülüyor peki kısmına gelirsek,eğer aracınız önden kaza yaptıysa yada sert bir çukura girildiyse bu porya bilyalarının ya 2 tarafıda yada sadece bir tarafı yamulabiliyor.Ve buda diskin hafiften yamuk dönmesine ve frene basınca titremeye yol açıyor.Diskleri üstünde tornalatmamızın amacı yamuk olan porya bilyalarına diskimizi uydurarak yani yamultarak düzgün çalışmasını sağlıyoruz. Biraz uzun bir yazı oldu fakat ben bu sorundan çok çektim bu kadar yıl içerisinde servisteki kimse yada diğer servisler bu şekilde bir bilgi aktarmadılar ve sorunu çözdüğüm için çok mutluyum.Aynı sorundan başı ağrıyan varsa yada bilgi almak isterse seve seve yardımcı olurum.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 bende de başladı sanırım..geçen 140 civarı giderken aniden bastım frene acayip şekilde direksiyonu salladı..daha ön öyle bi şey olmamıştı..uzun yolda aracımı arasıra yüksek hızlara çıkartıyorum...verdiğiniz bilgiler için tşk ler..porya bilyalarının fiyatını öğrenebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 güzel paylaşım teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 paylaşım için teşekkürler çok faydalı olduğuna inanıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Gecmis olsun. Arac kullanim zevkini ve frene basmak istemediginiz icin guvenligi ortadan kaldiran bir durumdur bilirim. 5 sene iyi dayanmissiniz. Porya fren anında titreme yapar doğrudur ancak bu aracın alttan darbe alması ile alakalidir. Bu nedenle usta maliyeti ucuz olandan, yani disk - başlata ikilisinden baslar çözüme. Ya da gecmisini sormasi lazim tespit ederken ama poryalarin formunu degistirecek bir durum ciddi hasar neticesinde olacagindan ustalar ihtlmal vermezler pek. Benim forumda 5-6 sene önce böyle bir konum vardı ve poryalar o zaman da konuşulmuştu. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Ben porya bilyelerini sordurmuştum bir ford servisine özel servisti fiyat olarak tek taraf için 100tl dediler çifti 200tl yapıyor.Ama bu konu hakkında bilgi aldığım ebc fren bana fiyatın fazla olduğunu ve herhangi bir porya bilyesi satan bir yerden daha ucuza bulabileceğimi söyledi.Öyle özel bir parça değilmiş yani.Aracın üzerinde tornalama işlemini ise 60tl'ye yaptırdım çift diskide. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Gecmis olsun. Arac kullanim zevkini ve frene basmak istemediginiz icin guvenligi ortadan kaldiran bir durumdur bilirim. 5 sene iyi dayanmissiniz. Porya fren anında titreme yapar doğrudur ancak bu aracın alttan darbe alması ile alakalidir. Bu nedenle usta maliyeti ucuz olandan, yani disk - başlata ikilisinden baslar çözüme. Ya da gecmisini sormasi lazim tespit ederken ama poryalarin formunu degistirecek bir durum ciddi hasar neticesinde olacagindan ustalar ihtlmal vermezler pek. Benim forumda 5-6 sene önce böyle bir konum vardı ve poryalar o zaman da konuşulmuştu. Saygılarımla. Valla benim aracımın alttan hiç bir kazası yok sadece sağ ön taraftan küçük maliyetli bir kazası olmuştu tampon ve far değişmişti.Sert bir çukura girildiğindede bu parçalar zarar görebiliyormuş.Hatta 18'' janta sahip insignia'larda bu sorun fabrika çıkışı beliriyormuş poryalar 18'' jant için güçsüz geliyormuş.Servis bana her seferinde disk ve balata aldırdı.Hatta geçen hafta 90.000 bakımına girdiğimde porya bilyelerinde sıkıntı olabilirmi diye sorduğumda bana yok ondan değildir focus 1'lerin kronik sorunu bu demişlerdi. Şimdi servisteki ''usta'' denen kişilere ben bir ustalık yapıp sorunun ne olduğunu söyleyeyimde başka ford kullanıcılarının maddi ve araçlarıyla manevi sorunu kalmasın bende de başladı sanırım..geçen 140 civarı giderken aniden bastım frene acayip şekilde direksiyonu salladı..daha ön öyle bi şey olmamıştı..uzun yolda aracımı arasıra yüksek hızlara çıkartıyorum...verdiğiniz bilgiler için tşk ler..porya bilyalarının fiyatını öğrenebilir miyiz? !40 km'lerde yapıyorsa sorunu demekki sizinki daha az olmuş şimdi bütün titreme sorunları için aynı şeyi söylemiyorum hani sadece diski yamuk olanda olabilir fakat benim gibi her disk ve balata değiştirdiğinde belli süre sonra başlıyorsa bu sorun çözümü budur Ben her yeni set aldığımda 9.000 10.000km dayanıyordu ve 100-120 km arasında ve üstünde frene basınca çok şiddetli titreme yaşıyordum.Dediğim gibi üzerinde tornalama yaparsanız ve yeni bir set balata alırsanız farkı görürsünüz Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Paylaşım için teşekkürler, aynı sorun bendede var ve en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Paylaşım için teşekkürler, aynı sorun bendede var ve en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum... İnşallah yararlı olmuştur bilgiler yaptırdığınızda bilgilendirirseniz sevinirim.Bu arada fren hidrolik yağınızada baktırın derim ben aracımın 8. senesi bu sene ve ilk defa ben değiştirdim fren hidrolik yağımı servis çok ilgisiz bu konuda baktırmanızda fayda var eğer bakılmadıysa hiç. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Frene basınca, titreme sorununun en önemli kaynağı frenleme sistemi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Frene basınca, titreme sorununun en önemli kaynağı frenleme sistemi Frenleme sistemi derken hangi parçadan yada neden bahsediyorsunuz acaba ? Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Aynı sorunu zamanında bende yaşadım yüksek hızlarda firene basınca direksiyon titriyordu. Sorunu eğilmiş ön disklerdenmiş.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Aynı sorunu zamanında bende yaşadım yüksek hızlarda firene basınca direksiyon titriyordu. Sorunu eğilmiş ön disklerdenmiş.. Dediğim gibi eğer yeni disk takıldığında bu sorun çözülüyorsa sorun disklerde fakat benim gibi her yeni disk ve balata alındığında sorun çözülmüyorsa ki benim gittiğim 2 servis var ikisindede bu konuda gelen müşteri sayısı fazlaymış sorunu anlattığım gibi çözmek mümkün. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 19 Ağustos 2012 Paylaş 19 Ağustos 2012 Bence sevinmeniz için erken Aynı sorunu bende yaşadım çok takım disk,balata,ve torna..... Ama nafile ilk 1000-1500km sonra tekrar başladı.Poryolara bir zarar verecek kaza veya çukura düşme yaşamadım.En son ön disklerin tornası ve fren merkezlerinin temizlenmesi,fren hidroliğinin değişmesi ,en sonunda da arka kampanaların tornalanmasıyla 7000km dir bir sorun yaşamıyorum.Bilginize Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2012 Paylaş 20 Ağustos 2012 Fakat torna demişsinizde benim dediğim işlemde aracın diskleri sökülmeden torna yapılıyor.Porya işinde ise bendede oraya kadar işlenecek bir kaza olmadı ama şuanda dediğim işlemlerle sorunum düzeldi Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 20 Ağustos 2012 Paylaş 20 Ağustos 2012 Fakat torna demişsinizde benim dediğim işlemde aracın diskleri sökülmeden torna yapılıyor.Porya işinde ise bendede oraya kadar işlenecek bir kaza olmadı ama şuanda dediğim işlemlerle sorunum düzeldi Torna aracın üzerinde yapılır,ana kural budur. Umarım tekrar etmez ama..... Kaza yapmadıysanız poryoyu eğecek kadar titreme tekrar başlayacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts