İ.Göksel Yaman 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Özelden yazdım. Doğru heryerde doğrudur... Çekinme söylemeye... Tepki görmekten kaçınma Hoca 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Doğru heryerde doğrudur... Çekinme söylemeye... Tepki görmekten kaçınma Hoca aynen bende merak ediyorum bu konuyu göksel abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 bilgi paylaştıkça değerlidir aynen bende merak ediyorum bu konuyu göksel abi ben de ediyorum valla şahsen besledim de evde gençliğim de, çok da güzel arkadaş olmuştu bana Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Doğru heryerde doğrudur... Çekinme söylemeye... Tepki görmekten kaçınma Hoca Çekinmek ve kaçınmak mı, a ah, bana ne kadar da zıt iki kelime. Burası yeri değil. Başlık hobi başlığı buraya yazılmaz. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Hüseyin Hoca'dan gerekli açıklamayı Kamuoyu bekliyor... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 (düzenlendi) Çekinmek ve kaçınmak mı, a ah, bana ne kadar da zıt iki kelime. Burası yeri değil. Başlık hobi başlığı buraya yazılmaz. hüseyin abi olmadı yeni bi konu açabilirmisn bu konuda 7 Eylül 2012 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Maşallah.. Komple boya istiyor bu velet.. Beyaz olaymış ne iyi olurmuş Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Çekinmek ve kaçınmak mı, a ah, bana ne kadar da zıt iki kelime. Burası yeri değil. Başlık hobi başlığı buraya yazılmaz. Tamam konu aç ozaman Kasko Haram mı diye konu bile açıldı şaka şaka ben doğruyu biliyorum... Çağlar Abi ile Uğur'ada ö.m ile söyle. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Sıcaklara çok dayanıksızlar, aman diyeyim. Güle güle büyütün Armağan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Maşallah.. Komple boya istiyor bu velet.. Beyaz olaymış ne iyi olurmuş hallederiz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Merhaba .Benim kardeşimde de 3 aylık Alman kurdu var.Şimdi çok özlüyorum onu.... :( Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Pek yakışıklıymış bu , büyüdüğünde dili laciverde yakın bir renk alacak , telaşlanmayın normaldir.. Bunu ben de bilmiyordumç teşekkürler Of tuylerini temizle dur cekilmez Tüyleri hiç dökülmüyor bunların Sıcaklara çok dayanıksızlar, aman diyeyim. Güle güle büyütün Armağan Biz de çok dayanıksızız o sebepten klima hep açık Tecrübeyle sabit köpekleri çok severim ama yaşam alanının dışında!.. Ayrıca evde köpek beslemek Caiz mi, Haram mı hocam? Kur'anda tam olarak geçmiyor. Sahih hadislerde ise: Ravi: Hz Ali "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "İçerisinde resim, cünüb ve köpek bulunan eve (rahmet) melekleri girmez." Ebü Dâvud, Tahâret 90, (227); Libâs 48, (4152); Nesâî, Tahâret 168, (1,141), Sayd 11, (7,185). Ravi: Ebü Talha el-Ensârr "Resülullah (aleyhissalâtu vesselam) buyurdular ki: "Melekler, içerisinde köpek ve timsaller bulunan eve girmezler." Buhâri, Libâs 92, 88, Bedü'l-Halk 6, 14, Megâzî 11; Müslim, Libâs 102, (2606); Ebü Dâvud, Libâs 48, (4155); Tirmizî, Edeb 44, (2805); Nesâî, Zînet 112, (8, 212, 213); İbnu Mace, Libâs 44, (3649). şeklinde yazıyor. Allah affetsin... 8 Eylül 2012 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts