Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 şarj dinamosu arıza yaptı tamir yapıldıktan sonra arasıra hava filtresin patlama sesi geliyor neden olabilir merak ettim patlama sesi kalkarken yapıyor ilk önce devir düşüyor ondan sonra patlama sesi geliyor çözemedim gitti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 lpg manifoltta patlıyor olmasın baktır derim Yorum bağlantısı
Engin Özarı 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Yapan kişinin , ateşleme mekanizmasında başka bir arızaya neden olma olasılığını uyandırıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Yapan kişinin , ateşleme mekanizmasında başka bir arızaya neden olma olasılığını uyandırıyor. her zaman yapsa diyeceğimde engin abi ama bilemiyorum getiriyorum test surusune çıkıyo bi sorun yok diyip gönderiyo lpg manifoltta patlıyor olmasın baktır derim yok mustafa manifolttan değil şahit oldum hava filtresinden geliyor şarj dinamosu arıza yaptığında millet bana bakıyo nereden geliyo patlama diye :D Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Hava filtresi parçalanmış olmasın, bizim connectlerden birinde rastlamıştık bu soruna.Hava filtresi parçalanmıştı... tam cevabı gönderdimki diğer patlama sesi geldi aklıma.Turbonun soğutma peteklerine giden körüklü hortumlarını kontrol edin ondaki küçük deliklerde patlatma yapıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Avans hatası, buji hatası, buji kabloları yanlış bağlı (tekleme de yapması gerek) 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 (düzenlendi) Avans hatası, buji hatası, buji kabloları yanlış bağlı (tekleme de yapması gerek) tekleme yokta servet abi arada yığılmagibi oluyo ondan sonra roket gibi fırlıyo Hava filtresi parçalanmış olmasın, bizim connectlerden birinde rastlamıştık bu soruna.Hava filtresi parçalanmıştı... tam cevabı gönderdimki diğer patlama sesi geldi aklıma.Turbonun soğutma peteklerine giden körüklü hortumlarını kontrol edin ondaki küçük deliklerde patlatma yapıyor. araç pallio şahin abi connect değil 2 Eylül 2012 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Ateşleme zayıflarsa manifoldda çiğ gaz birikir, çekiş düşer, ateşleme canlanınca araç uzar ama biriken gaz manifoldda patlama yapar. Alternatör sök tak esnasında ateşleme kabloları yerinden çıktı veya gevşedi ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Ateşleme zayıflarsa manifoldda çiğ gaz birikir, çekiş düşer, ateşleme canlanınca araç uzar ama biriken gaz manifoldda patlama yapar. Alternatör sök tak esnasında ateşleme kabloları yerinden çıktı veya gevşedi ? o kadar çok şey sokuldiki sevet abii anlatamam belkide sökülmüştür yarın fırsat bulabilirsem gidip bi fırca basacam adamlara Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 benim araçta da vardı flitre kapağının vidaları yalama olmuştu vidaları değiştirdik ses kalmadı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 benim araçta da vardı flitre kapağının vidaları yalama olmuştu vidaları değiştirdik ses kalmadı ibrahim abi açık tip var bende kapalı yı ben attım sarmadı beni sarz dinamosu arıza yapmadan önce yoktu böyle sıkıntı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 6 şiket arabası vardı Stilo, hepsinin hava filtre kabini patlamıştı, 2 sinin ki yere düşmüştü 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 6 şiket arabası vardı Stilo, hepsinin hava filtre kabini patlamıştı, 2 sinin ki yere düşmüştü anlamadım çağlar abi bu olayı google amca da arattım dediğin gibi çoğu lişi kapak patlaşmıs nasil bi basınç varsa bide bi sorum olacak bu paliolar bilgisayara bağlanıyomu bağlanıyosa çıkarmı bu sorun :D Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Arkadaşımdaki marea nın gaz kelebeğinden hava filtresine kadar olan (hava filtresi kutusu dahil) yarılmıştı. 1.6 103 lüklerin hastalığı sanırım. Devirli mi kullanıyorsunuz? Arkadaşım çok devirli gider de ara ara hala patlatıyor boruyu yanında hepsiburadadan aldığı yedek boruyu taşıyor. Fakat felaket ses veriyor açık filtre ile sizdeki de öyle olmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 manifoldda yağ birikimi + buji olarak son kararımızı açıklıyoruz Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 manifoldda yağ birikimi + buji olarak son kararımızı açıklıyoruz bujiler sıfır çağlar abi diğerlerine en kisa sürede bakacağım :D sorun gazda değil benzindeymiş onu öğrendim :D teşekkürler çağlar abiyle fatih ustaya Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Eylül 2012 Yazar Paylaş 16 Eylül 2012 şu anda durum düzeldi depo ya 50 lira lik 97 oktan benzin atınca sıkıntı kalmadı :D su anda yakıt sıkıntısı var kilometre 32 kuruş yakıyor o durumlar uğraiıyorum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Eylül 2012 Yazar Paylaş 16 Eylül 2012 Buji yanlıştır... mehmet abi bujilerden önce de vardı taktık hala devam ediyodu benzin azdı benzin aldım şimdi yapmıyo ama sabahları bi garip çalişiyo bide son susturucunun içi dökülmüş yakıt konusu belki ondandir bide son zamanlar da gaza iiiiiiii bi zam geldi 1 ay önce 1.99 alırken enson 2.51 den aldım bunun etkisi olabilir:D :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts