Hadi Küçükoğlu 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 (düzenlendi) İlk Fordum : 2005 modeldi, 1.5 TDCI Comfort... 138 binde aldım, 145 binde sattım. Kaportası motoru iyiydi. Masraf etmedim buna. Bu da içi ... Pazara çıkarmadan detaylıca temizlettim.. Sonra bu siteyle tanıştım ve model yükseltmem gerektiğini düşünerek şunu aldım : El değmemiş en klasik hali, konyadan alıp geldikten sonra evin önünde çektim fotoğrafı. 2008 kasa ama ruhsatta model 2009 yazıyor. Bu da 1.4 TDCI Comfort. Aldığımda km 65 bin civarıydı. Yenisini bulunca eskisini satacak zaman bulamadım, 2 günlüğüne de olsa 2 aracım vardı Yenisini soktum hemen filmciye Film çekin dedim, numara sormadan çektiler, bende de acemilik var tabi biraz koyu kaçtı sanırım. Camlara film çekilirken bende sanayideki parçacıları gezip aradığım parçaları buldum. Havada sis görmeyeli belki 5 sene var ama aracın olmazsa olmazı sis farı... Bunun tek suçlusu K33VRN Dükkanı kapatacakları sırada gittim, herkes bir ucundan tutuyor bitsin iş diye Sisler bağlandı biraz ayar bozukluğu var sanırım... Bu dükkanda ki son rutuşumuz da bu.. Ah K33VRN ah... Temizlenmiş paklanmış çıktık ve uzun bir süre dokunmadım araca... Jant kapaklarım da gelmedi bi türlü... Plaka 35 olacak daha... Aradan 40-45 gün geçti bu pazar hazırlıkları yaptım ve farları sökmeye karar verdim. Taze Ordu fındığı isteyen var mı ? Daha önce de söküldüğü izlenimine kapıldım zira silikon işçiliği çok kötüydü. Sökmek basit oldu bakalım takmak kolay olacak mı... İşlem tamam ... Montaj geç saatlere kaldı... Kaportayı açık unutmuşum sanırım Konuyu açtıktan sonra gidip bakayım. Bu da uzaktan görünüş. Hafta içi fırsat bulup yıkatacağım ondan sonra daha iyilerini çekerim. .............::::::::::::::::::::::::................ Hafta içi kapı kolları ve şeritleri boyanacak. Tamponu boyatmayı düşünmüyorum. Jant değişikliğine de yakıttan dolayı karşıyım, kapaklarla idare edeceğim. Fazla fotoğraf eklemişim sanırım son 15 fotoğraf gözükmedi. 2 Eylül 2012 tarihinde Hadi Küçükoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 güzel olmuş bir ara yakinen görmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Her zaman İbrahim, ailecek bekleriz lezzetli bir anlatım Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 İlk Fordum : 2005 modeldi, 1.5 TDCI Comfort... 138 binde aldım, 145 binde sattım. Kaportası motoru iyiydi. Masraf etmedim buna. çok güzel olmuş. güle güle binin. takıldığım konu ise fiestalarda 1.5 dizel motor kullanıldığını hatırlıyamadım? benmi yanlış biliyorum yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Maşallah çok güzel görünüyor, kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 çok güzel olmuş. güle güle binin. takıldığım konu ise fiestalarda 1.5 dizel motor kullanıldığını hatırlıyamadım? benmi yanlış biliyorum yoksa? yanlış yazdığımı farkettim, düzeltmek istedim gerçi ama "düzenle" dedikten sonra " fazla fotoğraf eklediniz" deyip düzenlememe izin vermedi sistem. Mod arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim Maşallah çok güzel görünüyor, kazasız belasız sürüşler teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Elinize sağlık, güzel iş çıkarmışınız 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 10 numara elinize sağlık. teşekkürler Elinize sağlık, güzel iş çıkarmışınız teşekkürler maşaallah, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. yerinde dokunuşlar olmuş.yeni aracınızın arka tamponu değişmiş sanırım.collection tamponu var araçta. bu arada ordunun neresi toprağım.. araç sol arkadan darbeli o yüzden arka tampon değiştirilmiş. Ünye'liyim Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Güle güle kullanın bu güzel Fiesta'yı. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 güle güle kullanın işlemler güzel olmuş.ön tarafıda boyat ozaman daha güzel olur :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Erkan Ambarkütük 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 sanırım jantlar kapak, size zahmet yandan jantları gösteren bir kaç tane daha resim ekleyebilirmisin bende aynı şekilde kapak düşünmüştüm hoş olmayacağını düşünerek vazgeçmiştim. Galiba düşündüğüm gibi değil onun için merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Eylül 2012 Paylaş 3 Eylül 2012 Güzel işçilik sabırla... :nazar: Belki denk gelir de daha yakından bakarız birgün :unsure2: 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 4 Eylül 2012 Yazar Paylaş 4 Eylül 2012 sanırım jantlar kapak, size zahmet yandan jantları gösteren bir kaç tane daha resim ekleyebilirmisin bende aynı şekilde kapak düşünmüştüm hoş olmayacağını düşünerek vazgeçmiştim. Galiba düşündüğüm gibi değil onun için merak ettim. gündüz yoğunluktan çekemedim fotoğrafları, flashlı falan şöyle çıktı : model : ModaCar Montreal 14 inç Jant Kapak Seti 4 lü 26a134 hepsiburada.com üzerinde 50 küsür liraya almıştım. modacar merkezi arayıp beyaz kapakların listesini almıştım sonra fotoğraflarına bakarak seçmiştim. Yorum bağlantısı
Erkan Ambarkütük 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 gündüz yoğunluktan çekemedim fotoğrafları, flashlı falan şöyle çıktı : model : ModaCar Montreal 14 inç Jant Kapak Seti 4 lü 26a134 hepsiburada.com üzerinde 50 küsür liraya almıştım. modacar merkezi arayıp beyaz kapakların listesini almıştım sonra fotoğraflarına bakarak seçmiştim. teşekkürler fotograflar için en kısa zamanda bende alcam lastikler 5 bijon mu Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 teşekkürler fotograflar için en kısa zamanda bende alcam lastikler 5 bijon mu Kapaktaki bijonlar sahte. Jant kapakları da harika olmuş. :good1: Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 Kapı kolları, yan ve arka kuşaklar, park sensörünün gözlerinin ve fotoğrafta gördüğünüz cam suyu çıkış tapasını (eğer adı buysa:)) boyattım. Son hali şöyledir. Yaptığım ve yapacaklarım tamamen budur. Sanırım arka rüzgarlık/spolier ekleyeceğim son parça olacak. Belki bu hafta belki 5 ay sonra yaparım. Biraz sıkıldım sanırım uğraşmaktan. Şimdi sadece sürüş keyfi zamanı. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 14 Eylül 2012 Paylaş 14 Eylül 2012 Ovvvvvv maşAllah. Yakından gördüm. Güle güle kullan Abi. Boya işi güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 fotoğraflardan güzel duruyor ama işçiliği pek beğenmedim. Boyanan parçaların dönüşlerinde boya artıkları falan kalmış. Biraz moralimi bozdu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Yeni aracınız hayırlı olsun. Yeni konuyu 4 gözle bekliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts