İçeriğe Yönlendir

Street Ka

Kaan Akkor

Recommended Posts

Kaan Akkor

Yeniden selamlar,

İlk sahibi olduğum bu aynı aracı, 6 yıl sonra bulup yeniden satınaldım. :) şu an hem ilk hem de 4. sahibiyim. Tuhaf bir duygu ama yine benim olduğu için mutluyum yeaa :) Noter satışından sonra, ZTS / Lastik / Kasko / Cam Filmi vb. konularla uğraşıyorum. Arka geri lambasına da çakar taktıracağım ama bir türlü birine denk gelemedim. Uçak çakarı gibi kırmızı renk istiyorum. Bostancı Sanayi' de falan bilindik bir yer varsa önerilerinizi bekliyorum.

Tekrar görüşmek üzere.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yeni ve eski aracınız hayırlı olsun.çok değişik bir durum olmuş sizinki :)

yalnız arabam bölümünde konu açıp 1 tanecik arkadan çekilmiş fotoğraf koymak olmaz.detaylı iç ve dış fotoğrafları bekleriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok güzel bir duygu olmalı, yeni yine yeniden güle güle kullanın. aynı renklisi uzun süre Bebek civarında park halinde görüyordum.

Yorum bağlantısı
Kaan Akkor
(düzenlendi)

yeni ve eski aracınız hayırlı olsun.çok değişik bir durum olmuş sizinki :)

yalnız arabam bölümünde konu açıp 1 tanecik arkadan çekilmiş fotoğraf koymak olmaz.detaylı iç ve dış fotoğrafları bekleriz.

slr makinamı bir arkadaşıma ödünç verdim. O yüzden sıradan fotoğraflar koymayı tercih etmiyorum. ama 1 tane daha yükleyeceğim ;)

Çok güzel bir duygu olmalı, yeni yine yeniden güle güle kullanın. aynı renklisi uzun süre Bebek civarında park halinde görüyordum.

Teşekkür ederim,evet bebek' te ki 34 BRT 76. ama çok sıkıntılı bir araç. O' nu almadım bu sebepten :)

Çakar lamba yasaktır, cezası var. Aman dikkat.

hımmm. uyarı için teşekkürler. Buna dikkat edeceğim.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
tşk=teşekkür
Yorum bağlantısı
Kaan Akkor
(düzenlendi)

bu bahçede ilk anlar

h0BiN.jpg

bu da duş alırken.

eGOXM.jpg

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kaan Akkor

Allah sattırmasın diyelim :) 16 yaşında yeğenim var. 2 yıl daha kullanıp O' na üniversitede hediye olarak devretmeyi düşünüyorum; Bakalım... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kaan Akkor

yine yeni yeniden hayırlı olsun :D:nazar: :nazar:

teşekkürler :)

Bunların fiyat aralığı nedir,hayırlı olsun tekrardan.

20 - 25 bandında geziyorlar...

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yeniden hayırlı olsun gerçekten değişik ve ilginç bir duygu olsa gerek :D:nazar:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Kaan Akkor
(düzenlendi)

önüm arkam sağım solum film... 007 Bond :D

2USac.jpg

tarihinde Kaan Akkor tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Altındal

bittim bu araca, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...