Alper Saral 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 (düzenlendi) 2008-2012 model Ford Fiesta araçlarda uygulanan arka sağ sis lambası ( ampullü model ) stoklarımıza girmiştir. Bilgilerinize sunarım. http://www.fordburada.com/ARKA-SIS-LAMBASI-AMPULLU-MODEL-SAG-FIESTA-08,PR-50709.html Saygılarımla, Alper SARAL 13 Şubat 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Link yenileme Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 (düzenlendi) Arka sağ sis zaten içeriden düğmeden basınca yanıyor.Sol sis yanmıyor.Görüntü için koymuşlar sol sisi.Sol sis olsa daha iyi olurdu. Sol da varmış. http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=84798#. 28 Ağustos 2012 tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Köksal 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 (düzenlendi) Evet, Türkiyede sol siste duy var ingiltere gibi trafiğin ters aktığı ülkelerde ise sağ tarafta sis ampulu var... Ben de tavsiye ederim çift olunca daha iyi oluyor... elektiriği işini bilen bi usta kablo mablo herşey dahil 20 liraya yapıyor. not: tampon çıkmalı diyenlere aklınız yatmıyosa yaptırmayın...araç lifte kaldırılıp sis tampon sökülmeden çıkabilir. 28 Ağustos 2012 tarihinde Emre Köksal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Evet dediğiniz gibiymiş.Yakın bir zamanda taktırayım o zaman.Diğerinin yanmaması gözüme batıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Özkan MENGÜASLAN 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 ya ben de farkettim onun yanmadığını hatta patladı falan zannettim benimkini... gidip ampul falan alıcaktım... neden böyle bişi yapmışlar anlamadım Yorum bağlantısı
Alper Saral 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 ya ben de farkettim onun yanmadığını hatta patladı falan zannettim benimkini... gidip ampul falan alıcaktım... neden böyle bişi yapmışlar anlamadım +1 Yorum bağlantısı
semih çalışkan 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Beyler montajı nasıl bu sis farının? araya role koymaya gerek var mı? tesisatı yakmayalım direk bağlarsak ki yakmışlığım olduğu için çekiniyorum. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Beyler montajı nasıl bu sis farının? araya role koymaya gerek var mı? tesisatı yakmayalım direk bağlarsak ki yakmışlığım olduğu için çekiniyorum. Diğerinden paraler bir kablo alacaksınız hepsi bu ,Herhangi bir zararı olmaz, Uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yok tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Alper Saral 16 Eylül 2012 Yazar Paylaş 16 Eylül 2012 Diğerinden paraler bir kablo alacaksınız hepsi bu ,Herhangi bir zararı olmaz, Uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yok tavsiye ederim. +1 1 Yorum bağlantısı
Burhan Çelik 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Sipariş verirken sağ mı olarak verdiniz? Yorum bağlantısı
semih çalışkan 29 Ekim 2012 Paylaş 29 Ekim 2012 Beyler bunun montajini nasil yapicaz tampon sokmeye gerek yoktur umarim? Yorum bağlantısı
semih çalışkan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 elektrik işini hallederim de sökme takma işlemini nasıl yapıcam? daha önce takan veya takılırken gören var mı aranızda? Eskisini nasıl sökebilirim ? adım adım tarif alsam çok olmam umarım:) 1 Yorum bağlantısı
semih çalışkan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Bügün kendim takmaya çalıştım, önce lastiği söktüm ve izolasyon malzemesinin altındaki reflöktörü tutan vidayı gördüm onu sökünce çıkacak diye mutlu mutlu söktüm ama bir baktım reflöktörün diğer ucunda elimin girmesi imkansız bir vida daha var. onu sökemedim işte muhtemelen tamponu sökmek gerek cidden. iki tane Elektrikçiye gittim hiçbiri bilmiyor sen tak biz elektriği bağlarız dediler:) Tecrübesi olan lütfen paylaşsın..... Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 (düzenlendi) Tamponu sökmek ehil bir elde 5 dakika bile sürmez,Ben park sensörü montajı yapar iken bu sis lambasınıda taktım ,Ama tamponu söküpmü,Sökmedenmi hatırlamıyorum Yine de dediğim gibi komple tamponu sökmek çok basit bir işlem,Zaten tampon diye gördüğünüz şey tamamen görüntü amaçlı granaj dan ibaret 30 Ekim 2012 tarihinde Yasin_Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
semih çalışkan 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 (düzenlendi) reflektörü 2 vida tutuyor.1.si davlumbaz'ın hemen kenarından görünen vida bu vida basit diğeri ise tamponun iç kısmında kalıyor ve tampon sökülmeden neredeyse imkansız gibi.alttaki resimde vidanın yerini belirttim. Uploaded with ImageShack.us Evet Galip bey , gösterdiğiniz vida tek sorun, takmak istiyorsam tamponu sökücem çare yok araba daha 2 aylık o yüzden pek oynamak istememiştim.. 31 Ekim 2012 tarihinde semih çalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Köksal 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 benim sol arka sis çatlaktı sağ sisi de fordburada dan almıştım...yaza girerken ücretsiz yaz bakımında rica ettim sol sisi orjinal paspas almıştım o gün alttan girdim üstten çıktım ücretsiz olarak servise taktırdım. Sağı da ben almıştım zaten...ikisini de verdim lifte kaldırıp tamponu sokmeden montajladılar.... yalnız şöyle bi olay var....sol sisten paralel çekilen kablo sağ sise soldaki kadar enerji veremiyor sanki...sağ sola nazaran biraz daha sönük yanıyor... Yorum bağlantısı
Emre Köksal 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Ya ampul ya da sis reflektoru cakmadir. Ben olsam iki tane osram tek duy ampul alip ampulleri degistirmeyi denerdim. reflektör orjinal diye düşünüyorum servistekiler de çakma demedi... iki siste de f1 çakar ampulu mevcut ... ampulleri yer değişsem de sağ az yanıyo....ben sonradan ek yapılarak hat çekildiği için olduğunu düşünüyodum...elektrikten pek anlamam 1 Yorum bağlantısı
Cemal Alagöz 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 bende istiyorum bundan 10 numara ford çalmış malzemeden Yorum bağlantısı
Faruk Meydam 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 sağ sis taktırmayı düşünen arkadaşlara bende öneririm.hatta linkteki aracın sisleri gibi yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Onur Çelik2 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 videodaki 34 GD 3690 plakalı aracın başka fotosunu gördüm webde ---ayna altlarına yeri aydınlatan beyaz ışık yapılmış --,araç sahibinden veya diğer kullanıcılardan nasıl yaptırabileceğim hakkında bilgi, yer ,adres ,telefon rica ederim. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 arkadaşlar selam, arka sağ sis siparişim geçen hafta geldi nihayet. takmak için can atıyorum fakat bir türlü tampon sökmeye elim gitmedi istanbul' da bildiğiniz işini bilir güvenilir elektrikçi var mı acaba ? çünkü hazır tampon sökülmüşken arkaya camera da takacağım için kablo falan da döşenmesi lazım. işini iyi yapan birine ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 olmamış Üstünde Ford logosu yok yetenek var.Grup olarak Yetenek sizsinize mi katılsak ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 (düzenlendi) arka sağ sis çakma duylu model sol taraftaki kırık olan sis lambamı değerlendireyım dedim. olmuş mu, olmamış mı taktir size kalmış. ben yapar geçerim :D Finish Budur bendemi yapsam acaba... 2 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 (düzenlendi) buda arac üzerindeki fotosu ahahahah çok ii olmuş eline sağlık Ledler düşük voltajlı mı yoksa gündüz olduğu için mi parklarla aynı ayarda gibi yanıyor ? benimkiler daha bir parlak yanıyor da yarın bir resim koyarım. 3 Ağustos 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Led değil orjinal ampul var,gündüz olması sebebiyle öyle çıkmış Led derken ampul demek istedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts