İçeriğe Yönlendir

Nevşehir'de İyi Usta Tavsiyesi?

çağrı burçağ

Recommended Posts

çağrı burçağ

bana sorarsanız kırşehir tarafı daha iyi hem kısa hem de daha sakin yol da kötü değil gayet iyi

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Ozan Coşkunserçe

Forumda bir Nevşehir'li daha oldu. :) Benim de Mondeo diskleri ile başım dertte. Bursa'da torna ve balata değişimi yaptırmıştım, 1000 km sonra titreme tekrar başladı. Nevşehir'de bu konu ile ilgili önerebileceğiniz usta-servis var mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Forumda bir Nevşehir'li daha oldu. :) Benim de Mondeo diskleri ile başım dertte. Bursa'da torna ve balata değişimi yaptırmıştım, 1000 km sonra titreme tekrar başladı. Nevşehir'de bu konu ile ilgili önerebileceğiniz usta-servis var mı?

Mk3 mondeo ve heleki dizel ise bu.. 

Malesef diskler yetersiz. 

Ya Süha gibi çok para harcayıp büyük diskler takacağız. Yada bu sorunla yaşamayı öğreneceğiz. 

Ben en iyi verimi TRW diskler ile almıştım.

Diskler yeni ise Kakilli'ye git,  tekrar tornalayabilir.

Diskler aşınmış ise Kaynar Oto'ya git. Murat değiştirsin :)

Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe

Mk3 mondeo ve heleki dizel ise bu.. 

Malesef diskler yetersiz. 

Ya Süha gibi çok para harcayıp büyük diskler takacağız. Yada bu sorunla yaşamayı öğreneceğiz. 

Ben en iyi verimi TRW diskler ile almıştım.

Diskler yeni ise Kakilli'ye git,  tekrar tornalayabilir.

Diskler aşınmış ise Kaynar Oto'ya git. Murat değiştirsin :)

Sağolun Mehmet Bey, hızır gibi yetiştiniz. İş yerinizi paylaşmışsınız, bir ara tanışmak için uğramak isterim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağolun Mehmet Bey, hızır gibi yetiştiniz. İş yerinizi paylaşmışsınız, bir ara tanışmak için uğramak isterim.

Her zaman beklerim. :)
Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe

50km uzakta Kayseri var.Servis olarak ünal ve metinler var.Her ikiside iyi.

Teşekkür ederim, aklımda bulunsun. Geçen hafta gezmek için Kayseri'ye uğradık. Tam anlamıyla büyükşehir. Gördüğüm en berbat şehir trafiği var malesef. 10 dk'ya yakın kımıldamadan beklediğimiz oldu. Veya Nevşehir'e çabuk alıştık :)

Mehmet Bey'in tavsiye ettiği yerde disk ve balataları TRW ile değiştik bu arada. Torna bu araçta pek bir işe yaramıyor gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...