Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Selamlar.Sitenin focus mk1 kullanıcısıydım,bu akşam üstü sipariş verdiğim fiesta aracımı teslim alarak fiesta bölümündede aktif olacağım.Bir sorum olacak en baştan 2012 fiesta titanium paketi için. Elektrikli katlanan aynaları içeriden ayna kumandası üzerinden katlayıp açabiliyoruz peki bu özellik aracın uzaktan kumandasındada geçerlimi yani içerideki ayna ayarı yapan yeri ellemeden arabadan inip arabayı kitlediğimizdede aynalar katlanabilirmi olmuyorsa bunu kumandaya serviste aktarma ihtimalimiz varmıdır?Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Benim kuzenin titanyumda kapanıyor kapıyı kilitediğinde sizinde kapanması lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Benim kuzenin titanyumda kapanıyor kapıyı kilitediğinde sizinde kapanması lazım. Teşekkür ederim bakacağım hemen Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Daha araci teslim almadigim icin bakamiyorum ordaki showroom aracinda sadece iceriden kapaniyordu aynalar o yuzden bilgim olsun diye konu acmak istedim serviste kumandaya kodlanan birseyse araci cikarmadan kodlatayim diye dusundum tesekkur ederim cevaplariniz icin. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 X paket ise aracınız bu özellik mevcuttur... Araç mensünden yani teybin olduğu menüden araç ayarlarına girerseniz burada aynaların '' Kilide bağlı '' '' Kilide bağlı değil '' olarak değiştirebilirsiniz... Aracınız hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 X paket ise aracınız bu özellik mevcuttur... Araç mensünden yani teybin olduğu menüden araç ayarlarına girerseniz burada aynaların '' Kilide bağlı '' '' Kilide bağlı değil '' olarak değiştirebilirsiniz... Aracınız hayırlı olsun... Aracım titanium x paket.Dediğiniz gibidir o zaman.Teşekkür ederim inşallah fiesta ile ford'dan memnun olmaya devam ederim Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 yazılımdır aynıdır dedik fiestanınki focustakinden iyi çıktı focusta yok böyle bir ayar 60000 tl verip dizel focus alıyorsun katlanır ayna yok 45000 tl lik fiestada var. Ford' u anlamak çok zor Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 (düzenlendi) X paket ise aracınız bu özellik mevcuttur... Araç mensünden yani teybin olduğu menüden araç ayarlarına girerseniz burada aynaların '' Kilide bağlı '' '' Kilide bağlı değil '' olarak değiştirebilirsiniz... Aracınız hayırlı olsun... Erkut bey!yardımcı olabilir misiniz? Menüde far kısmında 2 seçenek var. 1. otomatik 2.gündüz farı yazıyor.Ben de otomatik seçeneği işaretli.Acaba gündüz farını seçsem ne olur.Bunu anlayamadım. Düzenleme:Büyük harf. 6 Eylül 2012 tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Beken hayırlı olsun güle güle kullan Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Beken hayırlı olsun güle güle kullan Saol Anıl şuan için gayet memnunum fiesta'dan Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 katlanır ayna varda menuden ayarlanmıyo ya sürekli kapalı kalıyo yada anahtardan açılıp kapanıyo 60000de vermedim tabii Sizin aldığınız zamanı bilemiyorum ama şu an katlanır ayna smart paket içerisinde sunuluyor. Ford resmi sitesinde tavsiye edilen fiyat titanium x paket+smart paket=61.880 TL Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Elde kalan arac iyiymis:) ben gecen hafta istanbulda arkadasimin calistigi bayiden dizel titanium focusla ilgili bilgi aldim; x paketi sadece suntoof ile alabilirsiniz tekno ya da smart paket eklenemez gibi garip bir cevap aldim. Ayrica sizin araci aldiginiz donemdeki en ust paket olan x paketi tabir yerindeyse bolup smart ve teknopakete dagitmislar. Diyorum ya Ford garip isler yapiyor anlamak mumkun degil Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ben bana iletileni söyledim illa benim dediğim gibi bir iddiam yok Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Hakim değilim konuya yanılıyor olabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts