İçeriğe Yönlendir

Hava Filtresinden Patlama Sesi ( Palio )

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

şarj dinamosu arıza yaptı tamir yapıldıktan sonra arasıra hava filtresin patlama sesi geliyor neden olabilir :D merak ettim patlama sesi kalkarken yapıyor ilk önce devir düşüyor ondan sonra patlama sesi geliyor :D çözemedim gitti

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Yapan kişinin , ateşleme mekanizmasında başka bir arızaya neden olma olasılığını uyandırıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yapan kişinin , ateşleme mekanizmasında başka bir arızaya neden olma olasılığını uyandırıyor.

her zaman yapsa diyeceğimde engin abi ama bilemiyorum getiriyorum test surusune çıkıyo bi sorun yok diyip gönderiyo :D

lpg manifoltta patlıyor olmasın :) baktır derim

yok mustafa manifolttan değil şahit oldum hava filtresinden geliyor şarj dinamosu arıza yaptığında millet bana bakıyo nereden geliyo patlama diye :D :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hava filtresi parçalanmış olmasın, bizim connectlerden birinde rastlamıştık bu soruna.Hava filtresi parçalanmıştı... :)

tam cevabı gönderdimki diğer patlama sesi geldi aklıma.Turbonun soğutma peteklerine giden körüklü hortumlarını kontrol edin ondaki küçük deliklerde patlatma yapıyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Avans hatası, buji hatası, buji kabloları yanlış bağlı (tekleme de yapması gerek)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Avans hatası, buji hatası, buji kabloları yanlış bağlı (tekleme de yapması gerek)

tekleme yokta servet abi arada yığılmagibi oluyo ondan sonra roket gibi fırlıyo

Hava filtresi parçalanmış olmasın, bizim connectlerden birinde rastlamıştık bu soruna.Hava filtresi parçalanmıştı... :)

tam cevabı gönderdimki diğer patlama sesi geldi aklıma.Turbonun soğutma peteklerine giden körüklü hortumlarını kontrol edin ondaki küçük deliklerde patlatma yapıyor.

araç pallio şahin abi :D connect değil :D

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ateşleme zayıflarsa manifoldda çiğ gaz birikir, çekiş düşer, ateşleme canlanınca araç uzar ama biriken gaz manifoldda patlama yapar.

Alternatör sök tak esnasında ateşleme kabloları yerinden çıktı veya gevşedi ?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ateşleme zayıflarsa manifoldda çiğ gaz birikir, çekiş düşer, ateşleme canlanınca araç uzar ama biriken gaz manifoldda patlama yapar.

Alternatör sök tak esnasında ateşleme kabloları yerinden çıktı veya gevşedi ?

o kadar çok şey sokuldiki sevet abii anlatamam belkide sökülmüştür :D yarın fırsat bulabilirsem gidip bi fırca basacam adamlara

Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin

benim araçta da vardı flitre kapağının vidaları yalama olmuştu

vidaları değiştirdik ses kalmadı

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

benim araçta da vardı flitre kapağının vidaları yalama olmuştu

vidaları değiştirdik ses kalmadı

ibrahim abi açık tip var bende :D kapalı yı ben attım :D sarmadı beni sarz dinamosu arıza yapmadan önce yoktu böyle sıkıntı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

6 şiket arabası vardı Stilo, hepsinin hava filtre kabini patlamıştı, 2 sinin ki yere düşmüştü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

6 şiket arabası vardı Stilo, hepsinin hava filtre kabini patlamıştı, 2 sinin ki yere düşmüştü

anlamadım çağlar abi bu olayı google amca da arattım dediğin gibi çoğu lişi kapak patlaşmıs nasil bi basınç varsa bide bi sorum olacak bu paliolar bilgisayara bağlanıyomu bağlanıyosa çıkarmı bu sorun :D :D :D

Yorum bağlantısı

Arkadaşımdaki marea nın gaz kelebeğinden hava filtresine kadar olan (hava filtresi kutusu dahil) yarılmıştı. 1.6 103 lüklerin hastalığı sanırım. Devirli mi kullanıyorsunuz? Arkadaşım çok devirli gider de ara ara hala patlatıyor boruyu yanında hepsiburadadan aldığı yedek boruyu taşıyor.

Fakat felaket ses veriyor açık filtre ile sizdeki de öyle olmalı.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

:bravo:

manifoldda yağ birikimi + buji olarak son kararımızı açıklıyoruz :friends:

bujiler sıfır çağlar abi diğerlerine en kisa sürede bakacağım :D :D sorun gazda değil benzindeymiş onu öğrendim :D :D :D teşekkürler çağlar abiyle fatih ustaya :bravo:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şu anda durum düzeldi depo ya 50 lira lik 97 oktan benzin atınca sıkıntı kalmadı :D :D :D su anda yakıt sıkıntısı var :D kilometre 32 kuruş yakıyor o durumlar uğraiıyorum

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Buji yanlıştır...

mehmet abi bujilerden önce de vardı taktık hala devam ediyodu benzin azdı benzin aldım şimdi yapmıyo ama sabahları bi garip çalişiyo bide son susturucunun içi dökülmüş yakıt konusu belki ondandir bide son zamanlar da gaza iiiiiiii bi zam geldi 1 ay önce 1.99 alırken enson 2.51 den aldım bunun etkisi olabilir:D :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...