İçeriğe Yönlendir

2006 Focus Ghia Techno Paket O/V

Mehmet Pınar

Recommended Posts

Mustafa AKTÜRK

Hayırlı uğurlu olsun abi.Maşallah :nazar: :nazar:.Bence bu araç bu haliyle oldukça güzel abi.Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Mehmet hocam hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tanidigimiz aracin forum icinde kalmasi sevindirici oldu. Kazasiz belasiz binin insallah. Tek kusuru sonradan akilan atiker olmus. Bu aracin hakki teleflex, prins veya vialle'di. Tekno paket kupon bir arac. Temizini bulmak en zoruydu. Bu kadar zor ihtimal asilip, arac bulunmusken, Sanki atikerden daha fazlasini hakediyordu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Bu konuda haklısınız.Ancak maddi imkanlar ancak buna elverdi.Araç aldıktan sonra tam 4500 km yol yapmışım.Hesaplarıma göre 500-600 tl fark oluyor.Eğer bu kadar yol yapmayacak olsaydım,biraz bekler dediğiniz sistemleri taktırabilirdim.Ancak bu modelde araç kullanan arakadaşlarında fikrini sordum.Çok şikayet gelmediği için böyle bir tercih yaptım.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Aracın içeride kalmasına sevindim,iki tarafada hayırlı olsun..:nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Tanidigimiz aracin forum icinde kalmasi sevindirici oldu. Kazasiz belasiz binin insallah. Tek kusuru sonradan akilan atiker olmus. Bu aracin hakki teleflex, prins veya vialle'di. Tekno paket kupon bir arac. Temizini bulmak en zoruydu. Bu kadar zor ihtimal asilip, arac bulunmusken, Sanki atikerden daha fazlasini hakediyordu.

Saygilarimla.

:nazar: hayırlı olsun, çok güzel, evren bey e katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Bu araçta Güvenlik Paketi de var. (ESP+ASR+yan hava yastıkları)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

farlar tüv de sıkıntı yaptı mı?

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

hayırlı uğurlu olsun çok güzel aracınız var iyi günlerde kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

farlar tüv de sıkıntı yaptı mı?

Daha muayeneye götürmedim arabayı.Tatil dönüşü yoğun çalışıyorum.Fırsat bulduğumda lpg işleticem.Ancak sorun olacağını sanmıyorum.Olursa da çıkma far takacağız artık.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ufacık bile katkım olduysa bu arabayı almana gurur duyarım, güle güle kullan kardeşim...Yakışmış valla.... :bravo: :bravo: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ufacık bile katkım olduysa bu arabayı almana gurur duyarım, güle güle kullan kardeşim...Yakışmış valla.... :bravo: :bravo: :nazar: :nazar:

Abi teşekkür ediyorum.Tavsiyelerin çok etkili oldu.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Tekrar hayırlı olsun Abi. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Kardeşim biraz geç oldu ama bildiğin üzere malum sebeplerden foruma uzun zamandır giremiyordum. :flowers:

Fatih Ada bu arabanın satılık konusunu açtığımda imrenerek bakmıştım araca, Sana kısmetmiş ve tanıdık bildik birine gittiğine de sevindim. Araba konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyorum, aradığın temizlikte bir araç aldığına emin olmalısın. Tekrar Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız Belasız güle güle bin. :good1:

Egzoz'u yamuk mu ne :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Teşekkürler arkadaşlar.Aracın temziliği beni yeterince tatmin etti zaten.Aldığım günden bu güne Fatih'e teşekkür ediyorum.Forumun farkı burda bir kez daha ortaya çıktı.Tanıdık bildik birinden araba almak gibisi yok.Kafam çok rahat.Bugün burası ,yarın şurası bozulurmu diye düşünmüyorum hiç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Pınar

1-İlk işlem plakalar değişti.

Yeni plakalarla bir kaç resim:

qn4ns.jpg?1

18rK8.jpg?1

9CWPl.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Arka plakayı sökerken kulaklarımı çınlatmadın di mi :) biraz zor olmuştur onu sökmek :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yapan ustaya biraz söylendim.Ancak sonradan senin yapabileceğin aklıma gelince, hafif bir tebessüm kapladı yüzümü :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...