Misafir 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Annem ve babam bir yakinimizin evlilik dugunu icin Aydin'a gidecekler kismetse. Aydina'a giderken tercih edilecek firma hangisidir? Surekli Ankara'dan otobus bulunur mu? gibi sorulara konü hakkinda bilgi sahibi arkadaslardan cevap alabilirsem sevinirim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Metro olmasın. Her yolculuk yapacak arkadaşı metro'dan men ediyorum. bana neler çektirdiler gerisini siz düşünün. 3 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 İstanbul-Ankara arası Kamilkoç'u kullanmıştım , gerçekten memnun kalmıştım Metro olmasın. Her yolculuk yapacak arkadaşı metro'dan men ediyorum. bana neler çektirdiler gerisini siz düşünün. Halk otobüsü gibi Metro , her yerde duruyor 10 saatlik yol 12 saatte bitmiyor Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Pamukkale abi egenin tartışılmazı 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 İstanbul-Ankara arası Kamilkoç'u kullanmıştım , gerçekten memnun kalmıştım Halk otobüsü gibi Metro , her yerde duruyor 10 saatlik yol 12 saatte bitmiyor 1,5 saat rotar yapıp şehir dışında 1 günde bitecek işimin 2 gün sürmesine sebep oldular, yerime başkasını oturtup beni müavin koltuğuna yönlendirdiler (ki bende muavin tipi var mı) netten seçtiğim marka otobüsün dışında başka marka otobüs geldi. Vs. vs. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 (düzenlendi) Valla ben de Kamil Koç'u önermiyorum. Klima doğru düzgün çalışmıyor. Muavinleri bir ilgisiz, güler yüz yok. En büyük rakibi Nilüfer Turizm Kamik Koç'a fark attı. Kuşadası taraflarına gidilecekse Anadolu'yu tek geçerim. Pamukkale,Varan,Ulusoy gibi firmalar gidiyorsa mutlaka bunlardan birini tercih edin. Ulusoy'da az önce baktım Ankara Aydın internet fiyatı 50 tl idi. 29 Ağustos 2012 tarihinde Borga Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Tüm firmalar göreceli. Genel olarak nlüfer iyi, bence de.. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Tüm firmalar göreceli. Genel olarak nlüfer iyi, bence de.. Hocam bir firma hiç mi kendini geliştirmez ? Kamil Koç için konuşayım. Senelerdir binerim mecburiyetten koltukta tv olayı herkesten sonra geldi. Tv'lerdeki film içerikleri eski. Personellerinde ilgi alaka neredeyse yok gibi.Utanmasa suyu kafana atacaklar. Hala 2+1 seçeneği yok benim Esk-Ayvalık arasında. Nilüfer mesela şu anda bütün araçlarını 2+1 yaptı.Yerler parke döşeme falan filan. Kamil Koç gibi eski köklü bir firmaya bu tarz şeyler yakışmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Pamukkale cocuklugumun firmasiydi. Yillar sonra en son annem 5 Ay once istanbul'dan yaklasik 7 saatte geldi. Aslinda gelemedi, sonunda dayanamayip ben ankara otoban giselerinde karsiladim. Bozuk otobusu sefere verdiklerini Bolu tuneli rampalarinda kabul etmis kaptan sofor. Sikayet ettim, arac yoldayken, ondeki veya arkadaki araclarla yolcu becayisi yapilsin diye, musteri hizmetleri 1 hafta sonra donus yapti. O da ozur degil, savunma amacli olarak. Bu nedenle Pamukkale'yi bastan eliyorum. Kamil Koc'u severiz. Ankara-istanbul guzergahinda degismez firmamizdir, Oncelik yine onlarda olur. Sonra ulusoy olur. Paylasimlar icin tesekkurler. Benim acimdan yeterli bilgi aldigimdan konu kapanir ama sanki konu firmalar ve yasadiklarimiz tadinda devam edecek gibi, gerekirse baslik degistirilebilir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Valla ben Anadolu'yu internet üzerinden şikayet ettim kendilerine. 1 saat sonra beni geri aradılar. Benim favori firmam Anadolu'dur. Bulursam önce onunla giderim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Abi şuan da büyük firmaların hepsi bölge bölge farklı hizmet kalitesinde çalışıyor maalesef.Çünkü büyükler şehilerde ki yöresel firmaları otobüs ve çalışanları ile bünyelerine kattılar dolayısıyla genlerini de almış oldular.Bu yüzden büyük bir firma bir şehirde çok iyi iken diğer şehirde içler acısı durumda olabiliyor.Çıkış Ankara olsa da otobüs Aydın a ait olacağı için o bölgeden gelecek yorumları dikkate almanda fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts