İçeriğe Yönlendir

Yatak Tavsiyesi

Mahmut Yıldız

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Şu yuvarlak yataklar nasıl ya alan var mı ki?

Yuvarlak yatak denilince aklıma salon kadar yatak odası geliyor benim.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yuvarlak yatak denilince aklıma salon kadar yatak odası geliyor benim.

Hayır merak ettiğim nasıl yatılır onda :s

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Normal yatakta hıyar gibi yatarsın, onda tomatis gibin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Hayır merak ettiğim nasıl yatılır onda :s

Yuvarlanarak yatılır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim odam 200x200 alacak büyüklükte değil. Dolayısıyla 160x200 iyi :D

Benim ki 100 m² :)

Emmi, kare küp ifadelerini kısayolla çıkarmak için klavyeden alt+252 ve alt+253 e basıyorsun :)

metre kare çıkmıyor...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

metre kare çıkmıyor...

Alt ve 253 basınca 3 ten elini çekince çıkması lazım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dar dar, siz beni dinleyin :D

Abi yatakta ne yapıyorsun sen :D Ben tek kişilik yatağa çift kişi sığabiliyorum yahu :D

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
Arkadaşlar düğün arefesinde çift kişilik yatak almak için araştırma yapıyorum. .......................

.................................

.......................... Bazı arkadaşların geyik için pusuda beklediğini, ormanda kaçan geyik yerine mis gibi rahat yatakta yatan geyiğin onlar için bulunmaz fırsat olduğunu biliyorum ancak ömrümüzün çok önemli bir kısmını geçirdiğimiz yatağın önemini dikkate alarak konuda bilgi paylaşmadan sadece geyik yapılmamasını rica ediyorum. Düzeltme sebebi: Eksik kelime

:biggrin::D;):bravo::good1:

yukarıdaki paragrafı görünce çok hoşuma gitti cevaplerı bile okumadım....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi yatakta ne yapıyorsun sen :D Ben tek kişilik yatağa çift kişi sığabiliyorum yahu :D

O yaşta sığılır olm.. bu yaşta sığılmıyor.. :D

Çünkü sabah gözünü açtığında yatakta dört kişi olduğunu fark ediyorsun...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2 ufaklığı yerim ya ben :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2 ufaklığı yerim ya ben :)

Uyurken yiyemiyorsun işte.. Ya üstüne basıyorsun kolunun üstüne yatıyorsun...

Geniş yatak iyidir...

Bu cümle de imza gibi oldu yaa :D

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Bir büyüğümüzü de dikkate alacak olursan en az 5 kişilik alman lazım!

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir büyüğümüzü de dikkate alacak olursan en az 5 kişilik alman lazım!

demekki 2x2 :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

demekki 2x2 :D

Ben karar verdim yatak odasındaki her şeyi çıkartıp zemini tamamen yatak yapacağım. İsteyen istediği köşede yatsın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ciddi kilo farkı var, bir taraf için tam ortopedik diğer taraf için ise yarı ortopedik gerekiyor. Aksi halde yerçekimi ilk günden itibaren yatakta büyük bir krater oluşturacak ve küçük büyük herkes bu kratere doğru yuvarlanacak. Hep aklımda olmasına rağmen bir türlü deneyemedim. Bireyler için iki ayrı yatak alınsa nasıl olur?

Geçenlerde Yataş'da iki yüzünde 4'er cm. visko bulunan yaylı bir yatak baktım. 1300 TL gibi bir rakam söylediler. Yatağın sertliği çok güzel geldi, yüzeydeki visko yumuşaklık hissi verirken ortadaki yaylı bölüm gömülmeye bir sınırlama getiriyor. Böyle bir yatağın kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yarı yarıya farklı karakterde olan bir yatak vardı.Markasını hatırlamıyorum ama böyle kilo farkında işe yarar diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ciddi kilo farkı var, bir taraf için tam ortopedik diğer taraf için ise yarı ortopedik gerekiyor. Aksi halde yerçekimi ilk günden itibaren yatakta büyük bir krater oluşturacak ve küçük büyük herkes bu kratere doğru yuvarlanacak. Hep aklımda olmasına rağmen bir türlü deneyemedim. Bireyler için iki ayrı yatak alınsa nasıl olur?

Geçenlerde Yataş'da iki yüzünde 4'er cm. visko bulunan yaylı bir yatak baktım. 1300 TL gibi bir rakam söylediler. Yatağın sertliği çok güzel geldi, yüzeydeki visko yumuşaklık hissi verirken ortadaki yaylı bölüm gömülmeye bir sınırlama getiriyor. Böyle bir yatağın kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Five-Z modeli, benim de hoşuma gitti ama o paraları yatağa vereceksen işbir alırım diye düşünüyorum.

Yarı yarıya farklı karakterde olan bir yatak vardı.Markasını hatırlamıyorum ama böyle kilo farkında işe yarar diye düşünüyorum.

Bu tarzda bir yatak baktık ama marka hatırlamıyorum.

Yorum bağlantısı

http://www.yatas.com.tr/novo/sleep-to-live-1000-serisi.php

Böyle birşey var ama, yani sonuçta yatak, atomu parçalar gibi detay metay fazla uçuk geliyor.

10-12 yıl kadar Yataş'ın blustar diye bir modeli var onu kullandık. Bir sıkıntımız olmadı ama son zamanlarda hani yataktan inerken ayaklarını sallar oturursun ya, işte o kenar bölgelerinde çökmeler oluşmaya başlamıştı. Şimdi taş gib sert bir yatak aldık ilk zamanlar yerde yatar gibiydik çok tuhaf geliyordu. Zamanla alıştık ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum, yatak orta sertlikte olmalı.

Sizin yatak alıp tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Dün akşam yine yatak bakmayla geçti. Bu işi sevdim aslında, gidiyorum, yatıyorum ve geliyorum. Hatta bir keresinde nişanlımın kardeşi de vardı yanımızda, güle güle öldü, akşam eve gidince da epey gülmüş.

Neyse dün İdaş'a bakmaya gittim ama çok ilginç bir şekilde mağazada yatak yok. Satıcı yataktan çok az kar ettiklerini (1000 liralık yataktan 30 lira kar ediyorlarmış) bu sebeple de mağazada yatak bulundurmadıklarını, ancak sipariş verirsem getireceklerini söyledi. Denemeden almak işime gelmediği için hemen çıktım.

Sonra bellonada tanıştığımız birinin vasıtasıyla başka bir işbir bayisine gittim. Satıcı geldi ve biz atışmaya başladık. 3-5 cümle ezberlermiş gelmiş, yataktaki malzemenin ismini bilmiyor, yoğunluğunu yanlış söylüyor ve ben itiraz edince kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia ediyor. Ancak kataloğa bakmasını rica edince kıvırmaya başladı. Fiyatta da pek uygun bir şey yapmayınca çıktık. Çıkınca nişanlım adamla niye tartışıyorsun dedi, belki haklı ama huyum bu ne olsun. Adamın sattığı malı adamadan iyi biliyorsam ama satıcı hala beni kandırmaya çalışıyorsa sinir oluyorum. Kandırmaya çalışmasa sorun yok.

Dün ayrıca monessa diye bir markanın yataklarına da baktık. Üzeri 5 cm 70 kg/m³ visco alt tarafı da sünger olan, torba yaylı bir yatağa baktık. 900 lira peşin fiyat verdi ancak firmayı tanımadığım için karar veremedim. Yatağa da 2 yıl garanti veriyorlar, yani vermek zorunda oldukları garanti. İşbir yataklarına 10 yıl garanti veriyor.

Piyasa yatak işinde tempur-yatsan bir numara, sonra işbir geliyor sonra da yataş-istikbal falan. İşbirin ergoplas modelini alacak gibi duruyorum. En iyi 1480 lira fiyat aldım, iki tane de yastık hediyesi var. Bu gün alırım herhalde. Yarın da evdeki eşyaları yerleştireceğiz, o yüzden yatağı bugün almak istiyorum.

Düzeltme: yazım yanlışı

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Daha önce çalıştığım yer aynı zamanda idaş bayisiydi ve liste fiyatı üzerinden yaklaşık %40 iskontolu geliyordu.Yani karları öyle 30-40 lira değil,1000 tl lik yatakdan iskonto dahil en az 100 tl kazanılıyor.Hatta liste fiyatından 5-10 iskonto yaparsan 300 lira kar edilebiliyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Sonunda cumartesi günü yatağı aldım. Daha önce peşin 1480 lira fiyat veren işbir bayisi bu sefer 1410 lira dedi. Yanında da iki tane yastık hediye ama yastıklar boyun destekli olanlardan değil. Diğer bayiler hediye yastıkların değişimi için birşey yapmazken bu bayi yardımcı oldu. İki tane hediye yastığı almadım, yerine aldığım iki boyun destekli yastığın tekini hediye ettiler, tekininin de ücretini ödedim. 90 lira yastık için ödeyince 160*200 ergoplas yatak ve iki tane boyun destekli visco yastık toplamda 1500 lira maloldu. Yatması güzel bir yatağa benziyor. Deneyip göreceğiz.

Bu arada 45 gün değişim süresi var.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hadi hayırlı olsun abi güle güle eskitin.

Sağol Tahir, hep kanepede falan yatan biri olarak bu yatak çok iyi gelecek gibi görünüyor. Özellikle yastıkları çok sevdim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Büyük harfle mesaj yazmak yassak... sileceğim mesajları.. ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...