İçeriğe Yönlendir

Audi'Nin Rezil Krikosu

Rıdvan Ergün

Recommended Posts

Turkay Enez

Geçmiş olsun.

Dağ başında ve gece karanlığında kriko olması gerektiği gibi bile olsa zor bir iş...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yine de sevinmek lazım. Her şeyi ile mükemmel S60 larda o kriko da yok (züğürt tesellisi gibi oldu :D )

Ayyy kriko mu yook. valla iyiy ki almamışsın. Ne desek cc 'candır' mı desek. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Gecmis olsun ben de sizin gibi yapardım herhalde önce camurlugu deler lastiği değiştirir sonra da üzülürdüm beklese miydim diye.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ben mümkün değil çoluk çocuk bekleyemem. Bizimkiler araba giderken dahi ağlıyorlar, Allah muhafaza öyle bir durumda ne yaparlar kim bilir. Gerekirse çamurluğu söker atarım, aracı ne yapar ne eder onarırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Evet dün Metro Markete gittim. Gözüm hemen araba reyonu ve krikolara kaydı. Bu krikodan vardı. Kullanım kolaylığı çok iyi. Fakat arabaya dayanacak uç kısmı ince gibi geldi bana. Delmesin bir de alt tarafı. Tam emin olamadım.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Geçmiş olsun Rıdvan Bey,

Krikoyu Audi ye gönderirseniz eğer gelen mesajı da bizimle paylaşırsanız seviniriz. Ne cevap verecekler çok merak ettim. :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Aslında şöyle bir şey alıp koymak lazım arabaya.

http://www.hepsibura...tegoryId=264025

Bu tip krikoyla aracı nerden kaldırırız hiç bilmiyorum. Hele eğimli yerlerde bana hiç güvenli gelmiyor. Ben de fordun kendi krikosu var, gayet kullanışlı, kayma ihtimali hiç yok gibi. İki üç kez kullandım, sıkıntısız kaldırdım ve değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Evet dün Metro Markete gittim. Gözüm hemen araba reyonu ve krikolara kaydı. Bu krikodan vardı. Kullanım kolaylığı çok iyi. Fakat arabaya dayanacak uç kısmı ince gibi geldi bana. Delmesin bir de alt tarafı. Tam emin olamadım.

aman bu krikoları tam yerinden vurmazsanız delme yamultma ihtimali var diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Benim arabada hiç lastik değişimi yapmadım.C-max'lerinki nasıl çıkıp bakalım hemen :D

Yazılanları başından sonuna kadar okudum.Eğimli arazide lastik değişimi benimde başıma gelmişti. Arabayı 200-250 m.ileri daha düzgün bir yere alıp değiştirmek zorunda kalmıştım. Olan lastiğe olur dedim. Çok yavaş gittiğim için onada bir şey olmamıştı. Yazık olmuş arabanıza...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Audinin yeni bir kriko ile birlikte kullanma talimatları gönderip, aracı da bir servise yönlendirip, çamurluğu yaptıracağını tahmin ediyorum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Audinin yeni bir kriko ile birlikte kullanma talimatları gönderip, aracı da bir servise yönlendirip, çamurluğu yaptıracağını tahmin ediyorum..

Çok iyimsersin Mehmet Abi

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

O kriko o araca konmadan önce kimbilir kaç test yapılmıştır. Bencede bir şey beklemek iyimserlik olur...

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Aynı olayı 2008 VW Polo aracı olan arkadaş yaşadı.Arka lastik olduğu için marşpiyeldeki boyayı kaldırmış ve biraz eğmişti.Sonra beni aradı kriko istedi verdim.yarım saate kalmadan işini halledip geldi.vw grubu araçlardan bir daha soğudum.vw nin koyduğu kriko olmasa daha iyi.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Bu fotoğrafı gönderip konuyu anlatan bir yazı yazacağım. Benim ortağımın BMW sinde şanzumanla ilgili bir problem çıkmıştı. Buradaki servisler gıcıklık yaptı. Garantin bitmiş bir hafta önce dediler ve 17 milyar masraf çıkarttılar. BMW Almanya'ya mail attık. Bedava değiştirdiler. Bakalım AUDİ bana ne diyecek

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Zaman geçtikçe maliyet endişesi ile bazı şeylerde geriye giden firmalara gıcık oluyorum. Maliyet için gözümüzden düşüyorlar.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Geçmiş olsun. Almanya da bunlar pek olmuyor galiba. Türkiye şartları çoook farklı.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim. Gerçekten çoluk çocuk olunca insanı ayrı bir sıkıntı basıyor. Lanet olsun arabasına lastiğine ama dağın başında ailenle mahsur kalmak çok fena.

Bu konuyu açmamın asıl sebebi, bu tarz yolda bırakabilecek konulara dikkat çekip, herkesin kendi önlemine almasına bir nebze katkıda bulunabilmek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...