İçeriğe Yönlendir

2006 Focus Ghia Techno Paket O/V

Mehmet Pınar

Recommended Posts

Fatih Ada

Yapan ustaya biraz söylendim.Ancak sonradan senin yapabileceğin aklıma gelince, hafif bir tebessüm kapladı yüzümü :D

Bende yaparlarken elemana .okunu çıkarma basma o kadar silikonu dedim ama abi sağlam olsun dedi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Valla yeni plakayı takacak adam bunları sökmeyede ücret isterim deyince, kendim giriştim.5 dk sonunda adamdan mecbur yardım istedim.Yoksa bagaj kapağını değiştirmek durumunda kalacaktım

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Çelik telin olsa kendin halledebilirdin belki bi ihtimal :D

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

4-5 tane nohut büyüklüğünde siyah silikon topu ile yapıştırdım bende...Sökmesi kolay olsun diye..Senesi geldi neredeyse plakalar araba da duruyor...:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Öğrendim artık ,öğrendim :D :D

Siyah silikon gerçekten çok güçlü.

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

hayırlı uğurlu olsun. 25 milyar bütçe dediğnize göre o fiyatlarda fiyat süper bence. Ben 2006 trendi o 25 e sattım:) sattıktan bir hafta sonra da 1.800 tl masraf açmış :( trigeri gevşek takmışlar. Bir de lastikler bitik vaziyetteydi alır almaz lastik taktı alan adam. Bu durumda bu araba süperr fiyat tekrar hayırlı olsun forum kardeşliğiii:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

4-5 tane nohut büyüklüğünde siyah silikon topu ile yapıştırdım bende...Sökmesi kolay olsun diye..Senesi geldi neredeyse plakalar araba da duruyor... :)

Abi ne nohutu benim plakayı sökebilmeleri bile mucize olmuş :D etrafı komple 3M Stoch çift taraflı suya sabuna dayanıklı bant,banttan geri kalan alanlar komple siyah silikon :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Abi ne nohutu benim plakayı sökebilmeleri bile mucize olmuş :D etrafı komple 3M Stoch çift taraflı suya sabuna dayanıklı bant,banttan geri kalan alanlar komple siyah silikon :D

Hiç abartı yok.Gerçekten yarım tüpe yakın siyah silikon vardı.

Adama aynı bu şekilde dayanıklı olsun dedim.Abi bunu takan abartmış biraz dedi. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim Festa' da öyleydi..Şimdiki sahibi bir yerlerde beni anıyor mudur sence ? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Benim Festa' da öyleydi..Şimdiki sahibi bir yerlerde beni anıyor mudur sence ? :D

Abi plakayı değiştirdiğini görünce ilk onu sordum Mehmet'e,bence sende zor çınlatmıştır kulağını :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Şansıma benim araba hala aynı plaka ile görülüyor yollarda...:) Çınlamaya daha vakit var..:p

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Fatih, sadece silikonu sökmek olsa iyiydi.1 aylık süre mevzusunu biliyosun.Süre dolduğu için,yeni satış yaptık v.s.

Neler çektim o plakayı değiştirmek için. :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Fatih, sadece silikonu sökmek olsa iyiydi.1 aylık süre mevzusunu biliyosun.Süre dolduğu için,yeni satış yaptık v.s.

Neler çektim o plakayı değiştirmek için. :D :D

Demekki araba yengenin kısmetiymiş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Abi tam 1 ay önce açmışsın konuyu yeni görüyorum. Allah kaza bela vermesin. Bu arabanın ilanını Fatih abi verince arkadaşa çok dedim , çok ısrar ettim yok dizel alcam hb alcam manuel olacak hb olacak dedi inat etti, aldıramamıştım malum gri dizel focusu aldık sende biliyorsun ama içimde bu araç ukte olarak kalmıştı. İnşallah tanıdık birine gider diyordum öylede oldu. :) Güle güle bin abi Allah tekerine taş değdirmesin. :nazar: :nazar:

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.Eren ,daha iyilerine sen binersin işallah.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Yeni plakan hayırlı olsun Abi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yeni plakan hayırlı olsun Abi. :)

Saol Hasan :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yakında bende profilime tabanvay yazarsam şaşırma. :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Ali Eren

Kardeş ben senin arabayı değiştirdiğini yeni gördüm. (paspas konusunu okurken.)

Kusura bakma foruma girmeye fırsatım olmadığı günlere denk gelmiş.

Allah kaz bela vermesin güle güle kullan kardeş. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kardeş ben senin arabayı değiştirdiğini yeni gördüm. (paspas konusunu okurken.)

Kusura bakma foruma girmeye fırsatım olmadığı günlere denk gelmiş.

Allah kaz bela vermesin güle güle kullan kardeş. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Ohohoho Ali hocam çok geriden takip ediyorsun :D Yaz tatilinde alındı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ali hocamın tatlı bir heyecanı var.Forumda pek göremiyoruz onu.Hayırlısıyla evladını kucağına alsın,eski forum günlerine dönecek işallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...