İçeriğe Yönlendir

Sağlıklı Ve Rahat Ayakkabı Önerilerinizi Bekliyorum

Mehmet Ali Karakaya

Recommended Posts

Mehmet Ali Karakaya

Arkadaşlar kendime uygun rahat edebileceğim bir ayakkabı bulamıyorum.

Şu an ki ayakkabılarımın hiçbirisinden memnun değilim.

Dün akşam birkaç mağazaya baktım ve beğenemedim, karar veremedim.

Bu konuyu sizlere sormaya karar verdim.

Özellikle sıcak havalarda akşam eve gittiğimde ayağımın altının yandığını hissediyorum, soğuk suya sokuyorum ayağımı ateşi sönsün diye :biggrin:

Eğer gün içerisinde biraz yürüdüysem de ertesi sabah kalktığımda ilk yürüdüğümde topuklarımın ağrıdığını hissediyorum.

Genellikle oturarak çalışıyorum, ayda 5 gün falan göreve çıktığım oluyor onda da çok aşırı yürümüyorum.

Sizlerin bana önerebileceği ayakkabıları öğrenmek istiyorum.

Birkaç mağazaya baktım ama bana uygun olmayan çok kaba ve biraz yaşlı amca modelli ayakkabılar vardı beğenmedim.

Seçeneklerimiz arasında spor ayakkabı da olabilir. İş yerinde kıyafet serbest spor da önerebilirsiniz.

Sizlerin değerli yorumlarını ve önerilerinizi bekliyorum.

Herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Bende ki ayak sorunu daha beter... :D Ayaklarım acayip terliyor ayakkabıdan ayağımı çıkardımğım an ayağımın yarısı ıslak... :D Bu olay yazın daha da beter oluyor tabiki... ayağımı bi çıakrtıyorum ayakkabıdan üzerinden duman çıkıyor kokuyu hiç söylemiyorum bile... :D Araba sürekli temiz bir çift çorap ile dolaşırım halı saha maçlarında kimse benimle aynı oda da giyinip soyunmaz tecrid edilmiş gibi başka yerlerde giyinmek zorunda kalırım... :D Yapacak bir şey yok bu yüzden rahat ettiğim ayakkabıyı fiyatını önemsemeden alırım... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

greyder- marine denediniz mi hiç? şu modeli? http://www.sadikspor...kabi-21134.html

Denemedim ama, böyle birşey olabilir, teşekkür ederim.

Dockers alıyorsun rahat ediyorsun..Ayaklarım benimde sorunludur.Hiç bir ayakkabıdan kolay kolay memnun kalmam.Ancak şu ayakkabı müthiş rahat.Yanma,terleme,ağrı falan gibi bir durum yok..Kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.dockerstu...52,PR-3679.html

Güzel görünüyor. diğer alternatifler gelsin. Hepsini bi akşam çıkıp test edicem. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu kadar olur daha az önce ayağımdaki ayakkabıları iyiki almışım diye düşünüyordum :D

Ayaklarım büyük olduğu için hem model hemde rahatlık bakımından çok sıkıntı yaşadım şimdiye kadar.Camel Active aldım geçen sene o kadar rahat ki nerdeyse diğer ayakkabılarımı hiç giymiyorum denebilir.

https://www.kocalayakkabi.com/urun.php?u=3839&uad=ayakkabi-camel-active-ayakkabi-erkek-veneto-3-d-mer-cream

Kullandığım model bu inanılmaz rahat ve sağlam çıktılar.Genelde aldığım ayakkabılar eskimez ancak deforme olurlar biraz.Nerdeyse aldığım gibi duruyorlar kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Ayakkabı kadar çorap da önemli,

Kösele taban, içi ve dışı deri ayakkabı her zaman iyidir, marka olarak togo öneririm.

Sürekli oturarak çalışıyorsanız, araba kullanırken ayaklarımızı nasıl topuklarımız üzerinde bekletiyorsak arada sırada o şekle getirin ve ayaklarınızı oynatın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel görünüyor. diğer alternatifler gelsin. Hepsini bi akşam çıkıp test edicem. Teşekkürler.

Mutlaka incele..Ayakkabının içinin her tarafı deri.Deri olması bahsettiğiniz yanma olayını engelliyor.Ayrıca tabanı da termo taban diyorlar.Sıcaktan soğuktan etkilenmiyor.Klasik bir modeldir ama rahattır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Spor ayakkabı olarak new balance. Tüm ortopedistler öneriyor.

Klasik günlükta dockers bayağı iyi.

Şık olarak hotiç.

parmak arası terlikte ise reef

Ayrıca ortopedist'e gitmenizi öneririm, ortopedik taban verebilir.

Bende ki ayak sorunu daha beter... :D Ayaklarım acayip terliyor ayakkabıdan ayağımı çıkardımğım an ayağımın yarısı ıslak... :D Bu olay yazın daha da beter oluyor tabiki... ayağımı bi çıakrtıyorum ayakkabıdan üzerinden duman çıkıyor kokuyu hiç söylemiyorum bile... :D Araba sürekli temiz bir çift çorap ile dolaşırım halı saha maçlarında kimse benimle aynı oda da giyinip soyunmaz tecrid edilmiş gibi başka yerlerde giyinmek zorunda kalırım... :D Yapacak bir şey yok bu yüzden rahat ettiğim ayakkabıyı fiyatını önemsemeden alırım... :D

Ayak kokusunun çaresi kesinlikle var. Yine ayak sağlık merkezlerine gitmenizi öneririm.

En basitinden asla 2 gün üst üste aynı ayakkabıyı giymeyin. Her gün ayaklarınızı mutlaka yıkayın.

Şimdi soyunma odasında tek kalmak çözüm olabilir ama ileride evlenince vs?

Benim de ayaklarım çok terler ama asla kokmazlar...

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

greyder- marine denediniz mi hiç? şu modeli? http://www.sadikspor...kabi-21134.html

6 ayda havlu attı bu ayakkabı. Öyle acayip ayak durumum yoktur. Hayatımda kullandığım en kısa süreli ayakkabı oldu.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Spor ayakkabı olarak new balance. Tüm ortopedistler öneriyor.

Sani Bey new balance bir arkadaşım da önermişti rahatlığı konusunda. Sizin de önerinizle bu ayakkabının rahatlığını kanıtlamış oldum kendime. Spor ayakkabı olarak bundan bir tane alacak gibiyim.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

New balance ve tiger'den şaşmayın derim.

greyder hovercraft. camide çaldırdım . gittim bir daha aldım :)

Hakan bey sizin de önerinizle spor ayakkabı olarak new balance kesinleşti, bir de klasik günlük lazım. teşekkür ederim

Faruk Bey önerinizi dikkate alacağım, tekrar alınacak kadar iyi demek ki :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

greyder hovercraft. camide çaldırdım . gittim bir daha aldım :)

Sonra nasıl döndün eve :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Boşta ayakkabı oluyor camide genelde bölye durumlarda yakın bir yerden ayakkanı alınıp ödünç alınan camiye geri veriliyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Kullanım amacınıza göre markalar farklılık gösteriyor.

Spor için YKM de Nike da kampanya var. 1 alana 1 bedava,

outdoor için Decathlon da solomon var , çok dayanıklı ve konforludur.

Yürüyüş ve haftasonu için New balance

Gündelik kullanım için kesinlikle dockers

Klasik giyim için de kesinlikle divarese

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

klasik genç işi İNCİ marka tavsiye ederim ,biraz tuzlu ama indirimli dönemler yakalanırsa süper oluyo ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Çin malı olmamasına dikkat edelim. Yerli birkaç marka var onlardan tercih edilebilir. (çin malı olup olmadığını marka bağımsız kontrol etmek lazım)

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

klasik genç işi İNCİ marka tavsiye ederim ,biraz tuzlu ama indirimli dönemler yakalanırsa süper oluyo ;)

İnci son 1-2 yıldır kalitesini bozdu. ayakkabıları eskisi kadar rahat değil ve tabanın topuk kısmı çok sert.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hepsi bozdu. Çinden getiriyorlar ve söylemiyorlar. Ama fiyatlar yine yüksek. yüksek modelli araca binecekler avm de bekleşecekler ya.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Greyderin ayakkabıları çok rahat. Fakat hovercvaftlı modelini aldım, rahat gelmedi. Sporda reebok. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük

Öncelikle bir ortapedi doktoruna muayne olun çelik destekli tabanlıklar var her ayakkabıya uygun rahat edersiniz....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu
(düzenlendi)

10 seneden fazla süredir adidas süperstar giyerim. 8-10 ay ömrü vardır bende. Yıpranır gider yenisini alırım, bir kaç kere değiştirmeye kalktım, ı ıh olmuyor. Son 2-3 senedir çok fazla renk serisi çıkarttılar, klasik açık mavi modelini tasiye ederim.

Yaz aylarında gündelik ayakkabı için tabiki Timberland, kış aylarında ise greyder'in beğendiğiniz herhangi bir modeli.

Kış ayları için klasik model ise hmmm bilmiyorum hiç giymedim :)

Önemli tavsiye : Ayağında terleme ve koku problemi olanlar için tek çözüm çekmecenizdeki tüm çorapları çöpe atın ve "%100 pamuk çorap" ve "havlu çorap" alın. Dikkat edin %85 pamuk %5 likra %10 bilmem ne yazanlara inanmayın. Spor mağazalarında bulabilirsiniz. Gidin 10 çiftine 1 kere 50-60 lira verin. En az 2 sene giyersiniz. (tabi tırnaklarınızı düzenli olarak keserseniz :p )

tarihinde Hadi Küçükoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...