Hadi Küçükoğlu 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 En doğru seçim. Bir de her gün çorabınızı değiştirin demeyi unutmuşum. Bendeki değiştirme olayı hastalık derecesinde. Misal kışın bakkala gitmek için giyiyorum, eve dönünce çıkartıyorum ve doğru kirli sepetine gönderiyorum. Hatun dertli.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Bende de böyle, zaten evde çorapla gezemem. Kışın açık terlik, yazın terliksiz 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 greyder hovercraft. camide çaldırdım . gittim bir daha aldım Hocam hangi camiye gidiyorsun :D Yorum bağlantısı
Fatih Ada 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Onitsuka Tiger veya New Balance..Ayağımda ayakkabı olduğunu hissetmiyorum bile..Klasik ayakkabı ise Derimod.. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Arkadaş rahat ve ortopedik ayakkabı aynı sağlıksız yiyeceklere benziyor. Ne kadar sağlıksı ise o kadar tipsiz Sağlıklı yiyecekler de ne kadar sağlıklı ise o kadar lezzetsiz gibi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Şu uzun burunlu ayakkabıları neden giyerler derdim. Rahatmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ayakkabı konusunda en gıcık müşteri benimdir, markası karizması göklerde olanların hiçbirini alamam zira rahat edemem, tüm gün ayaktayım , 1996 dan beri, taban kalitesi bu işin püf noktasıdır, şu anda 2 alternatif var: 1. Hush Pupies (gerçek olanlar , Yeşil kundura üretimi olmayanlar), modeline göre 350 TL lere varabilir 2. Polaris 5nokta, 150 TL lere varabiliyor, ancak bu ikisi haricinde gerçek ortopedik rahatlıkta tabanı olan markaya ben daha rastlamadım ki hemen her mağazaya bakmışımdır. Spor ayakkabılar taban konusunda gerçek felaket, tabanı , basacağımız zemine uygun olanını satıcı bile bilmiyor, çoğu insanın sokakta ayağında, spor salonu ayakkabası görüyor tebessüm ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Ayak kokusunun çaresi kesinlikle var. Yine ayak sağlık merkezlerine gitmenizi öneririm. En basitinden asla 2 gün üst üste aynı ayakkabıyı giymeyin. Her gün ayaklarınızı mutlaka yıkayın. Şimdi soyunma odasında tek kalmak çözüm olabilir ama ileride evlenince vs? Benim de ayaklarım çok terler ama asla kokmazlar... Neler denemedim neler kullanmadım... Kremler mi pudralar mı bitkisel ilaçlarmı desem aklınıza ne gelirse... Mesela en son tv de kokuyu engelleyen bi krem gördüm aldım ayağın yarısına kadar sürülüyor sonra pamuklu çorap giyiliyor... ( Bu arada çoraplarımın hepsi pamukludur ) çorap ayağından 24 saat çıkartılmıyor işe yaradı koku kesildi fakat bu seferde tabanlarıma basamaz oldum taş kesildi sanki ayaklarım belki abartı gelicek ama yüreyemedim bile... Ondan vaz geçtim alerji oldum vücüdümda noktalar belirdi aklınıza gelebilecek herşey denendi yani... Ayakkabılıkta 5 çift ayakkabım vardır her gün farklı giyerim 2 günde 1 birini değil her gün farklı havalandırırım sprey sıkarım içine... Ayaklarımı eve gelir gelmez hemen yıkarım üzerimi değişmeden yani... Kısacası ne yaptıysam olmadı ayak kapalı kaldığı sürece hep ter ve koku ne yazık ki... Fakat çıplakken hiç sıkıntı yok... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Israrla Kingpaolo yu deneyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Neler denemedim neler kullanmadım... Kremler mi pudralar mı bitkisel ilaçlarmı desem aklınıza ne gelirse... Mesela en son tv de kokuyu engelleyen bi krem gördüm aldım ayağın yarısına kadar sürülüyor sonra pamuklu çorap giyiliyor... ( Bu arada çoraplarımın hepsi pamukludur ) çorap ayağından 24 saat çıkartılmıyor işe yaradı koku kesildi fakat bu seferde tabanlarıma basamaz oldum taş kesildi sanki ayaklarım belki abartı gelicek ama yüreyemedim bile... Ondan vaz geçtim alerji oldum vücüdümda noktalar belirdi aklınıza gelebilecek herşey denendi yani... Ayakkabılıkta 5 çift ayakkabım vardır her gün farklı giyerim 2 günde 1 birini değil her gün farklı havalandırırım sprey sıkarım içine... Ayaklarımı eve gelir gelmez hemen yıkarım üzerimi değişmeden yani... Kısacası ne yaptıysam olmadı ayak kapalı kaldığı sürece hep ter ve koku ne yazık ki... Fakat çıplakken hiç sıkıntı yok... Hiç Ayak Sağlık Merkezleri'ne gitmeyi denediniz mi? Bi tanıdığımda demir eksikliği tespit ettiler, bundan olur demişler ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Eylül 2012 Yazar Paylaş 12 Eylül 2012 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Önerileriniz benim için çok değerli. Hepinizin önerdiği markaları bir kağıda yazdım, üşenmedim Bulabildiğim kadarıyla hepsini tek tek denemek istiyorum. Bu konu gerçekte muzdarip olduğum bir konu. Bir ortopedi doktoruna da gitmeyi düşünüyorum bu süreçte. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Günde 13-14 saat ayakkabı ayağım da kaldığı için birçok markayı denedim,Greyder howercraft ı tek geçerim,iş de bu markadan başka almam,iyi bir bütçe ayırısanız Clarks lara bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 ayağında mı ? Yok gombilesinde Bana bayağı saçma geldi, sence abi? Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Spor ayakkabı olarak asics'in gel tabanlı olanlarını, özellikle kauçuk tabanlı olanlarını tavsiye ederim. Şu modeli ben kullandım, böyle bir taban daha görmedim. Olimpiyatlarda veya voleybol maçlarında falan dikkat ederseniz çok sayıda bu markanın ayakkabısını görürsünüz. http://sports-essentials.myshopify.com/products/asics-control Ayrıca diğer bir konu, ayak kubbesinde bir sorun veya topuk dikeni gibi bir hastalık olup olmadığıdır. Bir ortopediye görünmekte de fayda var derim. Selamlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 biraz zor ama saçma değil , terleme sinir sistemi aktivasyonu ile oluşur , bunu aktive edecek her şey terlemeyi artırabilir. son yıllarda botoks bir tedavi (aslında geçştirme ) yöntemi olarak kullanılmakta. Botoks ve elektrik tedavisi vardı, korkmasam ellerim için deneyeceğim ama sinir kaybı yaşanma riski olduğundan totom yemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 İçi dışı deri, alt tabanı da kösele olup, ayağınıza giydiğiniz zaman sanki uzun süredir giyiyormuşcasına kendi ayakabınız gibi rahat olan (yeni hissi vermeyen) bir ayakkabı olsun, markası o kadar önemli değil diye düşünüyor ve ben öyle yapıyorum. Ancak, 2 günde bir muhakkak ayakakabıyı değiştirir ve kalıba koyarak,kaldırırım. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Hiç Ayak Sağlık Merkezleri'ne gitmeyi denediniz mi? Bi tanıdığımda demir eksikliği tespit ettiler, bundan olur demişler ama Bunu bende duymuştum demir eksikliğinden olabilir diyorlar... Fakat birazda bu yapı ile kaynaklı bir şey olduğunuda düşünüyorum... İş gereği yapı olarakta biraz stresli ve sinirli bir halim var... Seninde dediğin gibi Sani bu ayaklarımda var ama aynı zamanda ellerimde de var direksiyonu uzun süre tutamam hemen terliyor ellerim... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 http://www.guvenal.com.tr/index.php?page=anasayfa Ürünlerini bulabilirseniz cidden sağlam ve kaliteli ve rahat ayakkabıları var.Bir kere tam emin olamayarak (markadan ötürü) aldım benim ayakkabı tamircisine gösterdim nasıl diye ben böyle deri çok nadir gördüm çok güzel ayakkabı dedi.Eskitemedim zaten ki o dönemde 12 saat neredeyse sürekli ayaktaydım ve hareket halindeydim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 13 Eylül 2012 Yazar Paylaş 13 Eylül 2012 Arkadaşlar dün akşam elimde sizin önerdiğiniz ayakkabıların listesinin olduğu kağıtla ayakkabıcıları dolaştım. Hepsini deneyemedim çünkü bulamadım. Öncelikle Greyder howercraft aldım bir tane günlük olarak. Denediklerimin arasında en çok onu beğendim. Şu an ayağımda inşallah memnun kalırım. Sonra gezmeye devam ettim spor olarak New Balance ve Tiger denedim. New BalanceTabanı nokta nokta olan çok hoşuma gitti. Yere basmıyor gibi hissettim kendimi, çok rahat ve hafif. Baya bir yazlık gibi geldi o bana şimdilik almadım, Kütahyada kış yaklaştı. Giyemem onu artık diye, kıştan sonra alıcam. Hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra diğer ayakkabılarda da önerilerinizi deneyerek alıcam, deneyemediklerim var çünkü. Herkese sağlıklı günler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 8 Kasım 2012 Yazar Paylaş 8 Kasım 2012 Arkadaşlar bugün görevden erken dönüp doktora gidebildim. Röntgen falan çekildi, taban çökmesi var dedi. Silikon tabanlık verdi. Son günlerde sabah yere ilk bastığımda ayağım daha fazla acımaya başlamıştı. İnşallah rahat ederim artık. Öyle işte bakalım hayırlısı. Herkese sağlıklı günler 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Geçmiş olsun Mehmet hocam.Ayak işi ihmale gelmez aman ha 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Geçmiş olsun mehmet bey,vücutta neresi ağrıyorsa orası candır demiş atalarımız.biran önce canınızın sıkıntısı geçmesi dileğiyle. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 çok yürüyenlere tavsiyem new balance markasının topuk kısmı şişkin olanları. spor bir ayakkabı. kardeşim çok övünce ben de denedim. çok rahat yere bastığını hissetmiyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts