İçeriğe Yönlendir

2006 Focus Ghia Techno Paket O/V

Mehmet Pınar

Recommended Posts

Ali Eren

Ohohoho Ali hocam çok geriden takip ediyorsun :D Yaz tatilinde alındı :D

Sen gül, gül. Benim de sana güleceğim günler gelecek elbet.

Ali hocamın tatlı bir heyecanı var.Forumda pek göremiyoruz onu.Hayırlısıyla evladını kucağına alsın,eski forum günlerine dönecek işallah.

Vallahi Mehmet ikinci çocuk doğunca belki bu günlerimi bile özlerim. Çok zor olacak ikisini peşpeşe büyütmek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen gül, gül. Benim de sana güleceğim günler gelecek elbet.

Güzel şeyler için gül kardeşim sen :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Aracın şoför koltuğu kumaşı biraz bollaşınca,belli bir yerden katlanmaya başladı.Zamanla sürtünmeden kaynaklı deforme olmaya başlamıştı.İlker(Kadılar)abi ile görüştük.Hallederiz dedi.Bir akşam iş çıkışı gittim yanına.Bu aralar yoğun olduğu için ,daha öncede konuştuğumuz gibi;

-Sen koltuğu sök,gerisini ben hallederim'dedi.Nasıl söküleceğini gösterdi.Koltuğu söktüm,sonra döşemeyi çıkardık.Kumaşın ucundan biraz keserek,gergin bir şekilde yeniden diktik.Kumaşın üstünü hafif taşlayarak eski görünümüde kavuşturdu.Ben iz kalacağını düşünüyordum ama, hiç iz kalmadı.Buraya resim koyacağım ama,komik tarafı önceki halini çekmeyi unutmuşum. :) Resimde daire içine aldığım kısım,katlanıp üst üste binmeye başlamıştı.

Bu arada,İlker Abi'de bu kumaşın aynısından var.Döşemesi aynı olup ,sorunu olanlar İlker Abi'ye uğrasın.Ben orjinal döşemeyi sevdiğim için ,koltuk kılıfı kullanmayı pek düşünmüyorum.Ama çok güzel işcilikle,harika kılıflar yaptırabilirsiniz.

Ellerine sağlık İlker abi.

Daire içindeki yer deforme olmaya başlamıştı.

iJinR.jpg

2TQ3r.jpg

nrUY3.jpg

YOm6a.jpg?1

iU2c7.jpg

Yeni aldığım Silbak marka sileceği taktım.Çok uzun süre araştırmıştım.Bir haftadır kullanıyorum.Susuz çalıştırmada bile çok sessiz çalışıyor.Artık yağmur sensörünü daha rahat kullanıyorum.Fiyat :Çifti 34 TL

AsR5Y.jpg

Bunlarda Modacar marka paspaslar.Fiyat:Çifti 59 TL Parlatıcı hediyeli

Ap8vq.jpg?1

HzEq8.jpg?1

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullan Mehmet, benim koltuktada hafiften katlanma başladı ama biraz ister gibi, kısmet olur gelirsek oralara doğru haberleşir uğrarız arkadaşın yanına inşallah. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Teşekkür ederim abi.Genelde orjinal koltuk kumaşı bulmakçok zor olduğu için,çok korkmuştum.Ancak İlker Abi'de orjinal kumaş olduğunu görünce rahatladım.Ama böyle ufak şeyler can sıkıyor işte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Güle güle kullan Mehmet hocam.Bende ilk önce silbak kullandım daha sonra baktım maksimum bir sene gidiyor daha sonra RBW marka aldım ondan da çok memnun kaldım.Fiyatı da neredeyse yarısı.O yüzden ben artık pahalı silecek almayı bıraktım.Tercih yine senin.Bu toza toprağa silecek dayanmıyor...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İlker yine göstermiş ustalığını.Hayırlı olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Pınar

Saol kardeşim.Şans eseri karşılaştık.Ankara'dan Giresun'a giderken Ordu şehir içinde gördüm 34 MUS 57 'yi. Yoğun trafik olmasına rağmen dikkatimi çekti.Sen de güle güle kullan kardeşim.Görüşürüz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

tekno paket :) gule gule kullanın.. masallah yalnız farlar biraz tuhaf geldi mercekleri. ufak gibi

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

tekno paket :) gule gule kullanın.. masallah yalnız farlar biraz tuhaf geldi mercekleri. ufak gibi

2.5 inch visteon ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

2.5 inch visteon ;)

Süha piri olmuşsun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

2.5 inch visteon ;)

peki süha benim aracım da tekno paket benim farlarım farklı daha büyük. birde ben ilk gördüm böyle ufak Farkı nedir neden böyledir ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha piri olmuşsun :)

Direk ilgi alanımız abi :D

peki süha benim aracım da tekno paket benim farlarım farklı daha büyük. birde ben ilk gördüm böyle ufak Farkı nedir neden böyledir ?

tekno paketlerdeki 3 inch adaptif bi-xenon olmayan sabit h7 mercek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Direk ilgi alanımız abi :D

tekno paketlerdeki 3 inch adaptif bi-xenon olmayan sabit h7 mercek.

Anlamadım ama hala çünkü bu araç da tekno paket neden farklı far var St lerde kullanılanlar gibi ufak onu merak ediyorum :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Olcay Eyüboğlu

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Bu araçta Güvenlik Paketi de var. (ESP+ASR+yan hava yastıkları)

Yan havayastıkları nerede oluyor?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Olcay Eyüboğlu

Ghia'larda zaten 6 havayastığı yok mu? Bu araç için güvenlik paketi var denilmiş. Onun için sormuştum yan havayastıklarını. Benim araçta ESP,ASR yok. Yani güvenlik paketi yok. Ancak 6 havayastığı var. 2 önde, 2 koltuklarda, 2 de perde havayastığı.

Yorum bağlantısı
Ghia'larda zaten 6 havayastığı yok mu? Bu araç için güvenlik paketi var denilmiş. Onun için sormuştum yan havayastıklarını. Benim araçta ESP,ASR yok. Yani güvenlik paketi yok. Ancak 6 havayastığı var. 2 önde, 2 koltuklarda, 2 de perde havayastığı.
benim aracim güvenlik paketli esp tcs var ve 8hava yastigi var. 2on 2yan 2perde bir sunroof da var bir arka tavan sunroof olmayanlarda tavan bütün
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Fatih Ada

Anlamadım ama hala çünkü bu araç da tekno paket neden farklı far var St lerde kullanılanlar gibi ufak onu merak ediyorum :)

Cevaplanmamış, ben cevaplayayım.. Bu farlar OEM Bi-xenon farlar.. Sizin farlarınız halojen mercekli bunlar ise bi-xenon..

Yorum bağlantısı

Cevaplanmamış, ben cevaplayayım.. Bu farlar OEM Bi-xenon farlar.. Sizin farlarınız halojen mercekli bunlar ise bi-xenon..

Afs Far iptal o halde.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Afs Far iptal o halde.

Mercekler sabit olduğu için evet iptal.. Fakat şöyle bir güzellik var, adaptif komutu veren pin bi-xenon mercekte yükseklik ayarını tetikliyor,adaptifi kaybetsen bile sağa dönüşte sağ mercek yükseliyor, sola dönüşte sol mercek :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...